Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκαλυπτικό έγγραφο για το “Σιφοράϊ»


Αποκαλυπτικό έγγραφο κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή για την Ζήμενς, ο βουλευτής της ΝΔ,  Π. Καμμένος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, θέλω να επισημάνω στους συναδέλφους ένα πολύ σημαντικό έγγραφο, το οποίο ήρθε από το γραφείο του κ. Αλέξανδρου Λυκουρέζου από την Debevoise & Plimpton, με αριθμό της δικογραφίας 15372. Είναι ένα e-mail από τον κ. Σίμο Δήμα στις 18 Οκτωβρίου 2006, ώρα 18.37΄ προς τον κ. Διονύσιο Δενδρινό, με θέμα το C4I. Θέλω να σας το διαβάσω διότι εδώ προκύπτουν σοβαρά θέματα.
Το κείμενο γράφει: «Γεια σου, Διονύση. Συγνώμη που δεν επικοινώνησα. Θυμάσαι τη βρετανική εταιρία και τον Έλληνα που τους πήρε τα 25 εκατομμύρια ευρώ; Τον τσακίσαμε! Σ’ έναν μήνα ερευνών και πιεστικών επιθέσεων τον φέραμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και σε τρεις δεκαπεντάωρες ημέρες συμβιβάστηκε για 33 εκατομμύρια. Οι Βρετανοί αναχωρούν αύριο. Έχω πολλά να σου πω. Η Κυβέρνηση αναφέρει ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από τις διαπραγματεύσεις με τη SAIC. Θα ξέρω πολύ περισσότερα αύριο από τον ίδιο το «μεγάλο άνδρα». Θα τηλεφωνήσω αύριο. Χαιρετισμούς. Σίμος Δήμας»…
Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος Σίμος Δήμας (αν πρόκειται γι αυτόν) ήταν σύμβουλος της προμηθεύτριας εταιρεία του C4I, της SAIC, και στενός συνεργάτης του παιδικού φίλου της οικογενείας Παπανδρέου Γιώργου Τρεπεκλή.
Πότε γράψαμε τελευταία φορά γι αυτόν;
Ο Τρεπεκλής ήταν στα γραφεία πριν από την έκρηξη;
Ένα e-mail για το C4I και 6,5 εκατομμύρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters