Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Εδώ ο ΓΑΠ, εκεί ο ΓΑΠ, πού είναι ο ΓΑΠ; ΝΑΤΟΣ - ΝΑΤΟΣ

Απόλυτη σύγχυση επικρατεί πάλι ως προς το πρόγραμμα του πρωθυπουργού. Επρόκειτο να φύγει σήμερα για τη βόρεια Ελλάδα με πρώτο προορισμό την Κοζάνη. Αυτό δεν συνέβη. Αντίθετα, ειπώθηκε ότι θα φύγει αύριο το πρωί και θα έχει στη Θεσσαλονίκη συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους. Πριν από λίγο έπεσε σήμα στη συμπρωτεύουσα ότι μπορεί να πάει το βράδυ σε συναυλία της Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Γη. Γιατί θα πρέπει να καλύπτει πέπλο μυστηρίου τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού; Κάνει ιδιωτικό πρόγραμμα και δημοσιοποιείται μόνο το επίσημο; Η δέχεται διαφορετικές εισηγήσεις και αποφασίζει κάποια στιγμή χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους για την ενημέρωση;

ΝΑΤΟΣ - ΝΑΤΟΣ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !






Συμπατριώτες Βορειοελλαδίτες-Θεσσαλονικείς.

Την Κυριακή 11 του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός που παρέδωσε την λαϊκή εντολή στο ΔΝΤ, σε ξένα κέντρα εξουσίας και στους τοκογλύφους, έρχεται γεμάτος θράσος και αλαζονεία, για να εξαγγείλει νέα μέτρα περιορισμού της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Έρχεται για να εξαγγείλει νέες μειώσεις στους μισθούς και νέες αυξήσεις στα προϊόντα άμεσης καταναλωτικής ανάγκης για  όλα τα νοικοκυριά: Φτωχά και μικρομεσαία.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΕΔΩ...

Έρχεται για να προετοιμάσει το έδαφος για την εκποίηση του ονόματος της Μακεδονίας, για την αποδοχή του νεοθωμανισμού με συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους, για την αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Θράκης, για την υποταγή στη «παγκόσμια διακυβέρνηση» των τοκογλύφων, την οποία με πάθος υποστηρίζει και πρεσβεύει εδώ και χρόνια.

Του απαντάμε με τον δικό μας τρόπο, δείχνοντας την περιφρόνησή μας στα ψεύδη του, πετώντας τα παλιά μας τα παπούτσια στη διαδρομή του από το αεροδρόμιο για ΔΕΘ. Το Πατριωτικό Μέτωποκαλεί όλους τους Έλληνες, από όλες τις γωνιές της ]χώρας και ιδιαίτερα από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, να σταθούν ενωμένοι στον κοινό αυτό αγώνα, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη φορά πως δεν είναι κόμμα, δεν έχει «καθοδηγητές και μεσσίες», είναι οριζόντια και δημοκρατικότατα οργανωμένο - υποδεχόμενο όλους τους πολίτες από οποιαδήποτε ιδεολογικοπολιτική καταβολή, μόνο  με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  τουςταυτότητα  - και δεν σκοπεύει να  παράξει «επαγγελματίες πολιτικούς», ούτε πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός.

Ακόμη καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να έλθουν στη Θεσσαλονίκη, να συγκεντρώσουν τα παλιά τους τα παπούτσια σε σάκους και να τους αποστείλουν στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με την ένδειξη «Πατριωτικό Μέτωπο», ή με όποιον άλλο τρόπο μπορούν. Μπορούν να ενημερώνονται εξάλλου για τα σημεία και τους χρόνους των κινητοποιήσεων, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΔΩ:



Η ΕΔΩ.                                πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters