Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Διήμερο εκδηλώσεων της ΝΕ.Ο.Σ.για Ίμια-Αιγαίο.

Mε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ, ΒΕΡΥΚΙΟ, Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Χ.ΓΟΥΔΗ, ΚΑΨΑΛΑ, ΣΤΙΒ ΛΑΛΑ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΛΑΤΙΔΗ

Διήμερο εκδηλώσεων της ΝΕ.Ο.Σ. για Ίμια - Αιγαίο

Την,Κυριακή 30 και την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η ΝΕ.Ο.Σ. διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων και δράσεων, κατά όσων σκέπτονται να βάλουν χέρι στην εθνική μας κυριαρχία και στον Εθνικό πλούτο του Αιγαίου μας. Την επέτειο της θυσίας τριών Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, τότε που ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως ευχόταν να φυσήξει ο άνεμος και να ξηλώσει την ελληνική σημαία και κάποιοι σχεδίαζαν τις γκρίζες ζώνες της υφαρπαγής του εθνικού μας πλούτου στο Αιγαίο, η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σειρά δράσεων, ημερίδων και πορειών, για να διατρανώσουμε ότι θέληση του ελληνικού λαού είναι να κόψει κάθε χέρι που θα προσπαθήσει να ακουμπήσει την εθνική μας κυριαρχία.
Αθήνα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, ξενοδοχείο «Κάραβελ» (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2), 11:30 π.μ.
  • Εκδήλωση - ντοκουμέντο: Ο Σάββας Καλεντερίδης σε μία ανάλυση των τουρκικών κινήσεων, ο Πάρις Καρβουνόπουλος και ο Δήμος Βερύκιος που κάλυψαν τα γεγονότα ως στρατιωτικοί συντάκτες στο χρονικό εκείνων των ημερών, ο πρέσβης και πρώην ευρωβουλευτής Γεώργιος Γεωργίου και ο καθηγητής Χρήστος Γούδης για τις γεωπολιτικές επιδιώξεις της Τουρκίας.
  • Ομιλία Γιώργου Καρατζαφέρη.
  • Πορεία αντίστασης στο μνημείο των ηρώων Ιμίων (σημαίες μόνο ελληνικές).
Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, 7:00 μ.μ.
  • Ο Σάββας Καλεντερίδης σε μία ανάλυση των τουρκικών κινήσεων, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψαλάς στο χρονικό εκείνων των ημερών, ο ήρωας Στιβ Λάλας για την ελλαδική αποδιοργάνωση και οι βουλευτές Κυριάκος Βελόπουλος και Ηλίας Πολατίδης για τις μεθοδεύσεις συνεκμετάλλευσης.
  • Πορεία αντίστασης (σημαίες μόνο ελληνικές).
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/m_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters