Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΡΑΦΕΝΙΟ

Η διαδικασία του μετανθρωπισμού ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι, τα τρόφιμα, το νερό και τα φάρμακα είναι μαγνητικά. Το οξείδιο του γραφενίου είναι παντού, μας μεταλλάσουν σε ένα νέο είδος και ας μην αρέσει καθόλου η επόμενη απόδειξη.

Αρκετά βίντεο έχουν κοινοποιηθεί στο κανάλι του La Quinta Columna. Δεδομένου ότι ο Dr. Ο Σεβιλιάνο ζήτησε από τον κόσμο να ελέγξει αν τα φάρμακα του είναι μαγνητικά, με αποτέλεσμα να του έχουν στείλει πολλά βίντεο.

Φάρμακα, όπως η ομεπραζόλη ή φάρμακα για τη δυσκοιλιότητα, βρέθηκαν γεμάτα μαγνήτη. Και όχι μόνο αυτό, και το νερό είναι μαγνητικό!

Γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι πρόκειται για γενοκτονία μέσω καταναγκαστικού μετανθρωπισμού μέσω της τροφής, του νερού, των φαρμάκων, των μασκών, του μακιγιάζ, των ειδών φροντίδας, των εμβολίων κατά της γρίπης, των εμβολίων κ.λπ. Και ποιος ξέρει τι άλλο είναι μαγνητικό, όπως η έξυπνη σκόνη που εξαπλώνεται στον αέρα μέσω χημικών ψεκασμών, και το οποίο επίσης πέφτει, για παράδειγμα, όταν βρέχει.

Οι πολιτικοί είναι μέσα στο κόλπο αφανισμού της ανθρωπότητας, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς τον κώδικα και γενετικό χάραγμα.

KORAKAS NEWS

https://katohika.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters