Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ

ΖΟΥΓΚΛΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ !!! MONO O GIORGO ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΑΓΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΟΥΜΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ)

ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ κ.α; ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙ Σ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΙΧ , ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΧΙΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΙΔΗ . ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΜΜΕ ,ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !!! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Ο GIORGO!



ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Επισκεφθείτε τον ιστοχωρο

http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters