Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΔΊΚΤΥΟ ΟΥΡΆΝΙΩΝ ΘΑΛΆΜΩΝ σε όλο τον πλανήτη!!!

Αγαπητή οικογένεια Vibrant Gesara:
Στην τελευταία δημοσίευση μοιράστηκα μαζί σας το "Δίκτυο των Ουράνιων Θαλάμων" που βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη!!!


Πρόκειται για Ουράνιους θαλάμους, υπαγορευμένους με την Τεχνολογία Playadian, από τον Κυβερνήτη του Arcturian Tea Ship και τους Αγαπημένους Arcturians.

Ανέφερα επίσης ότι η Κολομβία είναι μέρος αυτού του Δικτύου με το κακομαθημένο KA MA RA CELESTIAL PLEYADIAN παιδί, που κατασκευάστηκε υπό τη στενή επίβλεψη των Αρκτουριανών.
Την περασμένη εβδομάδα, τον Νοέμβριο του 2021, τα μέλη της ομάδας με επικεφαλής τον Ορλάντο Τσιντσίγια Πορτίγια εισήλθαν στον Ουράνιο Θάλαμο, ο οποίος αποτελεί μέρος αυτού του Δικτύου που υπάρχει ήδη σε όλο τον πλανήτη, αλλά είναι ο πρώτος γνωστός στη Λατινική Αμερική.

Σε μια συνάντηση Zoom μας έδειξαν το Celestial KA MA R A, δίνοντας μια σαφή εξήγηση για τη διαδικασία εισόδου σε αυτό, τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και τα στοιχεία ενός ασθενούς που εισήχθη - το άτομο που βρίσκεται μέσα στη συσκευή οδηγείται σε μια κατάσταση άλφα του νου (χαλάρωση) ενώ οι ενέργειες απομακρύνονται και επιδιορθώνονται - μπορούσαμε να παρατηρήσουμε πώς κινούνται αυτές οι ενέργειες και έξω από το σώμα. 

Η εικόνα μετακινήθηκε σαν να έτρεμε το χέρι που κρατούσε τον κινητό εξοπλισμό. Ένα μέλος που εντάχθηκε στο Arcturian KA MA RA μοιράστηκε μαζί μας τη μαρτυρία του για το πώς ένιωθε όταν ήταν μέσα και πώς νιώθει τώρα με το νέο του πιο ζωντανό σώμα και μια σαφή επανορθωτική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής του. "Όπου πολύ καθαρά μπορείτε να δείτε τα νέα μαλλιά να φυτρώνουν εκεί που για χρόνια ήταν φαλακρός". ...εξέπεμπε πραγματικά ενθουσιασμό και ευτυχία, και αυτό μας μετέδωσε. 

Σε αυτή τη συνεδρία διάρκειας περίπου 1 ώρας, όπου συμμετείχα ως εικονικός παρατηρητής, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν πολύ συντονισμένος με την KA MA RA, και η δόνηση που περνούσε από τα αυτιά μου από την απαλή φωνή του ατόμου που μας έλεγε βήμα-βήμα τι γινόταν, ήταν τελείως μεγαλειώδης για μένα! 
Ακόμα νιώθω την επίδραση, την ένταση της ενέργειας που ετοιμάζεται να εκραγεί σε Αγάπη Αγάπη Αγάπη Αγάπη, μια βαθιά χαρά σε συνδυασμό με μια κατάσταση Θείας Χάρης... τόση ευτυχία... !!!! 
 Έχω μοιραστεί το ίδιο στις αναρτήσεις μου. Τα σχόλια των ανθρώπων αναφέρουν ότι αισθάνονται το ίδιο σε αυτή την κατάσταση χαράς και ευτυχίας.... 

Η ενέργεια ταχυονίων σε συχνότητα πλάσματος αγάπης έχει ενεργοποιηθεί.  Και όντας σε συντονισμό με το τσάκρα της καρδιάς .... στην αγάπη, την πίστη, την υπηρεσία, την αδελφοσύνη,... νιώστε την ενέργεια της 6ης Θεραπείας μέσα σας. Διάσταση.... και Αγάπη αγάπη, η βαθιά χαρά και η κατάσταση της χάρης αναπαράγεται, αναπαράγεται, αναπαράγεται. Διάσταση.... καιe Αγάπη Η αγάπη, η βαθιά χαρά και η κατάσταση της χάρης αναπαράγεται, αναπαράγεται, αναπαράγεται. MEDIUM BEDS ...Αυτοί οι ουράνιοι θάλαμοι είναι επίσης γνωστοί ως MED BEDS. 

 "Τα " Med Bed " ήταν ο αρχικός όρος για τα κρεβάτια θεραπείας 6 διαστάσεων. Δυστυχώς, πολλοί εκμεταλλεύτηκαν αυτόν τον όρο και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που δεν είναι αντιπροσωπευτικά της αρχικής πρόθεσης, αλλά μπορούν τώρα να αποκαλούνται "Ουράνιο Κρεβάτι". ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ Όπως θα μας προσφερθούν επίσης όταν εμείς, ως άνθρωποι και ως πλανήτης, μετακινηθούμε από μια τρισδιάστατη σε μια πενταδιάστατη πραγματικότητα. 
 Ναι, ο Κρυστάλλινος Θάλαμος θα χρησιμοποιηθεί επίσης και θα μας οδηγήσει στη μετατροπή των φυσικών τρισδιάστατων σωμάτων μας σε πενταδιάστατα όντα του φωτός. 
Αυτοί οι θάλαμοι λειτουργούν με τη συχνότητα της αγάπης. 

ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΉΔΗ ... ΣΤΗ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΌΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΉ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΊΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΏΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΎ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΉΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ! 

 Όπου φτάνει η τεχνολογία που προηγουμένως δεν μπορούσε να φτάσει λόγω του φραγμού της πίστης. Όπου αυτή η τεχνολογία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά και οι πλούσιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη γραμμή. 
 Οι Αστερόσποροι είναι εδώ για να εκπληρώσουν την αποστολή! Έχουμε προσφερθεί εθελοντικά... 
 Η διαφώτιση του πλανήτη είναι η αποστολή μας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!Πρόκειται για μια διαδικασία ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΊΑΣ...  Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΊΑΣ...  ΑΛΛΆ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΕΥΗΜΕΡΊΑΣ

Μεταφέροντας ιατρικά κρεβάτια, ουράνιους και κρυστάλλινους ιατρικούς θαλάμους στα πέρατα του σύμπαντος.... 

ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΜΈΝΕΙ ΈΞΩ.... Τα MED BEDS θα φτάσουν τη "δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου" σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Αλλά πριν από την άφιξή τους, επειδή η Εποχή πρέπει να εξαγνιστεί. 
Τα υπολείμματα του σκότους που έχουν ήδη εξαφανιστεί πρέπει να εξαγνιστούν. 
Όσοι από εμάς είναι επειδή είμαστε έτοιμοι για αυτή τη βοήθεια, πηγαίνετε στη διεύθυνση ...... 
ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ". 

Επειδή θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσουμε τους ανθρώπους πριν τους περιθάλψουμε σε ένα Ιατρικό Κρεβάτι, όπως είπα στο βίντεο Διαλογισμός για την προετοιμασία της εισόδου στα Ιατρικά Κρεβάτια, δεν μπορείτε να εισέλθετε αν δεν είστε στη σωστή δόνηση. Δεδομένου ότι αυτά τα κρεβάτια λειτουργούν μεταξύ άλλων μεθόδων με την τεχνολογία πλάσματος του σύμπαντος και το πλάσμα είναι ΑΓΑΠΗ. 
"ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΓΆΠΗΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΝΕΊΣΤΕ ΑΠΌ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΙΣΜΌ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΊΤΕ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗ ΘΑΥΜΆΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ. 

Το X-DNA είναι η ενεργοποίηση... Έχουμε προετοιμάσει ανθρώπους με Θεραπεία Εναρμόνισης, Πρακτικές Αναπνοής Προγονικής Ενέργειας, Διαλογισμό, Ρέικι, Τσι Κουνγκ, Γιόγκα. 
Να βρίσκεστε στη συχνότητα της ΑΓΑΠΗΣ, απόλυτα θετική .... για θεραπεία και αναζωογόνηση στα MED BEDS. 

 Τα κρεβάτια Illuminaras λειτουργούν μεταξύ άλλων μεθόδων με την τεχνολογία πλάσματος του σύμπαντος και το πλάσμα είναι ΑΓΑΠΗ. "ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΓΆΠΗΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΝΕΊΣΤΕ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΙΣΜΌ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΊΤΕ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΥΠΈΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ.


Translated with www.DeepL.com/Translator


Massimiliano Grasso III 

👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮🇹





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters