Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση Simon Parkes, για το QFS (Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα) και τα MED BEDS (Ιατρικά Κρεβάτια), (Ένα Όμορφο Μήνυμα…)

Αποσπάσματα Απομαγνητοφώνηση- απόδοση: Μάρη Λιώκη
Πολλοί ρωτούν αν το QFS (Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα) και τα MED BEDS (Ιατρικά Κρεβάτια) είναι αληθινά. Ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίον έχουμε μάθει ότι τα καλά πράγματα δε συμβαίνουν στους συνηθισμένους ανθρώπους. 

Ότι μόνο στην Ελίτ, στους πλούσιους και διάσημους δηλαδή όλα πάνε περίφημα κι ότι εμείς είμαστε στο περιθώριο και πρέπει απλά να τα βγάζουμε πέρα με ό,τι μας δίνεται. Όλο αυτό είναι στην πραγματικότητα μέρος του Συστήματος Ελέγχου σε αυτόν τον πλανήτη, ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο. Μας διδάσκουν σχεδόν από την πρώτη μέρα της γέννησής μας ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε και ότι πρέπει να μιμούμαστε ορισμένους χαρακτήρες επειδή είναι επιτυχημένοι. Η επιτυχία σε αυτόν τον πλανήτη μετριέται από το πόσα χρήματα βγάζεις. Και αυτό μας έχει περάσει ότι πρέπει να μιμούμαστε και να αντιγράφουμε. Ουσιαστικά πρόκειται για μία προπαγάνδα που από τη μία μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με όσα λίγα έχουμε διότι θα μπορούσαμε να ζούμε σε μια άκρη της Αφρικής μη έχοντας τίποτα και από την άλλη μας προωθεί το μοντέλο των πλούσιων και επιτυχημένων διασήμων που καλούμαστε υποσυνείδητα να μιμηθούμε. Έτσι, όταν μιλάμε για το αληθινό QFS και τι σημαίνει αυτό, δεν είναι περίεργο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το κατανοήσουν. Επειδή έχει ριζωθεί μέσα μας η πεποίθηση, πως καλά πράγματα δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμάς. Είναι πραγματικά λυπηρό που αυτό είναι το επίπεδο κατανόησης για τόσους πολλούς ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι, σηκώνονται κάθε πρωί για να πάνε στη δουλειά τους, απλά και μόνο για να έχουν χρήματα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και αυτό είναι. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι λέω βλακείες. Αν λέω βλακείες τότε γιατί με παρακολουθείτε; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω έναν σύνδεσμο στον οποίον μπορείτε να βρείτε κάθε έγκυρη πληροφορία σχετικά με το QFS. Παρακαλώ ελέγξτε αυτόν τον ιστότοπο και ρίξτε του μια ματιά. Εξηγεί με πραγματικά απίστευτα εύγλωττο τρόπο τι είναι το QFS, πώς προέκυψε και πώς λειτουργεί και με αυτό τον τρόπο θα σας λυθούν πολλές απορίες σας.

Μέσω των μελών μας ( Connecting Consiousness) που βρίσκονται σε 60–70 χώρες, υπερπηδούμε τα εμπόδια που δημιουργούνται λόγω των μέτρων που λαμβάνονται εξ αιτίας του covid — και τώρα εξ αιτίας της μετάλλαξης Ο και έχουμε διαρκή ενημέρωση σχετικά με πράγματα που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη. Δεν μιλώ για απόρρητες πληροφορίες με την έννοια ότι προέρχονται από μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών, μιλάω για απλούς κατοίκους χωρών σε όλο τον κόσμο που με τα μάτια τους βλέπουν πράγματα ή ακούν πράγματα και μετά απλώς τα αναφέρουν στον συντονιστή τους ( του Connecting Consiousness). Έτσι μας δίδεται περισσότερη αλήθεια απ’ ότι λαμβάνουμε από τα συστημικά ΜΜΕ. Και φυσικά αυτό μας θέτει και σε μια ευνοϊκή θέση διότι μαθαίνουμε και πράγματα που δεν θα ακούγαμε ποτέ σε αυτά τα συστημικά μέσα.

Έτσι μάθαμε για την κατάσταση στη Νότια Αφρική. Ξέρετε, είναι απίστευτο ότι υπάρχουν τώρα 10-11 χώρες των οποίων τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί σε σχέση με το εμβόλιο κατά του Covid ότι δεν μπορούν να το εγκρίνουν. Τα δικαστήρια είπαν ότι δεν μπορούν να το αναγνωρίσουν, επειδή όταν ζήτησαν από τους επαγγελματίες υγείας της χώρας να παρουσιάσουν κάποιο δείγμα, δεν κατάφεραν να το κάνουν. Οπότε αυτοί οι οργανισμοί χάνουν τη μία δίκη μετά την άλλη, απλώς και μόνο επειδή δεν είναι διατεθειμένοι να φέρουν δείγματα μαζί τους. Παρ’όλα αυτά οι εμπλεκόμενοι κάθε μιας εκ των χωρών αυτών, συνεχίζουν απτόητοι λες και αυτές οι δίκες δεν έλαβαν ποτέ χώρα. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σοκαριστικό. Διότι ένα από τα προπύργια της Δημοκρατίας όπως την έχουμε διδαχθεί, είναι τα Δικαστήρια. Τα δικαστήρια υποτίθεται ότι αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο μεταξύ μιας παράλογης κυβέρνησης και των πολιτών και ένας θεσμός που θα έπρεπε κανονικά να αντιστέκεται στην τυραννία. Αλλά φυσικά αν τα δικαστήρια αποτελούνται από ανθρώπους που προέρχονται από το ίδιο υπόβαθρο με τους κυβερνώντες, τότε γιατί οι δικαστές θα επιθυμούσαν ποτέ να ανατρέψουν τις επιλογές των φίλων τους; Οπότε ίσως δεν μπορούμε να δούμε τη δικαστική εξουσία ως κάτι ξεχωριστό από την εκτελεστική. Απλά τους βλέπουμε ως μία συμπαγή ομάδα που κύριο μέλημά της διαχρονικά είναι να περνά καλά. Οπότε ο τρόπος που λαμβάνουμε τις πληροφορίες μας είναι καλύτερος και ασφαλέστερος από ότι αν αυτές περνούσαν μέσω κάποιων υπηρεσιών.

Ειρήσθω λοιπόν εν παρόδω, στη Νότιο Αφρική, γίνεται πραγματικά καλή δουλειά. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν μερικές συναντήσεις υψηλού επιπέδου πριν από μερικές ημέρες μεταξύ των μελών της οικογένειας της Ελίτ και των εκπροσώπων των Λευκών Καπέλων που ήταν εκεί για να συζητήσουν-αν υπάρχει φυσικά δυνατότητα διαλόγου-ώστε να βρεθεί μια διέξοδος για ορισμένες καταστάσεις και αυτό είναι απλώς ένα στιγμιότυπο του τι ακριβώς συμβαίνει σε διάφορους τομείς.

Έχω κάνει μια ανάρτηση σχετικά με το ότι τα Λευκά Καπέλα ανέλαβαν δράση κατά της Αυστρίας και σε μικρότερο βαθμό κατά της Γερμανίας και αυτού που ονομάζουμε τέταρτο ράιχ. Οι άνθρωποι λοιπόν ρωτούσαν γιατί κατά της Αυστρίας και όχι κατά της Γερμανίας. Ο Χίτλερ γεννήθηκε στην Αυστρία, οπότε υπάρχει η ενεργειακή σύνδεση. Φυσικά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν η Γερμανία διαιρέθηκε, δεν της δόθηκε ένα αληθινό Σύνταγμα, ενώ είχε όλα τα φώτα των μέσων ενημέρωσης επάνω της. Οπότε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό μέρος για τη δημιουργία μυστικών οργανώσεων. Έτσι η Αυστρία ίσως απετέλεσε ένα καλύτερο στοίχημα από τη δική τους οπτική. Ήταν πολύ όμορφη λοιπόν η είδηση των παραιτήσεων τόσο του καγκελάριου όσο και υπουργών στη χώρα αυτή. Θεωρώ πως πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία για την Αυστρία.

Όλοι μιλάμε για το Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης ή μιλάμε για το κλείσιμο των ΜΜΕ, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς θα βοηθούσε πραγματικά αυτό τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα. Νομίζω ότι μία εκπομπή έκτακτης ανάγκης, μία ενδεχόμενη απενεργοποίηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι καθαρά ένα θέατρο ή μια επίδειξη για το ευρύ κοινό. Όχι για εσάς, διότι είστε αφυπνισμένοι και συνειδητοποιημένοι, αλλά για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν είναι. Των ανθρώπων που αν πας να τους μιλήσεις για την Καμπάλ θα αναρωτιούνται αν πρόκειται για κάποιο γλυκό ή κάποιο ποτό. Αυτό είναι το απίστευτα χαμηλό επίπεδο γνώσης και κατανόησης που έχει η πλειοψηφία των ανθρώπων. Εμείς από τη μεριά μας σκεφτόμαστε όλα αυτά που μας ενθουσιάζουν όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν βοηθά κάπου. Αυτό που πραγματικά βοηθάει είναι όλες οι μυστικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα τώρα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τον στρατό, είναι οι πρόσφυγες που ξεχύνονται στους δρόμους, μπλοκάρουν τα πάντα και το τελευταίο πράγμα που θέλει κάποιος που εκτελεί οποιαδήποτε μορφή μυστικής επιχείρησης, είναι μια ολόκληρη στρατιά ανθρώπων έξω, μισή ώρα πριν την έναρξη κάποιας επιχείρησης με τα κινητά στο χέρι να βιντεοσκοπούν. Επειδή δεν επιθυμούν λοιπόν οποιαδήποτε παρεμπόδιση από τον κόσμο, πραγματοποιούνται κρυφές επιχειρήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, έως ότου όλα ταχτοποιηθούν, τελειώσουν και ξεκαθαρίσουν. Είμαι σίγουρος πως “θεατρικές παραστάσεις” λαμβάνουν χώρα τόσο στην Αμερική όσο και σε όλες τις χώρες. Όλοι έχετε πάει στο θέατρο. Τα φώτα είναι αναμμένα και μπορείτε να κουβεντιάζετε. Και ξαφνικά τα φώτα σβήνουν, όχι για 10 μέρες, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα. Η αυλαία σηκώνεται και όλοι προσδοκάτε σε ένα όμορφο θέαμα. Φανταστείτε τώρα να είχατε φτάσει στο θέατρο νωρίτερα, το μικρόφωνο στα παρασκήνια να ήταν ανοιχτό και να ακούγατε ό,τι συνέβαινε εκεί. Πρόβες, καυγάδες, διαφωνίες… Και φυσικά όταν θα ξεκινούσε η παράσταση δεν θα μπορούσατε να την απολαύσετε γιατί το μυαλό σας θα έτρεχε σε όλα αυτά που είχατε ακούσει όσο το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μυστικές επιχειρήσεις, διότι αυτό που μετράει είναι η παρουσίαση όταν σηκωθεί η αυλαία και όχι όσα έχουν μεσολαβήσει μέχρι αυτήν. Εμείς βλέπουμε πολλή ηρεμία τριγύρω και ψάχνουμε να βρούμε μια αξιόπιστη πληροφορία από κάποιον που έχει πρόσβαση σε όσα πραγματικά συμβαίνουν.

Πολλοί πατριώτες παραπονούνται και αναρωτιούνται γιατί δεν γίνονται κάποια πράγματα από τους “καλούς” με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο που θεωρούν σωστότερο, ώστε να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Κάποιες φορές η μακροχρόνια διαδικασία είναι στην πραγματικότητα η σωστότερη διαδικασία. Μερικές φορές, πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που ξέρουν περισσότερα από ό,τι εμείς, παίρνουν αποφάσεις που βασίζονται σε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουν και όχι μόνο σε αυτά που εμείς γνωρίζουμε. Πολλοί πατριώτες αναρωτιούνται αν θα κερδηθούν οι ενδιάμεσες εκλογές του 2022, τι θα συμβεί με τις εκλογές του 2024, αν θα επιστρέψει ο Τραμπ. Όλοι θέλουμε ο Πρόεδρος Τραμπ να αναλάβει πάλι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, όμως στην πραγματικότητα ποιος μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί; Συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και οι “καλοί” πρέπει να σκέφτονται με τον σωστό τρόπο και με τον ίδιο τρόπο να ενεργούν. Δεν είναι φρόνιμο να δίνονται ημερομηνίες ή κάποιοι να λένε αυτό θα συμβεί ή το άλλο θα συμβεί, τη στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει πώς θα ενεργήσει η άλλη πλευρά, διότι πολύ απλά αυτό προκαλεί απογοήτευση. Όταν οι κινήσεις γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, τότε αποφεύγεται και ο κίνδυνος η πληροφορία να διαρρεύσει στην αντίθετη πλευρά με αποτέλεσμα αυτή να προσαρμόσει τη δράση της σύμφωνα με την πληροφορία αυτή. Όσοι άνθρωποι είναι αφυπνισμένοι και γνωρίζουν, καταλαβαίνουν ότι κάτι ετοιμάζεται, κάτι είναι πιθανό να συμβεί, αλλά γι’ αυτούς θα έπρεπε να είχε συμβεί χθες. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι μια μυστική ομάδα σε βάθος χρόνου, έχει χτίσει τις βάσεις ώστε να ασκεί εξουσία και επιρροή. Και αυτό δεν μπορεί να καταρρεύσει με απλές βιαστικές κινήσεις. Διότι πρέπει να ξεριζωθεί σε βάθος. Μοιάζει με χταπόδι ή με ιστό αράχνης. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα καθυστερούν. Οι “καλοί” επ’ουδενί δεν επιθυμούν να διώξουν αυτή την ομάδα και μετά από λίγο να επιστρέψει δριμύτερη ή κάποια παρόμοια ομάδα να πάρει τη θέση της. Δεν θα είχε καμία αξία. Έτσι έχουμε μια κατάσταση όπου συμβαίνουν πράγματα, αλλά δυστυχώς πολύ λίγα από αυτά βγαίνουν προς τα έξω. Μερικές φορές κυκλοφορούν πληροφορίες εκ των έσω, από ανθρώπους που έχουν την εξουσιοδότηση να το κάνουν, όπως π.χ. η εμπορία παιδιών ή η κατάσταση στα νότια σύνορα. Αλλά ξέρετε όπως ξέρω κι εγώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα χρειαστεί να δουν μια είδηση στο BBC ή στο CNN για να την πιστέψουν. Εξακολουθεί να είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτά τα μέσα είναι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και πως μόνο αν αυτά τα πρακτορεία δώσουν ακριβή ρεπορτάζ, τότε πολλοί θα πουν ότι υπάρχει αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση, πολλοί άνθρωποι που γνωρίζετε, θα βρεθούν απέναντι σε έναν παρουσιαστή που θα τους λέει όσα εσείς τους λέγατε επί μήνες ή χρόνια. Σε όλο τον πλανήτη ο κόσμος έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου. Όταν αρχίσουμε να βλέπουμε να βγαίνουν πράγματα σχετικά πχ με τις αμερικανικές εκλογές επίσημα, πράγματα που μέχρι τώρα είχαν αποκρυβεί, τότε να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα για τον κόσμο.

Δυστυχώς καθημερινά απλώς βομβαρδιζόμαστε με τις τελευταίες διαφημίσεις αυτοκινήτων και άλλων καταναλωτικών αγαθών. Αλλά όταν υπάρχει μια είδηση για κάποιον που έκανε μια αγαθοεργία, αυτή μας την παρουσιάζουν με μουντά χρώματα και θλίψη με έναν τρόπο εντελώς αντίθετο από το μήνυμα που αυτή η πράξη θα μπορούσε να περάσει στο κοινό. Πρέπει να νιώσουμε χαρά για μερικά από τα πράγματα που συμβαίνουν και που δεν έχουν να κάνουν με το χρήμα αλλά με τη συμπόνια, την αγάπη αλλά και την ελευθερία να ζήσουμε. Και αυτό δεν συμβαίνει. Όλα τα νέα που λαμβάνουμε είναι ένα τεράστιο ψέμα. Ακριβώς το αντίθετο από ότι πραγματικά συμβαίνει το οποίο καλύπτουν με έναν σατανικό τρόπο, κάτι που μας δυσκολεύει να διακρίνουμε την αλήθεια. Κι αν καταφέρουμε να τη διακρίνουμε τότε θα πρέπει να ρωτήσουμε την ψυχή μας, τον ανώτερο εαυτό μας, ή την καρδιά μας, όπως θέλετε ονομάστε το, κατά πόσο αυτή μας φαίνεται σωστή.

Όλα είναι ανάποδα σε αυτό τον πλανήτη. Μας έχουν εμφυσήσει την αντίληψη να είμαστε ευτυχισμένοι μόνο σε ό,τι αφορά το χρήμα. Πρέπει να αρχίσουμε να ανταμείβουμε τους ανθρώπους για την καλοσύνη τους, πρέπει να ανταμείβουμε τους ανθρώπους που νοιάζονται για τους άλλους. Το χρήμα δημιουργήθηκε εν μέρει προκειμένου να διχάσει την ανθρωπότητα σε αυτούς που έχουν πολλά και σε αυτούς που έχουν πολύ λίγα. Γιατί μια νοσοκόμα αμείβεται λιγότερο από έναν διευθυντή τράπεζας; Διότι η νοσοκόμα σώζει ζωές ενώ ο διευθυντής τράπεζας παράγει χρήμα. Έτσι μας έχει αντιμετωπίσει το Σύστημα, έτσι μας έχει διαμορφώσει. Η διαφορά όμως με όλους εσάς που με ακούτε είναι, ότι έχετε ξεφύγει από αυτή την παγίδα, αρνείστε να υφίσταστε πλύση εγκεφάλου και έχετε απελευθερωθεί από αυτό το αιώνιο μάτριξ. Από τη στιγμή που διακρίνεις την αλήθεια, θες να παραμείνεις σε αυτήν.

Καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, το μήνυμά μου παραμένει το ίδιο. Κι αυτό είναι, πως πολλά έχουν αλλάξει. Έχουν υπάρξει μεγάλης εμβέλειας επιχειρήσεις που έχουν φέρει δυσάρεστους ανθρώπους ενώπιον της Δικαιοσύνης στην Αμερική. Και μιλάω αποκλειστικά για την Αμερική, όπου ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχει αποφασίσει να αναλάβει τα ηνία της ζωής του επιστρέφοντας στο 1955, όταν άτομα και οικογένειες έδειχναν πραγματικό ενεργό ενδιαφέρον για τις κοινότητες τους.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως εμείς έχουμε τη δύναμη, όταν ενεργούμε συλλογικά. Πίσω στο 2012 είχα φέρει τέτοια παραδείγματα. Όταν ενεργούμε συλλογικά η φωνή μας θα ακουστεί. Όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Έχουν απομονωθεί και διασπαστεί. Έχουμε ξεχάσει να ενεργούμε ως ομάδα. Αν ενεργήσουμε ως ομάδα και πάντα μέσα στα πλαίσια του Νόμου χωρίς να βλάψουμε κανέναν, θα πετύχουμε τα πάντα.

Έχουμε δει μεγάλες διαδηλώσεις να γίνονται στη Βρετανία. Αυτές οι διαδηλώσεις είχαν πράγματι αντίκτυπο στο υψηλότερο επίπεδο της βρετανικής πολιτικής και υπάρχουν πολλές διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Βρετανία, οι οποίες δεν αναφέρονται από τα συστημικά ΜΜΕ. Η κυβέρνηση δίνει εσκεμμένα λάθος νούμερα των συμμετεχόντων. Μπορεί μια συγκέντρωση 50.000 να την παρουσιάζουν ως μια ισχνή συμμετοχή 5.000. Στην πραγματικότητα όμως, γνωρίζουν ότι είμαστε πολλοί και ότι γινόμαστε περισσότεροι κι αυτό τους κάνει να σκέφτονται: “ καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί, διαφορετικά ξέρετε, ότι μπορεί να έχουμε σοβαρό πρόβλημα εδώ.” Οπότε, αξίζει πραγματικά να κάνουμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτές. Άλλωστε ο Νόμος μας δίνει αυτό το δικαίωμα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί σχολιαστές που περνάνε το μήνυμα ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, ότι οι “κακοί” νίκησαν. Όχι, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Κόντεψαν να νικήσουνΑλλά δεν τα κατάφεραν. Π.χ. οι “κακοί” είχαν τη δική του Νέα Τάξη , το δικό τους Reset. Όμως και οι “καλοί” είχαν το δικό τους οικονομικό Reset το οποίο ονομάζεται “Αναπροσαρμογή”.

Όσον αφορά στους “καλούς”, η Αναπροσαρμογή” έρχεται. Ήμασταν πολύ κοντά στο να πρέπει να φορέσουμε τα Μαύρα Καπέλα μας και νομίζοντας ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου, να είμαστε έτοιμοι για άλλη μια κηδεία. Όμως δόξα τω Θεώ, φορέσαμε τα Λευκά μας Καπέλα και πραγματικά λέμε ότι ο ήλιος θα ανατείλει αύριο το πρωί, ότι θα είναι μια υπέροχη μέρα. Και έτσι πρέπει να είμαστε, αυτό πρέπει να πιστεύουμε γιατί κανένας από εσάς δεν ήρθε εδώ απλώς για να καταλήξει σκλάβος. Δεν είναι αυτή η επιλογή για την ανθρωπότητα.

Βρισκόμαστε τώρα στο σημείο που νομίζω, ότι είμαστε εντελώς έτοιμοι να απελευθερωθούμε και είναι σοκαριστικό το πόσοι άνθρωποι αγνοούν εντελώς την αλήθεια. Δεν μπορούμε να τους πάρουμε όλους μαζί μας, αλλά πρέπει να προσέξουμε τον εαυτό μας, πρέπει να φροντίσουμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας και πρέπει να μείνουμε μαζί ως ομάδα, χωρίς διαχωρισμούς.

Οι άνθρωποι είναι το ιππικό. Πάψτε να περιμένετε κάποιον άλλον να σας σώσει, είτε αυτός είναι ο Τραμπ ή ο ένας ή ο άλλος. Εμείς πρέπει να το κάνουμε. Εμείς πρέπει να πούμε: ως εδώ δεν θα ανεχθώ άλλο να με καταπιέζουν. Δεν γίνεται να συνεχίσουν να μας εκφοβίζουν και να μας καταπιέζουν διότι έτσι δεν θα απελευθερωθούμε ποτέ. Θεωρώ πως όντως χρειαζόμαστε τη βοήθεια των Ειδικών Καπέλων ή Λευκών Ιπποτών και δεν είναι καθόλου λάθος να αποδεχόμαστε αυτή τη βοήθεια. Όμως αν οι άνθρωποι είχαν τη βεβαιότητα ότι ο Τραμπ θα επέστρεφε αύριο, τότε θα χώνονταν βαθύτερα στον καναπέ τους λέγοντας: Καλά, δεν πειράζει, δεν χρειάζεται να ανησυχώ, όλα θα γίνουν από κάποιους άλλους για λογαριασμό μου.

Έχουμε ανάγκη, οι άνθρωποι να αναγνωρίσουμε πραγματικά την τρομερή κατάσταση στην οποία είχαμε περιέλθει και να μάθουμε πώς να διασφαλίσουμε ότι αυτό το Σύστημα δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά και ότι ποτέ ξανά δεν θα βρεθούμε παγιδευμένοι σε μια τέτοια κατάσταση που μας αποδυναμώνει.

Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα θύλακες τρομερής αφέλειας και τρομερής άγνοιας, σε όλες τις χώρες. Σε ορισμένες χώρες περισσότερο από άλλες. Αλλά νομίζω ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότεροι αφυπνισμένοι άνθρωποι τώρα από ό,τι πριν από έξι μήνες ή πριν από ένα χρόνο. Νομίζω ότι είμαστε τώρα έτοιμοι να πάμε στο επόμενο στάδιο. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη βαθιά γνώση, που έχουν μια θέση εξουσίας, είναι τώρα καιρός να αρχίσουν να κάνουν περισσότερα πράγματα, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της Γης έχει πλέον επίγνωση.

Νομίζω ότι αυτό που έρχεται είναι ένα πολύ καλό μέλλον. Έχω κι εγώ απογοητευθεί όμως είμαι πολύ θετικός σχετικά με το μέλλον. Εξ αιτίας ανθρώπων με τους οποίους έχω συζητήσει, εξ αιτίας των πληροφοριών που μου γνωστοποιούνται αλλά κυρίως εξ αιτίας της γνώσης που έχω μέσω του Ανώτερου Εαυτού μου, ότι η ανθρωπότητα δεν έφτασε έως εδώ για να αποτύχει. Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο όπου θα κυριαρχεί η τεχνολογία Τέσλα, όπου η Ιατρική δεν θα είναι αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα-άλλωστε και ο Πρόεδρος Τραμπ είχε πει ότι στο άμεσο μέλλον τα νοσοκομεία δεν θα έχουν το ίδιο τύπο τεχνολογίας που είχαν μέχρι τώρα- ενώ 6000 κρυφές τεχνολογίες περιμένουν να βγουν στο φως του ήλιου.

Το μέλλον διαγράφεται φωτεινό, λαμπρό, συναρπαστικό!!!

Δεν φτάσαμε έως εδώ για να τα παρατήσουμε!!!

πηγή:

https://medium.com/@marilioki
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters