Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Τσοχατζόπουλος στην Εξεταστική και ο Βερελής στον …Κουρή


Καταθέτοντας σήμερα στην Εξεταστική για την Ζήμενς, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε ότι υπάρχει σκάνδαλο Siemens και παραδέχτηκε ότι είχε κοινωνικές σχέσεις με τον Μ. Χριστοφοράκο, Είπε επίσης ότι η κόρη του ως Πρόεδρος του ΠΙΚΠΑ είχε ζητήσει από τον Μ. Χριστοφοράκο να της δοθεί χορηγία, αλλά οι προσωπικές επιθέσεις που δέχεται  είναι άδικες και συκοφαντικές και έχουν ως στόχο την πολιτική του εξόντωση.
«Πρέπει να προστατεύουμε το συμφέρον του κράτους. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Πρέπει να βρούμε ποιοι τα πήραν από τη Ζήμενς. Αυτό είναι το έργο σας» είπε στην αρχή της συνεδρίασης απευθυνόμενος προς τα μέλη της επιτροπής. Αλλά δεν έπεσε κανείς κάτω από το έδρανο από τα γέλια.
Σε σχετικό ερώτημα απάντησε  ότι πούλησε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στη γερμανική εταιρεία για να μην χάσουν την δουλειά τους 1500 εργαζόμενοι… και διέψευσε τον πρώην συνάδελφό του Υπουργό Χρ. Βερελή λέγοντας ότι «εγώ δεν είχα καμία σχέση στην τροποποιητική σύμβαση για τροχαίο υλικό»…
(Ο Χρ. Βερελής φέρεται να έχει πάρει εκπομπή στον ΚΟΝΤΡΑ στο νέο τηλεοπτικό σταθμό του Γ. Κουρή)
Ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε τέλος ότι ήταν ο παραλήπτης του non paper που του είχε στείλει ο Χριστοφοράκος πριν από την περιβόητη σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ στην οποία αποφασίστηκε η προμήθεια του C4i, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή στο C4I, αλλά πρόσθεσε ότι «έπρεπε να προχωρήσουμε λόγω ολυμπιακών αγώνων». Είπε επίσης  πως μόνο ένα μικρό κομμάτι 25 εκ. ευρώ από τα Patriot δόθηκε στη Siemens Θεσσαλονίκης ως αντισταθμιστικό και ότι ο ίδιος είχε σχέση με την προμήθεια για τους ηλεκτρονικούς πίνακες στα υποβρύχια και για το Πρόγραμμα «Ερμής» ως υπουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters