Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ: "Κάναμε σε ένα χρόνο, όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα"


Το ΠΑΣΟΚ μέσω του προπαγανδιστικού του εντύπου "Βασικός Σχολιασμός της Επικαιρότητας" λέει ότι έκανε σε ένα χρόνο ότι δεν έγινε χρόνια ολόκληρα. Δηλαδή χρόνια ολόκληρα προσπαθούσε το ΠΑΣΟΚ να μας πάει στο ΔΝΤ; Προσπαθούσε χρόνια ολόκληρα να .....

αυξήσει το ΦΠΑ 4 ποσοστιαίες μονάδες; Προσπαθούσε χρόνια ολόκληρα να μειώσει τους μισθούς 20%; Η μήπως προσπαθούσε χρόνια ολόκληρα να πάει την ανεργία στο 15%;
Επίσης μιλάει για ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την Κίνα!!! Οϊμέ, τι όνειδος. Θυμάστε τι έλεγε για τους Κινέζους αποικιοκράτες μόλις ένα χρόνο πριν; Θυμάται το ίδιο;

Μιλάει για τα spread και τον δανεισμό!!! Μόνο που για 3 μήνες μετά που παρέλαβαν την εξουσία μπορούσαν να δανειστούν με spread κάτω από 150 μονάδες βάσεις. Με τις μαλακίες του Γιωργάκη, αυτού του προδότη, πήγε στις 1000 μονάδες!!! Και μας πήγε στο ΔΝΤ για να μας... σώσει!!!
Ρε δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε μαλάκες; Τολμάτε ρε εσείς που καταστρέψατε την χώρα, που έχετε καταντήσει τον Έλληνα να πεινάει στην κυριολεξία να μιλάτε; Ψεύτες, απατεώνες και φασιστόμουτρα όλοι σας.

Κάνατε σε ένα χρόνο όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα. Πράγματι. Χρόνια ολόκληρα προσπαθούσαν να μας υπονομεύσουν. Μόλις ήρθατε εσείς το καταφέρατε. Προδότες. Θα φύγετε νύχτα. Εσείς και τα παπαγαλάκια σας.
vaspersview.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters