Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Να χαρακτηρίσει αυτό που συμβαίνει στην χώρα ολοκαύτωμα.


Να χαρακτηρίσει αυτό που συμβαίνει στην χώρα ολοκαύτωμα και να δημιουργηθεί επιτροπή με ανακριτικές αρμοδιότητες που θα δημιουργήσει Ιστορικά αρχεία για τους προδότες.
Αρχείο Ιστορικό στο οποίο θα καταγράφονται τα πάντα. Δηλώσεις, ερμηνείες, στόχοι, αστοχίες, συνεντεύξεις,υλικό ξενων πρεσβειών, παζάρια, προδοσίες. Να καταγραφούν όλοι αυτοί που καβαλησαν την πολιτική παραπλάνησαν του πάντες διέσυραν την χώρα και την παρέδωσαν προτεκτοράτο.
Όλοι αυτοί που έπαιξαν επικοινωνικά παιχνίδια συναλάχθηκαν με ξένες πρεσβείες αυτοί που αποκάλεσαν την χώρα τιτανικό, πανικόβαλαν τους πάντες πλακωθήκαν με τους πάντες και την οδήγησαν σε αδυναμία δανεισμού και χρεοκοπία. Να αναζητηθεί ο ρόλος τους στην μάχη δολαρίου ευρώ. Όλοι αυτοί οι μισέλληνες που συκοφάντησαν την Ελλάδα στα πέρατα της γης για να κρύψουν μέσα στο απλωμένο βουρκο την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Ολοι αυτοί οι διορισμένοι που έσπασαν το ηθικό και λέκιασαν την ιστορία και την διεθνή εικόνα των ελλήνων.
Να ερευνηθούν οι πάντες Δημοσιογράφοι πολιτικοί αναλυτές αξιωματούχοι συνδικαλιστές. Νυν και πρώην έλληνες και ξένοι.
Η τρόικα είναι η αναστολή της χρεωκοπίας. Είναι μια ακόμη προδοσία. Μια αναστολή που επιτρέπει στους ξένους να φύγουν και στα επενδυμένα κεφάλαια να γίνουν ρευστότητα και να φύγουν από την χώρα. Ρευστοποιούνται τα πάντα στα ΜΜΕ, στις μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις στο χρηματιστήριο στις τράπεζες και διαδίδουν οτι κλείνουν λόγω κρίσης.
Η επιτροπή θα δημιουργήσει ένα αρχείο που θα καταδιώκει του πάντες σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους και βάση του οποίου θα συληφθούν και θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη. Μια επιτροπή που θα κάνει σκοπό της την προσαγωγή σε δική των υπευθύνων και την κοινοποίηση στις επόμενες γενιές της τραγωδίας μας. Για να μάθουν τα παιδιά και οι επόμενες γενιές το βρώμικο παιχνίδι. Το πολύ βρώμικο παιχνίδι που οι ξένοι έπαιξαν στην πλάτη μας σε συνεργασία με πολλούς εκ των έσω.


 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_2036.html#ixzz16cqx8rNy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters