Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πήρε τη μπουλντόζα και ξήλωσε τις πλαϊνές μπάρες στην εθνική οδό ο Απόστολος Γκλέτσος...

Απ.Γκλέτσος: Περιμένω να έρθουν να μου περάσουν χειροπέδες

"Περιμένω να έρθουν να με συλλάβουν. Μόνο αν θέλουν να περάσουν χειροπέδες στο Δήμαρχο, που θέλει να πάει από το ένα χωριό στο άλλο μέσα στο Δήμο του, ας το κάνουν. Αν είμαστε υπό κατοχή και δεν μας το λένε κάποιοι, ας μας το πούνε να το ξέρουμε"

Αυτά δήλωσε στο LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος πριν από λίγη ώρα, όταν επιχείρησαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας μαζί με δημότες από την Πελασγία και με τη βοήθεια μηχανημάτων ξήλωσαν τις πλαϊνές μπάρες στην εθνική οδό, ...

για να ανοίξουν το δρόμο για την παράπλευρη διέλευση των οδηγών, χωρίς να πληρώνουν διόδια.

Επίσης μέσα από το LamiaReport καλεί αύριο στις 8.00΄ το πρωί όλους τους δημότες του Δήμου Στυλίδας σε συγκέντρωση στην εθνική οδό λίγο πριν τα διόδια της Πελασγίας, στο ύψος του KAZINO΄, για να διαμαρτυρηθούν όλοι μαζί για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο νομό, με την υπόθεση των διοδίων.

Δείτε στο παρακάτω video τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στο LamiaReport:
Από lamiareport
http://greki-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_1403.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters