Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μουαμάρ Καντάφι: Τα “έψαλε” στην Ε.Ε. ενώπιον των ηγετών της

Την ώρα που μέσω Ίντερνετ διαρρέουν τα απόρρητα αμερικανικά έγγραφα που τον στολίζουν με διάφορα πικάντικα κουτσομπολιά (π.χ. ότι έχει κάνει… μπότοξ ή ότι συνοδεύεται μονίμως από μια χυμώδη ξανθιά ουκρανή νοσοκόμα), ο ίδιος υποδέχεται στην Τρίπολη 80 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αφρικής για την καθιερωμένη σύνοδο κορυφής τους. Και μόνη αυτή η συρροή ηγετών δείχνει ότι η εποχή της απομόνωσης της Λιβύης έχει παρέλθει. Αν και ο συνταγματάρχης Καντάφι είναι πλέον πολύ πιο “συμβατικός” σε σχέση με το παρελθόν, δεν μάσησε τα λόγια: απευθυνόμενος προς τους φιλοξενούμενούς του είπε ότι οι προσπάθειες για μια σύμπραξη ανάμεσα στην αφρικανική και την ευρωπαϊκή ήπειρο απέτυχαν. “Μας απασχολεί η πολιτική και αφήσαμε κατά μέρος την οικονομία.
 
Η Αφρική χρειάζεται οικονομία, όχι πολιτική”, είπε, για να τονίσει με νόημα ότι υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για τους Αφρικανούς, όπως η Κίνα, η Ινδία και η Λατινική Αμερική. Τουλάχιστον, είπε, οι χώρες αυτές δεν ασχολούνται με το καθεστώς μας, όπως πράττουν οι Δυτικοί.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters