Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Χίτλερ και ο Ντίσνεϊ είναι το ίδιο πρόσωπο;

Ο Adolph Hitler και ο Walt Disney υποδύονται το ίδιο πρόσωπο στην πραγματική ζωή. Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε θα σας σοκάρει, αλλά διαβάστε το όλο.

Ο Adolph Hitler και ο Walt Disney υποδύονται το ίδιο πρόσωπο (ηθοποιός), ο Kermit Roosevelt (ναι, αυτή η οικογένεια Roosevelt.)

Η Elite (επιτροπή 300) ελέγχει τον κόσμο με περισσότερα χρήματα από όσα φαντάζεστε. Όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε είναι ψεύτικα και προγραμματισμένα, και είναι για γενιές. Η «ελίτ» χρησιμοποιεί ηθοποιούς για να παίξει πολλούς ρόλους «διάσημων ανθρώπων» στην πολιτική και κινηματογραφεί για να σκηνοθετήσει γεγονότα.

Η τηλεόραση, οι ειδήσεις, όλες οι μορφές των μέσων ενημέρωσης, η μουσική και οι ταινίες έχουν χρησιμοποιηθεί για να μας λένε ψέματα όλη μας τη ζωή. Αυτό συνεχίζεται από την εποχή του τυπογραφείου. Αυτό κάνει η «ελίτ» , που διοικεί τον κόσμο από την κορυφή, για να ελέγξει τα πάντα.

Η οικογένεια Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ βρίσκονται στην κορυφή αυτού του συστήματος πυραμίδας, και δεν είναι καν ο επικεφαλής της κακής πυραμίδας.

Καταλαβαίνω πώς ακούγεται αυτό, αλλά παρακαλώ διαβάστε και σκεφτείτε μόνοι σας. Για αρχή, ο Walt Disney και ο Adolph Hitler παίζονται από το ίδιο πρόσωπο στην πραγματική ζωή. Κέρμιτ Ρούσβελτ, γιος του Προέδρου Ρούσβελτ.

Ο Kermit Roosevelt άλλαξε το όνομά του από Roosevelt σε Disney και έπαιξε τους ρόλους του Walt Disney και του Adolph Hitler στην πραγματική ζωή.
Τον Walt Disney και τον Hitler υποδύεται ο Kermit Roosevelt

Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ άλλαξε το όνομά του από Ρούσβελτ σε Ντίσνεϋ

Τα βιομετρικά αυτιά, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, δεν λένε ψέματα (τα βιομετρικά αυτιών είναι πιο ακριβή.)

«Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ ήταν ο βασικός άξονας των τραπεζικών εργασιών της Αργεντινής. Η ναζιστική σύνδεση παρουσιάζεται και εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί διέφυγαν στην Αργεντινή και τη Νότια Αμερική.

Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ ήταν ο κορυφαίος πράκτορας της CIA που πιστώνεται ότι ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την ανατροπή του Σάχη του Ιράν. Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ έμαθε αυτές τις τακτικές από τον παππού του, ο οποίος χρηματοδότησε τους αντάρτες του Παναμά για να ανατρέψουν την κυβέρνηση, ώστε στη συνέχεια να αγοράσει τη γη και να χτίσει τη Διώρυγα του Παναμά.

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ DISNEY
Τον Walt Disney και τον Adolph Hitler υποδύεται ο Kermit Roosevelt

Ποιος ήταν υπεύθυνος για τη διανομή των μισθώσεων πετρελαίου ως Γραμματέας του Πολεμικού Ναυτικού; Ο Theo και ο αδελφός Archie (Roy Disney) πιάστηκαν να κάνουν αυτό το κόλπο. Ονομάστηκε το σκάνδαλο Tea pot dome , το οποίο τελικά έκανε τον Theo Disney να παραιτηθεί. Την ίδια στιγμή, οι αδερφοί Disney άρχιζαν το στούντιο τους, με τον αδερφό τους, Τζόζεφ Κένεντι, οπότε ο Άρτσι μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο.  

Ο Τζόζεφ Κένεντι επένδυσε πολλά στα στούντιο του Χόλιγουντ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησαν τα ψεύτικα ονόματα (Disney), καθώς αυτή η κίνηση ακριβώς εκεί θα ήταν εξαιρετικά παράνομη και οι νόμοι που καταρρίπτουν το Trust δημιούργησαν ο πατέρας τους (Teddie) και ο θείος τους (παίζει τον JP Morgan).


Ο Walt Disney μοιάζει με τον Χίτλερ γιατί και τους δύο ρόλους έπαιξε ο Κέρμιτ Ρούσβελτ.

Οι αδερφοί Ρούσβελτ (τώρα ονομάζονται Disney) αλλάζουν το όνομά τους, γνωρίζοντας ότι δεν θα έβλαπτε τις δικές τους επενδύσεις, επειδή κανείς δεν ήξερε ποιοι πραγματικά ήταν. Αυτή η πράξη έβαλε με επιτυχία σε όλους τους ανταγωνισμούς τους! Εξαιρετικό, αν είσαι τόσο αδίστακτος.

Η Disney παρήγαγε όλες τις ταινίες War Propaganda για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Οι αδερφοί Ρούσβελτ (Disney) κατείχαν το 80% του Χόλιγουντ συμπεριλαμβανομένου του RKO.

Επειδή η οικογένεια DISNEY είναι πραγματικά η οικογένεια Ρούσβελτ, βλέπετε τώρα πώς η Disney Studios πήρε το συμβόλαιο παραγωγής όλων των ταινιών War Propaganda για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη;

Η "Walt Disney" ΔΕΝ δημιούργησε τα στούντιο της Disney, όπως σας έκαναν να πιστεύετε. Από πού ήρθαν όλα τα χρήματα για να ξεκινήσει η αυτοκρατορία της Disney; Τώρα ξέρεις.

Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΣ Franklin D. Roosevelt, τους το έδωσε χωρίς να καταλάβει καν η χώρα ότι μόλις παρέδωσε το μεγαλύτερο συμβόλαιο (πληρωμένο με χρήματα από φόρους) και έβαλε αυτά τα χρήματα στην τσέπη της οικογένειας!».

ΟΛΑ ΑΥΤΑ που νομίζεις ότι ξέρεις είναι ψέματα. Με την φάρσα του Covid για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να μένουν στα σπίτια τους σε κατ' οίκον περιορισμό, να λένε ψέματα για ότι δεν υπάρχουν αναπνευστήρες, να λένε ψέματα για τα άδεια νοσοκομεία, να λένε ψέματα για το "ιογενές" εξωγήινο βίντεο που ανέβηκε στο youtube μέσα σε μια μέρα, ο George Floyd hoax, sandy hook για έλεγχος όπλων, μαραθώνιος της Βοστώνης, 911 (χωρίς αεροπλάνα) και άλλα…. εδώ πάει…
Οι ηθοποιοί και οι πολιτικοί είναι ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Οι ηθοποιοί και οι πολιτικοί που βλέπετε στον κόσμο δεν είναι παρά ηθοποιοί. Ηθοποιοί που παίζουν ρόλους ηθοποιών στο Χόλιγουντ και την πολιτική.

Όταν ένας ηθοποιός «πεθαίνει», δεν πεθαίνει πραγματικά. Ο χαρακτήρας τους πεθαίνει και προχωρούν για να παίξουν έναν άλλο ρόλο σε αυτόν τον κόσμο για να ξεγελάσουν τους ανθρώπους. Σας προτρέπω να κάνετε περισσότερη έρευνα μόνοι σας, καθώς όλες οι απαντήσεις είναι εκεί έξω.

Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ έπαιξε τον ρόλο του Γουόλτ Ντίσνεϋ και του Αδόλφου Χίτλερ. Δεν υπήρχαν ποτέ άνθρωποι στην πραγματική ζωή με το όνομα Walt Disney ή Adolph Hitler. Αυτή είναι η αλήθεια που δεν θέλουν να ξέρετε.

Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ έπαιξε τον ρόλο του Γουόλτ Ντίσνεϋ και του Αδόλφου Χίτλερ.  Δεν υπήρχαν ποτέ άνθρωποι στην πραγματική ζωή με το όνομα Walt Disney ή Adolph Hitler.  Αυτή είναι η αλήθεια που δεν θέλουν να ξέρετε.
Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ έπαιξε τους ρόλους του Walt Disney και του Adolph Hitler

Τα βιομετρικά αυτιά είναι πιο προηγμένα από τα δακτυλικά αποτυπώματα ή τις σαρώσεις αμφιβληστροειδούς. Αν πιστεύετε ότι το μακιγιάζ του Χόλιγουντ στις ταινίες είναι εκπληκτικό, δεν έχετε ιδέα για το τι είναι ικανοί αυτοί οι άνθρωποι.

Η «ελίτ» δεν ανακατεύεται. Θέλουν αυτόν τον κόσμο δικό τους και κοροϊδεύουν τους ανθρώπους για γενιές για να ελέγχουν τα πάντα μέσω του χρήματος, σε ποσά που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για την οικογένεια Ροκφέλερ και την οικογένεια Ρότσιλντ. Χρηματοδοτούν ψέματα για γενιές με τις συγκαλύψεις της μυστικής κοινωνίας της «θεωρίας συνωμοσίας».

Η «ελίτ» λέει ψέματα στους ανθρώπους του κόσμου εδώ και χρόνια. Αυτό συνεχίζεται από την εποχή του τυπογραφείου το 1700.

Η οικογένεια Μπους είναι ίσως η μεγαλύτερη οικογένεια εγκληματιών πολέμου στην ιστορία.  Η οικογένεια Μπους συγγενεύει με την οικογένεια Ρούσβελτ.
Η οικογένεια Μπους είναι η οικογένεια Ρούσβελτ

Η οικογένεια Μπους είναι ίσως η μεγαλύτερη οικογένεια εγκληματιών πολέμου στην ιστορία. Η οικογένεια Μπους συγγενεύει με την οικογένεια Ρούσβελτ.

Οι αδελφοί Ρούσβελτ άλλαξαν το όνομά τους σε Ντίσνεϋ, με τον Κέρμιτ να παίζει τους ρόλους του Γουόλτ Ντίσνεϋ και του Αδόλφ Χίτλερ. Οι πόλεμοι σχεδιάζονται και οργανώνονται, όπως και όλα όσα νόμιζες ότι γνωρίζατε.

Τι κάνουν ο Ρος Περό και τα αγόρια του Μπους με τον Χίτλερ;  Επισκέπτονταν τον συγγενή τους, Κέρμιτ Ρούσβελτ, που έπαιζε τον Χίτλερ και τον Γουόλτ Ντίσνεϊ.  Είναι όλοι Ρούσβελτ.
Τα αγόρια Μπους και ο Ρος Περό επισκέπτονται τον συγγενή τους Χίτλερ, ο οποίος ήταν ο Κέρμιτ Ρούσβελτ.

Τι κάνουν ο Ρος Περό και τα αγόρια του Μπους με τον Χίτλερ; Επισκέπτονταν τον συγγενή τους, Κέρμιτ Ρούσβελτ, που έπαιζε τον Χίτλερ και τον Γουόλτ Ντίσνεϊ. Είναι όλοι Ρούσβελτ.

Περισσότερες ενδιαφέρουσες εικόνες

Η Χίλαρι Κλίντον έπαιξε επίσης το ρόλο της Πολίν Ρόμπινσον Μπους, η οποία υποτίθεται ότι πέθανε ως παιδί.  Η οικογένεια δεν θρήνησε τη μέρα που «πέθανε» το παιδί.  Αυτό είναι χαρακτηριστικό γιατί δεν πέθανε.
Ο Ρόμπιν Μπους είναι η Χίλαρι Κλίντον και η Σίρλεϊ Τζόουνς από την οικογένεια Πάρτριτζ

Η Χίλαρι Κλίντον έπαιξε επίσης το ρόλο της Πολίν Ρόμπινσον Μπους, η οποία υποτίθεται ότι πέθανε ως παιδί. Η οικογένεια δεν θρήνησε την ημέρα που το παιδί «πέθανε». Αυτό είναι χαρακτηριστικό γιατί δεν πέθανε.

Γιατί δεν προσποιήθηκαν ότι θρηνούν ρωτάτε; Όλα είναι μέρος του σχεδίου τους. Μέρος των άρρωστων και στρεβλωμένων κανόνων τους αναφέρει ότι πρέπει να μας ενημερώσουν τι κάνουν σε απλό χώρο.

Χωρίς κλάματα για τον «θάνατο» ας ξέρουμε ότι είναι ψεύτικο. Τα κέρατα του διαβόλου και ο σατανικός συμβολισμός στη μουσική και τις ταινίες μας αφήνουν να καταλάβουμε ότι ΕΙΝΑΙ κακοί, χωρίς να μας το πουν.

Διαπιστώνουμε επίσης ότι η Χίλαρι είναι κόρη του Τζόζεφ Γκέμπελς, του Ναζί από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και ο θετός αδερφός της είναι περισσότερο γνωστός ως Πρόεδρος Τζόνσον. Η Χίλαρι Κλίντον έπαιξε επίσης το ρόλο της Σίρλεϊ Τζόουνς, της ηθοποιού από το τηλεοπτικό σόου της οικογένειας Πάρτριτζ.

Η οικογένεια Μπους έχει μερικούς από τους μεγαλύτερους εγκληματίες πολέμου και είναι όλοι συγγενείς με την οικογένεια Ρούσβελτ.
Ο νεαρός HW Bush έρχεται σε επαφή με το μακιγιάζ του προσωπικού φωτογράφου του Χίτλερ, Χόφμαν
Ο Patrick Swanton είναι επίσης ο Neil Bush
Ο Neil Bush παίζει τον σύνδεσμο των αστυνομικών τμημάτων του Waco για το Twin Peeks Biker Shooting Hoax
Η οικογένεια Ρούσβελτ είναι η οικογένεια Μπους
Η οικογένεια Ρούσβελτ συγγενεύει με την οικογένεια Μπους
Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ υποδύεται τους ρόλους του Γουόλτ Ντίσνεϋ και του Χίτλερ
Ο Κέρμιτ Ρούσβελτ υποδύεται τους ρόλους του Γουόλτ Ντίσνεϋ και του Χίτλερ
Ο Ρος Περό έπαιξε τον ρόλο του Ναζί όταν ήταν μικρός
Ο νεαρός Ρος Περό έπαιξε το ρόλο ενός Ναζί

Ο Ross Perot είναι ο μεγάλος εγγονός του Elliot Roosevelt του αδελφού ως Teddy Roosevelt, ο οποίος έπαιξε τον Αντιπρόεδρό του και στη συνέχεια έγινε πρόεδρος ως Taft. Ο νεαρός Ρος Περό έπαιξε το ρόλο ενός Ναζί.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να μάθετε για την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και θα δείτε τις γραμμές αίματος των οικογενειών που φτάνουν μέχρι τους Βασιλικούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν τον εκδοτικό κλάδο εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν θα βρείτε ποτέ τίποτα ουσιαστικό τυπωμένο σε ένα βιβλίο ή στην τηλεόραση ή σε οποιαδήποτε μορφή ειδησεογραφικών μέσων, επειδή ανήκουν όλα στα μεγάλα έξι, τα οποία ανήκουν στις βασιλικές οικογένειες και χρηματοδοτούνται από τους Ροκφέλερ και τους Ρότσιλντ. Ο Τζορτζ Σόρος είναι φυσικά μέρος αυτού του τεράστιου σχεδίου.

Πολλοί ηθοποιοί και ηθοποιοί σχετίζονται με τις οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, με την Έλεν Ντιτζένερς να είναι μία από αυτές.

Θυμάστε τη ραδιοφωνική εκπομπή του War of the Worlds το 1938; Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα πειράματα για να δούμε πώς ο πληθυσμός θα χειριζόταν τον μαζικό πανικό. Χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, νομίζοντας πραγματικά ότι ο κόσμος δεχόταν επίθεση από εξωγήινους.

Η Disney είναι ο Χίτλερ, με τους δύο ρόλους να έχει ο Κέρμιτ Ρούσβελτ. Η αδερφή του έπαιξε τον ρόλο της Άβα Μπράουν.

Τα άλλα αδέρφια του Κέρμιτ, ο Άρτσιμπαλντ Ρούσβελτ, υποτίθεται ότι σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε με τις φωτογραφίες του ατυχήματος, είναι σκηνοθετημένο και ψεύτικο, οπότε τι έγινε με τον Άρτσι; Έγινε γνωστός ως Joseph P Kennedy senior, ονόματι επίσης Prescott Bush. Αυτό σημαίνει ότι είναι ο πατέρας του Joseph P Kennedy Junior, ο οποίος είναι πραγματικά ο HW Bush.

Εδώ είναι ένα site το ELITE (Committee 300) HATE! Έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά. Πιστεύετε ότι το μακιγιάζ στο Χόλιγουντ φαίνεται καλό στις ταινίες; Οι δουλειές μακιγιάζ σε ηθοποιούς που παίζουν ρόλους ηθοποιών γίνονται από ιδιοφυείς τεχνικούς.

Ο Χίτλερ και η Ντίσνεϋ είναι το ίδιο πρόσωπο, τους οποίους υποδύεται ο Κέρμιτ Ρούσβελτ. Υπάρχουν πολλές περισσότερες «συμπτώσεις» στην ιστορία του κόσμου, που είναι όλες ψεύτικες.

ΕΡΕΥΝΑ και χρησιμοποίησε το ένστικτό σου! Ελέγξτε αυτόν τον ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.

Μερικές φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο, Wellaware1.com. Σας προτείνω να το ελέγξετε για περισσότερες εξαιρετικές πληροφορίες!


ΠΗΓΗ: https://steverotter.com/hitler-and-disney-are-the-same





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters