Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κλάους Σβαμπ και η Κριστίν Λαγκάρντ Μετατρέπονται σε Μεγάλη Νίκη των Λευκών Καπέλων

Ο συνασπισμός που αγωνίζεται για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τον σατανικό έλεγχο σημείωσε σημαντική νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, καταλαμβάνοντας de facto τον έλεγχο του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ και της Αμερικανικής Διαστημικής Διοίκησης (USC). Αυτό ήταν πίσω από τις επισκέψεις του Διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ στην Ανταρκτική και της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Schwab, η Lagarde και οι ομάδες τους νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στο νησί Rothschild στην Ανταρκτική για να λάβουν νέα φύλλα πορείας από τη Χαζαρική Μαφία. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι το νησί του Ρότσιλντ καταλήφθηκε από τη συμμαχία απελευθέρωσης της γης.

Ορίστε τι είχε να πει μια πηγή του USC:

Η ομάδα του Schwab δε γνώριζε τι αφορούσε το ταξίδι. Ακολουθούσαν εντολές από τους αφέντες τους, ή έτσι νόμιζαν. Παίχτηκε μια μικρή εξαπάτηση. Τους δόθηκε η επιλογή είτε να ενταχθούν στη συμμαχία/στα καλοπροαίρετα όντα, είτε να εξαλειφθούν. Διάλεξαν το πρώτο. «Η νεκροψία θα δείξει» όπως λέει το ρητό.

Μας είπαν να έχουμε το νου μας για την αλλαγή όταν επιστρέψουν. Θα υπάρξουν αρκετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που θα βρεθούν θετικοί (ΣτΜ στον κορονοϊό) και θα μπουν σε «αυτο-καραντίνα» μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

Ας εμβαθύνουμε: Ο Schwab, μέλος της οικογένειας Rothschild –οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες του ΟΗΕ– έχει ήδη δώσει εντολές πορείας…  Το μεγαλύτερο σημάδι είναι η προφανής χαλάρωση της τρομολαγνείας της «πανδημίας» και της εκστρατείας εμβολιασμού, όπως δείχνουν οι ακόλουθες ειδήσεις:

Οι The Epoch Times δημοσίευσαν την Παρασκευή ότι ο ΠΟΥ τελικά απάντησε στα αιτήματά του για σχολιασμό και επιβεβαίωσε ότι  η υπηρεσία δεν μπορούσε να προσδιορίσει ούτε έναν θάνατο που να οφείλεται στην Όμικρον.

Η Διευθύντρια του CDC, Rochelle Walenskyεπιβεβαίωσε το απόγευμα της Παρασκευής ότι οι ΗΠΑ έχουν δει μόνο έναν ασθενή να νοσηλεύεται λόγω όμικρον.

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

Έτσι ξαφνικά, η «500 φορές πιο θανατηφόρα νέα παραλλαγή» αποδεικνύεται επίσημα αποτυχημένη.

Αυτή η είδηση υπαινίσσεται επίσης τις νέες εντολές πορείας που δόθηκαν στη Λαγκάρντ:

Ο νέος Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ έκανε το ντεμπούτο του ως υπουργός Οικονομικών ανακοινώνοντας οικονομική ένεση 60 δισεκατομμυρίων ευρώ για το κλίμα. Τα κεφάλαια θα προέρχονται από χρέος που δεν είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως.

https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η γερμανική κεντρική τράπεζα έχει αλλάξει χέρια και το «αχρησιμοποίητο χρέος» είναι παραστατικό χρήμα που τυπώνεται για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος.

Έτσι, βλέπουμε ηγέτες να υποβαθμίζουν τους φόβους της πανδημίας ενώ τυπώνουν χρήματα για άλλους λόγους και όχι για τον πόλεμο και τις ασθένειες.

Θυμηθείτε, αυτό που τελικά αντιμετωπίζουμε είναι μια μάχη ψυχολογικής διαδικασίας για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον εμείς ως είδος. Η μάχη είναι μεταξύ εκείνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το φόβο και το μίσος για να μας υποδουλώσουν και εκείνων που θέλουν να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον μαζί. Σε αυτό το μέτωπο, λαμβάνουμε πολλαπλές επαφές σχετικά με έναν παγκόσμιο διαλογισμό στις 21 Δεκεμβρίου για την προώθηση της θετικής σκέψης. Αυτοί οι διαλογισμοί δεν είναι θρησκευτικοί, αλλά μάλλον προορίζονται να αυξήσουν τη θετική σκέψη, επειδή ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του αρνητικού είναι το θετικό.

Μιλώντας για θετικά, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας πρόκειται να καταληφθούν από τα Λευκά Καπέλα. Συγκεκριμένα, πηγές της CIA μας λένε ότι το CNN πρόκειται να κάνει εκ βάθρων εκκαθάριση και να μετατραπεί σε αυτό που έπρεπε να είναι: μια πηγή αλήθειας και γεγονότων.
Αυτός ο τίτλος υπαινίσσεται τι συμβαίνει:

«Ένας υπάλληλος του CNN κατηγορήθηκε την Παρασκευή με τρεις κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε μια εγκατάσταση διακρατικού εμπορίου για να κακοποιήσει ανήλικα κορίτσια».


Το κλειδί εδώ είναι η «εγκατάσταση του διακρατικού εμπορίου», επειδή επιτρέπει στο CNN, την Google και άλλους εταιρικούς γίγαντες μέσων ενημέρωσης να διερευνηθούν συστηματικά για κακοποίηση παιδιών. Οι πηγές μας λένε ότι ο υπάλληλος που κατηγορείται τιτιβίζει ήδη δυνατά και καθαρά για τα αφεντικά του στο CNN κλπ.

Αυτή είναι μια απάντηση της υπηρεσίας για το κουκούλωμα της δίκης της Γκισλέιν Μάξγουελ για κατηγορίες παιδεραστίας. Η μεγαλύτερη εξέλιξη εκεί ήταν ότι ένα από τα θύματα στο δικαστήριο δήλωσε ότι είδε μια φωτογραφία όπου η Γκισλέιν ήταν γυμνή και έγκυος. Τι συνέβη στο μωρό;

https://www.foxnews.com/us/accuser-says-once-saw-photo-ghislaine-maxwell-nude-pregnant

Εν πάση περιπτώσει, μια άλλη ένδειξη ότι τα λευκά καπέλα βάζουν τέλος στη διαστρέβλωση των μέσων ενημέρωσης είναι ότι η ηθοποιός Jussie Smollett κρίθηκε ένοχη για προσποίηση φυλετικού εγκλήματος μίσους. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα χρηματοδότησε τις προσπάθειες της Antifa να δημιουργήσει έναν φυλετικό πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Υπάρχει επίσης μια συντονισμένη, διεθνής νομική επίθεση κατά της Χαζαρικής Μαφίας σε πολλαπλά μέτωπα.

Θυμάστε πώς το alter-ego του Mark Zuckerberg –η τρανς εκπρόσωπος της ψεύτικης αμερικανικής προεδρίας «Jens Psaki»– εξαφανίστηκε για μερικές εβδομάδες, ενώ η εταιρεία του στο Facebook καταλήφθηκε και μετονομάστηκε σε «Meta»; Λοιπόν, τώρα οι δικηγόροι του Meta λένε σε δημόσια δικαστήριο ότι τα «fact checks» (ΣτΜ «έλεγχοι γεγονότων») αποτελούν «γνώμες».

Αυτά τα ίδια δίκτυα επικοινωνιών «fact checks» δακτυλοδείχνονται πλέον ως η πραγματική αιτία της «πανδημίας». Στις 23 Νοεμβρίου 2021, 289 οργανισμοί και 34 άτομα ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών να καταρρίψουν, ως αντισυνταγματική, μια ρήτρα του νόμου περί τηλεπικοινωνιών του 1996 που απαγορεύει στις τοπικές κυβερνήσεις να ρυθμίζουν πύργους κινητής τηλεφωνίας με βάση την υγεία και το περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών όλου του κόσμου έχουν πλήρη επίγνωση ότι οι περισσότεροι θάνατοι «από κορωνοϊό» είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων, οπότε αυτή η κίνηση ανοίγει το δρόμο για μαζικές συλλήψεις αξιωματούχων τηλεπικοινωνιών, αναφέρουν πηγές της CIA.

Επίσης, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έλαβε καταγγελία στις 6 Δεκεμβρίου, η οποία ανέφερε εγκλήματα που διεπράχθησαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου και διεθνείς παγκόσμιους ηγέτες για διάφορες παραβιάσεις του Κώδικα Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα επιθετικότητας που διαπράχθηκαν εναντίον των λαών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόκειται για φανερό σημάδι ότι οι ποινικοί ηγέτες της Αυστραλίας, του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου θα αντιμετωπίσουν σύντομα κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου, υπόσχονται πηγές της MI6.
Ορίστε μια ματιά σε μερικά μόνο από τα εγκλήματα: Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον συνέκρινε την περασμένη εβδομάδα τον εμβολιασμό των Αυστραλών με το «να βάλουν τα πρόβατα στο μαντρί».

Εν τω μεταξύ, η καθαρή αξία της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern πήδηξε στα 25 εκατομμύρια δολάρια τον Δεκέμβριο του 2021, σε σύγκριση με μόλις 800 χιλιάδες δολάρια καθαρής αξίας το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.

https://100percentbest.com/jacinda-ardern-net-worth-in-2021-salary

Θα μπορούσε να είναι η σχέση της με την Pfizer; Για ποιον άλλο λόγο θα έλεγε «Δεν θα υπάρξει τελικό σημείο σε αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού… θέλουμε να επιστρέψουν αλλιώς πρέπει να πάμε εμείς σ’ αυτούς.» Θυμηθείτε ότι αυτά τα λεγόμενα εμβόλια δεν έχει καν αποδειχθεί ότι αποτρέπουν τον «Covid», εκτός απ’ όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες τους.

Επίσης, να την φωνάζουμε Τζασίντα ή Τζακ; Το παρακάτω βίντεο δείχνει σίγουρα κάτι να αιωρείται στον καβάλο.

Στον Καναδά εν τω μεταξύ, ένας πάστορας της εκκλησίας του Οντάριο λέει ότι οι πάστορες της εκκλησίας στην περιοχή του «εξαγοράστηκαν… για να πείσουν τα μέλη της εκκλησίας μας να πιστέψουν σε αυτή την σατανική ατζέντα [Covid].»


Τώρα, ωστόσο, αφού προσπάθησαν να αναγκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από τους πολίτες τους να δεχθούν τις ενέσεις COVID-19, πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο υπαναχωρούν και προειδοποιούν ότι αυτές οι ενέσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά καρδιακά προβλήματα κ.λπ.

https://www.redvoicemedia.com/2021/12/vaxx-alert-japan-added-to-growing-list-of-countries-warning-of-heart-issues-after-jab/

Ένα σίγουρο στοίχημα είναι ότι πολλοί δικηγόροι πρόκειται να πλουτίσουν μηνύοντας την Pfizer, τη Moderna κ.λπ. τους επερχόμενους μήνες και έτη. Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι πότε οι αφέντες Rockefeller/ Rothschild αυτών των εταιρειών τελικά θα απομακρυνθούν από τον έλεγχο.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή του άρθρου, οι Rothschilds φαίνεται να έχουν αλλάξει, οπότε τώρα πρέπει να δούμε πότε θα καταρρεύσει η ελεγχόμενη από τον Ροκφέλερ ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ένα σημάδι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σύντομα είναι ότι εταιρικοί αρουραίοι εγκαταλείπουν το πλοίο. Τα στοιχεία του InsiderScore δείχνουν ότι οι εταιρικοί insiders πούλησαν το τρελό ποσό των 63,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές μέχρι τον Νοέμβριο, ένα άλμα 50% σε σχέση με όλο το 2020.

https://www.zerohedge.com/markets/ponzi-insiders-dump-stocks-own-companies-record-pace

Οι μεγα-εταιρείες επίσης αποχωρούν από την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού το συντομότερο δυνατόν.

https://www.zerohedge.com/political/panic-us-mega-corporations-rush-abandon-vax-mandate

Όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, το αμερικανικό χρηματιστήριο που ελέγχεται από τους Rockefeller μεταμορφώνεται προφανώς σε μια γιγαντιαία παραίσθηση. Συνεχίζει να αυξάνεται ακόμη και ενώ το πραγματικό βιοτικό επίπεδο μειώνεται με ρυθμό 10% ετησίως (ο πραγματικός ρυθμός πληθωρισμού μείον την αύξηση του ΑΕΠ).

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Consumer-Confidence-Composite-Index-120121-1024×576.png;itok=KlButGy8

Οι οργισμένοι πολίτες στρέφονται στη λεηλασία και την ανομία σε αντίποινα. Η λεηλασία έχει ήδη μετατρέψει το Σαν Φρανσίσκο σε πόλη-φάντασμα. Το Λος Άντζελες, το Σικάγο, η Νέα Υόρκη κ.λπ., βρίσκονται στο κατόπι του.

https://michaelshellenberger.substack.com/p/why-looting-turned-san-francisco

Οι επιζώντες Ροκφέλερ κρύβονται στην Ελβετία, αλλά ελβετικές πηγές υπόσχονται ότι τους κυνηγούν.

Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην εξουσία. Η Ιαπωνία απειλείται με σεισμικά όπλα επειδή η κυβέρνησή της ετοιμάζεται να ανακοινώσει δημόσια ότι η Φουκουσίμα ήταν τρομοκρατική επίθεση με εντολή της Ελβετίας και του Ισραήλ, αναφέρουν ιαπωνικές πηγές που πρόσκεινται στη δεξιά.

Ένας βασικός μάρτυρας της επίθεσης στη Φουκουσίμα εκφοβίζεται επίσης από απειλές θανάτου, όπως δείχνει αυτή η είδηση:

Η υπουργική επιτροπή που επιβλέπει τις επιχειρήσεις της υπηρεσίας ασφαλείας Shin Bet ψήφισε την Κυριακή να σταματήσει να παρέχει προσωπική ασφάλεια στη σύζυγο και τους ενήλικους γιους του πρώην πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, έξι μήνες μετά την εκδίωξη του επί μακρόν ηγέτη από την εξουσία. Η απόφαση, η οποία τίθεται σε ισχύ τη Δευτέρα, έλαβε χώρα παρά τους ισχυρισμούς του Νετανιάχου ότι η οικογένειά του έρχεται συχνά αντιμέτωπη με απειλές θανάτου.

https://www.timesofisrael.com/ministerial-committee-pulls-security-chauffeurs-from-netanyahus-family/

Ο Νετανιάχου έχει καταγραφεί να καλεί τον τότε Ιάπωνα πρωθυπουργό, Καν Ναότο, την επομένη της Φουκουσίμα και να απειλεί να προκαλέσει έκρηξη στο όρος Φούτζι στην περίπτωση που η Ιαπωνία αρνηθεί να παραδώσει όλες τις συναλλαγματικές της μετοχές στο Ισραήλ, αναφέρουν στρατιωτικές πηγές της NSA και της Ιαπωνίας.

Φυσικά, το ίδιο το Ισραήλ δεν είναι πιθανό να επιβιώσει για πολύ περισσότερο με τη σημερινή του μορφή. Ο Πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ  μετέβη στο Αμπού Ντάμπι την Κυριακή για να συναντηθεί με τον Διάδοχο του Θρόνου Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, στο πρώτο ταξίδι Ισραηλινού πρωθυπουργού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτό σχετίζεται με την επικείμενη πτώση της ισραηλινής αποικίας της Σαουδικής Αραβίας.

https://sputniknews.com/20211209/houthis-claim-major-collapse-of-coalition-forces-defending-marib-predict-citys-capture-in-days-1091367037.html

Όπως σημειώνει ο ιστότοπος Debka που συνδέεται με τη Μοσάντ: «Οι δύο κορυφαίοι ηγέτες του Κόλπου, ο πρίγκιπας Mohammed bin Salman Al Saud  (MbS) και ο σεΐχης των ΗΑΕ Muhammed bin Zayed (MbZ), αισθάνονται ότι δεν μπορούν να βασίζονται ούτε στις ΗΠΑ ούτε στο Ισραήλ για προστασία από τις μηχανορραφίες του Ιράν».

https://www.debka.com/uae-saudis-seek-détente-with-tehran-fed-up-with-us-israel-slow-motion-on-nuclear-armed-iran/

Αυτό σημαίνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν πρόκειται πλέον να μάχεται για το Ισραήλ, έτσι η χώρα αυτή θα πρέπει τώρα να ζητήσει προστασία από το Ιράν ή αλλιώς να καταληφθεί από την Τουρκία.

Εν τω μεταξύ, ο στρατός των ΗΠΑ εκκαθαρίζεται συστηματικά από πεμπτοφαλαγγίτες, όπως ο στρατηγός Michael Flynn, όπως δείχνει αυτή η είδηση:

Ο συνταγματάρχης Ερλ Μάθιους, ο οποίος υπηρέτησε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και στο Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορεί τον αδελφό του Μάικλ Φλιν και έναν άλλο στρατηγό του αμερικανικού στρατού ότι καθυστέρησαν να στείλουν την Εθνοφρουρά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ως απάντηση στην εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτωλίου Στίβεν Σαντ «παρακάλεσε» για την άμεση ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Καπιτώλιο μετά την παραβίαση της περιμέτρου από ταραχοποιούς. Ο Πάιατ και ο Φλιν αρνήθηκαν το αίτημα.

https://www.politico.com/news/2021/12/06/jan-6-generals-lied-ex-dc-guard-official-523777

Θυμηθείτε ότι το περιστατικό της 6ης Ιανουαρίου ήταν παγίδα για τους πατριώτες των ΗΠΑ σχεδιασμένη από τη Χαζαρική Μαφία.

Ο αμερικανικός στρατός έχει εγκαταλείψει την Washington DC από τον Ιανουάριο του 2020, και τώρα διοικείται από τη Διαστημική Διοίκηση από το όρος Cheyenne και την αεροπορική βάση Θούλη στη Γροιλανδία, αναφέρουν πηγές του USC. Υπόσχονται μεγάλες κινήσεις σύντομα. Με κάθε τρόπο, παρακαλώ θέστε τους ιπτάμενους δίσκους σας αντιβαρύτητας στη διάθεση του ευρέος κοινού. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα διαστημικά θέματα, πιστέψτε το όταν το δείτε.

Σε αυτό το σημείο, αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρώσουμε με μια μυστηριώδη φωτογραφία που μας έστειλε η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών FSB. Τι νομίζετε, μπορεί αυτό να είναι αληθινό;

Benjamin Fulford  13/12/2021


πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters