Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Το τεστ COVID PCR δεν έχει άδεια χρήσης επίσημα πλέων από τον FDA

Η δοκιμή RT-PCR χάνει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του FDA την 1η Ιανουαρίου 2022.

Το CDC υπέβαλε αρχικά αίτηση για το καθεστώς EUA για τη δοκιμή RT-PCR για το COVID-19 τον Φεβρουάριο του 2020. Έκτοτε, έχει αποδειχθεί ότι είναι πασίγνωστα αναξιόπιστη και έχει σε μεγάλο βαθμό απαξιωθεί ως διαγνωστικό εργαλείο για την ανίχνευση του ιού COVID-19. Το τεστ θα τεθεί εκτός νόμου την 1η Ιανουαρίου 2022.

Ωστόσο, διαβάζοντας τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο του CDC, μια έντονη μυρωδιά σάπιου ψαριού γεμίζει το δωμάτιο.

Πρώτον, το τεστ δεν έλαβε ποτέ πλήρη έγκριση από τον FDA. Αντ’ αυτού, επετράπη η χρήση του στο πλαίσιο της Άδειας Έκτακτης Χρήσης (EUA). Με άλλα λόγια, ήταν ένα πειραματικό διαγνωστικό εργαλείο.

Και όμως, χρησιμοποιήθηκε για να οδηγήσει ολόκληρο το έθνος στον Μεγάλο Πανικό που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στην κοινωνία μας.

Δεύτερον, το Lab Alert κατευθύνει τους κλινικούς γιατρούς να “Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του FDA για έναν κατάλογο των εγκεκριμένων διαγνωστικών μεθόδων COVID-19”.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους κανόνες του FDA, δεν μπορεί να χορηγηθεί EUA για ένα πειραματικό φάρμακο/θεραπεία εάν υπάρχει ήδη εγκεκριμένη λύση. Επιπλέον, εάν ισχύει EUA για ένα φάρμακο και ένα άλλο φάρμακο εγκριθεί για την ίδια εφαρμογή, τότε η EUA για το πειραματικό φάρμακο καταργείται αμέσως.

Έτσι, το CDC αποσύρει το πειραματικό τεστ RT-PCE, ενώ λέει στους κλινικούς γιατρούς να βρουν “εγκεκριμένες διαγνωστικές μεθόδους COVID-19” αντ’ αυτού.

Δεν χρειάζεται να είστε διδάκτωρ, ιατρός ή επιδημιολόγος με μελέτη που έχει αξιολογηθεί από ομότιμους για να το καταλάβετε αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε καμία απολύτως ιατρική εμπειρογνωμοσύνη.

Μια μη εγκεκριμένη πειραματική διαγνωστική δοκιμή χρησιμοποιήθηκε για να εξαπατήσει τους ανθρώπους ώστε να λάβουν μη εγκεκριμένες πειραματικές ενέσεις mRNA.

Αλίμονο, οι διαβόητοι πωλητές φιδέλαιου του 1800 δεν εξαφανίστηκαν με την άνοδο της σύγχρονης επιστήμης. Αντίθετα, τα τεχνάσματα έγιναν πιο διακριτικά.

7/21/2021: SARS-CoV-2: Εργαστηριακή προειδοποίηση: Αλλαγές στην RT-PCR του CDC για τη δοκιμή SARS-CoV-2.

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC απέσυρε το αίτημα προς τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, της δοκιμασίας που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για την ανίχνευση μόνο του SARS-CoV-2.

Το CDC παρέχει αυτή την εκ των προτέρων ειδοποίηση ώστε τα κλινικά εργαστήρια να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από τον FDA.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του FDA για κατάλογο των εγκεκριμένων διαγνωστικών μεθόδων COVID-19.

Για μια περίληψη των επιδόσεων των εγκεκριμένων από τον FDA μοριακών μεθόδων με μια ομάδα αναφοράς του FDA, επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.

Για την προετοιμασία αυτής της αλλαγής, το CDC συνιστά στα κλινικά εργαστήρια και στους χώρους δοκιμών που χρησιμοποιούσαν τη δοκιμασία CDC 2019-nCoV RT-PCR να επιλέξουν και να αρχίσουν τη μετάβασή τους σε άλλη εγκεκριμένη από τον FDA δοκιμασία COVID-19.

Το CDC ενθαρρύνει τα εργαστήρια να εξετάσουν το ενδεχόμενο υιοθέτησης μιας πολυπλεγμένης μεθόδου που μπορεί να διευκολύνει την ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης. Τέτοιες δοκιμασίες μπορούν να διευκολύνουν τη συνεχή εξέταση τόσο για τη γρίπη όσο και για τον SARS-CoV-2 και μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους καθώς οδεύουμε προς την περίοδο της γρίπης.

Τα εργαστήρια και οι χώροι δοκιμών θα πρέπει να επικυρώνουν και να επαληθεύουν την επιλεγμένη δοκιμασία στις εγκαταστάσεις τους πριν από την έναρξη των κλινικών δοκιμών.

Συνδεθείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το σύστημα επικοινωνίας εργαστηριακής προσέγγισης του CDC (Laboratory Outreach Communication System – LOCS).

Διαδικτυακοί πόροι:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

CDC: Διανομή δοκιμασιών COVID-19.
Κατευθυντήριες γραμμές για τις δοκιμές SARS-CoV-2 Point-of-Care.
Προσωρινή καθοδήγηση για τη δοκιμή αντιγόνου SARS-CoV-2.
Προσωρινές κατευθυντήριες γραμμές για τη συλλογή, το χειρισμό και την εξέταση κλινικών δειγμάτων για το COVID-19.
Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το COVID-19 για τα εργαστήρια.
Πληροφορίες για τα εργαστήρια σχετικά με το COVID-19.
Ιστότοπος του CDC COVID-19.
Εβδομαδιαίες κλήσεις για την ανταπόκριση των κλινικών εργαστηρίων στο COVID-19.
Σύστημα επικοινωνίας εργαστηριακής προσέγγισης του CDC (LOCS).

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο LOCS@cdc.gov.

Σας ευχαριστούμε,

Το σύστημα επικοινωνίας εργαστηριακής προσέγγισης

Laboratory Outreach Communication System (LOCS) | Τμήμα Εργαστηριακών Συστημάτων (DLS)

Κέντρο επιτήρησης, επιδημιολογίας και εργαστηριακών υπηρεσιών (CSELS)

Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC)

LOCS@cdc.gov

www.cdc.gov/csels/dls/locs

Το τεστ COVID PCR δεν έχει άδεια χρήσης επίσημα πλέων από τον FDA

***ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ***

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ –  ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ.

ΓΙΑ έναν ιό που δεν έχει απομονωθεί ποτέ, Πρόκειται για απάτη, Το CDC έχει πει ότι αυτά τα επιχρίσματα τα τεστ είναι δεν λειτουργούν.

Πολλά βίντεο από όλο τον κόσμο έχουν δείξει ότι είναι μολυσμένα με τοξίνες ακόμη και aids.

Άνθρωποι έχουν εξεταστεί τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και μετά μια εβδομάδα ίσως και δέκα μέρες αργότερα είναι πιο άρρωστοι από ποτέ και μετά βγαίνουν θετικά για Covid.

Τα τεστ χαρακτηρίζονται θετικά ή αρνητικά από την αρχή καθώς δεν μπορούν να πεθαίνουν όλοι μαζί. Αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει.

Ορισμένες εταιρείες απαιτούν εβδομαδιαίες εξετάσεις για να διατηρήσετε τις θέσεις εργασίας σας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. Κάντε τους να σας απολύσουν και πηγαίνετε τους στα δικαστήρια ‼️‼️‼️‼️‼️
Οι ατζέντες της Cabal είναι να εξοντώσουν τον κόσμο και αυτό ακριβώς κάνουν.

Τίποτα από όλα αυτά δεν αφορούσε ποτέ την υγεία μας.

Αν είναι δυνατόν προσπαθήστε να αποφύγετε την εισαγωγή στα νοσοκομεία.
Ο Σατανάς έχει τα τσιράκια του, που εργάζονται για να ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ τους ανθρώπους αλλά για να τους δολοφονήσουν.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.https://www.sfagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters