Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2021 (Αποσπάσματα από RUMORS) Restored Republic


διά μέσου 

Όλο το κείμενο είναι από το RUMEURS και οι ημερομηνίες είναι εικασίες . Για τα ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ, οι βασικές πληροφορίες βρίσκονται στην ηλεκτρονική δημοσίευση του rnière.

Συντάχθηκε την ίδια μέρα στις 12:01 π.μ. (Ανατολική ώρα ΗΠΑ) από την Judy Byington, *

************************************************** *****************

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1: Λόγω των τρεχόντων γεγονότων , κινδυνεύουν να κλείσουν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά το Facebook, αλλά και όλα αυτά που φιλοξενούνται στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου,

« Have μεταναστεύσει ed σε άλλο δίκτυο , αλλά χωρίς λογοκρισία Η πλήρης αρχική μου ανάρτηση βρίσκεται στο BeesBuzz και στο MeWe. Οι άλλοι ιστότοποι συνδέονται με το BeesBuzz. Κατά προτίμηση, εγγραφείτε στο BeesBuzz  :

BeesBuzz  : https://beesbuzz.com/gesara/

MeWe  : https://mewe.com/group/5ec6fc2e2051f250254ef690

VK  : https://vk.com/operationgcr

Telegram  : Κανάλι  : https://t.me/joinchat/VxbgsxhHyXfko6cG
Telegram  : Συζήτηση  : https://t.me/joinchat/GTExXuuzLfT-VfpT

--------------------------------------------------

NFO 2  : Σύμφωνα με το NDA (Non Disclosure Agreements/Μη Γνωστοποίηση Των Συμφωνιών), μόλις ξεκινήσει το RV (Currency Revaluation/Αναπροσαρμογές νομίσματος), ορισμένες πηγές θα σιωπήσουν επειδή για λόγους ασφαλείας και συμβολαίου, ορισμένα θέματα (όπως το GCR / RV) δεν μπορούν πλέον να φανερωθείς. Συνεπώς :

*** ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ***

Θα αντικατασταθεί από μια νέα ομάδα "GESARA and the New Earth - Phase 2" που είναι ήδη ενεργή όπου μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:

https://www.facebook.com/groups/1013690902408266/

************************************************** *****************

Σημείωση συντάκτη: Οι σύνδεσμοι βρίσκονται στον ιστότοπο πηγής:

https://dinarchronicles.com/2021/11/30/restored-republic-via-a-gcr-update-as-of-november-30-2021/

--------------------------------------------------

[Σημείωση του συντάκτη: Όλες οι πληροφορίες για το # 800, την αποστολή email, την κυκλοφορία, το επίπεδο 4b και το RV είναι μόνο για τα λίγα άτομα που πρόκειται να συμμετάσχουν στην ανταλλαγή συναλλάγματος. Ως επί το πλείστον, αυτές οι πληροφορίες δεν σας αφορούν άμεσα. Γι' αυτό οι περισσότεροι από εσάς δεν το καταλαβαίνετε. Είναι φυσιολογικό.

Εάν υπάρχουν άτομα ανάμεσά σας που συμμετέχουν σε αυτήν την ανταλλαγή και θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω βουλευτή.]

--------------------------------------------------


 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπροστά σε όλους τους κακεντρεχείς που παραπονιούνται ότι οι ημερομηνίες είναι λάθος, δεν χρειάζεται να με προσβάλλετε γι' αυτό, δεν έχω καμία σχέση. Απλώς μεταφράζω το ενημερωτικό δελτίο της Judy Byington. Παραπονείστε της λοιπόν και φύγετε από την ομάδα, τα υπόλοιπα μέλη θα νιώσουν καλύτερα. Θυμίζω ότι όλα αυτά είναι απλά ΦΗΜΕΣ . Εάν θέλετε επίσημες ειδήσεις, συνεχίστε να παρακολουθείτε τηλεόραση και ειδήσεις κατάστασης.]

--------------------------------------------------


 

"Η Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος (GCR) είναι επικείμενη!"

... Trump + Q τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

https://greatawakening.world/reset1


 

Καταλαβαίνουν οι Anons τι πρόκειται να αποκαλυφθεί;

Η εμπορία παιδιών ΔΕΝ είναι συνωμοσία. Κάθε 30 δευτερόλεπτα ένα παιδί πωλείται ως μέρος αυτής της διακίνησης.

Εμπιστευτείτε το σχέδιο

Ο στρατός είναι ο μόνος δυνατός δρόμος.

... Ερ


 

Όταν φτάσουμε στο επίπεδο DEFCON 1, οι πυρηνικές σειρήνες θα ηχήσουν σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τότε θα είμαστε περιορισμένοι. Πυρηνική σειρήνα συναγερμού, 10 λεπτά.

... Whiplash347.

https://youtu.be/k2a30--j37Q

Έκδοση HD που έγινε remaster εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=086IT3sgjI


 

"Η καταιγίδα είναι εδώ. Το κανάλι μου θα κλειδώσει σε δύο μέρες."

... Πριγκίπισσα Νταϊάνα

--------------------------------------------------


 

Σημείωση της Τζούντι:


 

Η πραγματική πανδημία είναι η εμπορία σεξουαλικών παιδιών και η εμπορία ανθρώπων, η διακίνηση αδρενχρωμάτων και ναρκωτικών, η συλλογή οργάνων και η διεθνής σατανική λατρεία του ένατου κύκλου που χρησιμοποιεί την παιδεραστία και τη θυσία «παιδιών προς τιμή του Σατανά για να κυβερνήσει τον κόσμο:

https://t.me/DUMBSandUnderground/11210


 

Σχετικά με την παγκόσμια επαναφορά νομίσματος (GCR):


 

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου MarkZ: Καλώς ορίσατε από τις διακοπές με το MarkZ 29/11/2021, το YouTube, το επίπεδο 3 αποδίδει καρπούς και καλά κρατεί. Μερικοί έμποροι της Zim πληρώθηκαν με πραγματικά χρήματα χθες Κυριακή, 28 Νοεμβρίου. Οι φάλαινες έλαβαν χρήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο.


 

Δεν είναι γνωστό τίποτα περισσότερο για την Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος (GCR) από ό,τι έχει ήδη αναφερθεί. Το GCR ξεκίνησε ουσιαστικά την περασμένη Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, όταν το κεντρικό στοιχείο του GCR - το ιρακινό δηνάριο - έγινε διεθνές. Από τη Δευτέρα το δηνάριο διαπραγματεύτηκε επίσημα στις παγκόσμιες αγορές. Την Τρίτη, τα υπόλοιπα νομίσματα του πρώτου καλάθι διαπραγματεύτηκαν στις νέες αξίες τους στη Ζυρίχη και την Ασία. Την Πέμπτη, ο GCR έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Κολομβία, η Βραζιλία και το Μεξικό διαπραγματεύτηκαν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Οι φάλαινες είναι σε θέση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας των Ευχαριστιών να προετοιμαστούν για συναλλαγές και εξαγορές επιπέδου 4β (που επηρεάζονται από την ομάδα του Διαδικτύου).

--------------------------------------------------


 

Οι αποκατεστημένες δημοκρατίες του κόσμου:


 

Απαιτείται συσκότιση: Το Διαδίκτυο αντικαθίσταται από το Νέο Κβαντικό Διαδίκτυο. Δείτε τις εκτοξεύσεις πυραύλων Starlink. Εκδόσεις Alpha και Beta. Το Alpha είναι 10.000 φορές πιο γρήγορο. Η Beta είναι περίπου 7.500 φορές πιο γρήγορη και έτοιμη να ξεκινήσει. Το Διαδίκτυο πρέπει να καθαριστεί από τη λειτουργία Mockingbird. Όλες οι νέες πλατφόρμες έρχονται.


 

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, η εκτόξευση αρκετών δορυφόρων Starlink είναι πολύ σημαντική για το έργο Odin και EBS:

https://www.teslarati.com/spacex-drone-ship-departure-record-breaking-starlink-launch/

Αν ψάξεις για άλλες αποστολές που αναφέρουν, θα καταλάβεις ότι πρόκειται για στρατιωτικές επικοινωνίες για TVS, ραδιόφωνα κ.λπ. σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποτυχία της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 3 Δεκεμβρίου. Η σελίδα Defcon μόλις κυκλοφόρησε το Defcon 4. Είμαστε κοντά.


 

Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να συμβούν σημαντικά γεγονότα που μοιάζουν με μαύρους κύκνους, όπως ένα νέο στέλεχος ιού που συμβάλλει σε μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που θα πυροδοτούσε μια καθολική εξαγορά των μέσων ενημέρωσης και των υπηρεσιών πληροφοριών τριών γραμμάτων - FBI, CIA, DOJ - από ο στρατός.


 

Οι χώρες είναι ξανά κλειστές λόγω του νέου στελέχους του ιού Omicron. Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, η Omicron ξεκίνησε ένα λουτρό αίματος στις αγορές κρυπτογράφησης και χρηματιστηρίου.


 

Ο νέος ιός συνδυάστηκε με τη χρεοκοπία της US Inc στις 5 Δεκεμβρίου και την ήδη ουσιαστική πτώχευση της γιγαντιαίας κινεζικής εταιρείας ακινήτων Evergrande - δύο γεγονότα που θα μπορούσαν εύκολα να σκάσουν την παγκόσμια οικονομική φούσκα: η Evergrande θα καταρρεύσει, προκαλώντας χειρότερη "μεγάλη επαναφορά". από το 2008. Οι μετοχές της Evergrande πέφτουν μετά τη μείωση των μετοχών του προέδρου. Η Fantasia αναστέλλει τις συναλλαγές, Reuters:

https://www.reuters.com/markets/stocks/evergrande-shares-fall-after-chairman-cuts-stake-fantasia-suspends-trading-2021-11-29/

--------------------------------------------------


 

Α. Εκδηλώσεις της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου 2021:


 

Η Δευτέρα 29 Νοεμβρίου είναι η 333η ημέρα του έτους, δηλαδή 33 ημέρες πριν από τον Ιανουάριο του 2022.


 

Τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, η ομοσπονδιακή αγωγή των ΗΠΑ κατά της Ghislaine Maxwell άρχισε να αποκαλύπτει τα εγκλήματα του μεγαλύτερου κυκλώματος σεξουαλικής διακίνησης παιδιών που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.


 

Η δίκη του Μάξγουελ ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, τα στοιχεία της οποίας αναμένεται να αποκαλύψουν τα εγκλήματα αυτών των τριών επιστολών κυβερνητικών υπηρεσιών, καθώς και την εμπλοκή διαφόρων ελίτ, του Χόλιγουντ, του Βατικανού, των δικαιωμάτων στην απαγωγή και των σατανικών τελετουργική κακοποίηση παιδιών ....

https://youtu.be/dHi5-0HUoA


 

Ο Μάξγουελ δραστηριοποιήθηκε σε πολλά από τα νησιά γύρω από το Έπσταϊν και ανήκε σε άλλες ελίτ όπως ο Μπάιντεν, ο Ντεπ, ο Γουίνφρεϊ, ο Νάιγκαρντ, ο Μπράνσον κ.λπ. Τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις σατανικές τελετές τους απήχθησαν από ένα μεγάλο διεθνές κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης παιδιών υπό την ηγεσία του Βατικανού, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε αεροπλάνα, υποβρύχια, κοντέινερ και μέσω υπόγειων τούνελ σε ορισμένες τοποθεσίες όπου βρίσκονται. βασανίστηκαν, βιάστηκαν, δολοφονήθηκαν και όπου πραγματοποιήθηκαν πειράματα έγιναν πάνω τους με ζώα.


 

Οι ομοσπονδιακές υποθέσεις δεν μεταδίδονται τηλεοπτικά. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου, 844 721 7237 Κωδικός πρόσβασης 999 1787. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο. Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον Ghislaine Maxwell, 20 Cr. 330 (AJN). Εάν πιστεύετε ότι είστε θύμα της Ghislaine Maxwell ή έχετε πληροφορίες σχετικά με τους ισχυρισμούς στο κατηγορητήριο, καλέστε το 1-800-Call-FBI.

https://www.justice.gov/usao-sdny/united-states-v-ghislaine-maxwell


 

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου: Τελευταία αναφορά για το Quantum Starlink είπε ότι θα βγούμε από την έκδοση "BETA" τον Οκτώβριο, πράγμα που σημαίνει ότι η έκδοση "ALPHA" είναι έτοιμη. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι έτοιμα. Ο πύραυλος «Επικοινωνίες» που θα τεθεί σε λειτουργία την 1η Δεκεμβρίου είναι πολύ σημαντικός. Αυτό είναι το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης [EBS].


 

Την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, η χρεοκοπία του Κεφαλαίου 11 της US Inc έληξε και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έμεινε χωρίς χρήματα.

--------------------------------------------------


 

Β. Σημείωση από την Judy:


 

Δεν βοηθάει το γεγονός ότι ο λεγόμενος ηγέτης του ελεύθερου κόσμου Τζο Μπάιντεν είναι γνωστός εγκληματίας για την άνοια, παιδόφιλος και αρχηγός ενός διεθνούς κυκλώματος σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.


 

Τα εγκλήματα του Μπάιντεν:


 

Θύμα: «Μπάιντεν και Ομπάμα με βίασαν». Ισχυρές ελίτ, διασημότητες, δαιμονικό δίκτυο σεξουαλικής κακοποίησης:.

https://rumble.com/vp0za3-victim-biden-and-obama-raped-me-powerful-elites-celebs-demonic-sex-abuse-ri.htm


 

Ο Χάντερ Μπάιντεν φέρεται να βοήθησε στην επέκταση της κινεζικής επιρροής στην Αμερική με 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για τρία χρόνια:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10251277/Hunter-Biden-agreed-spread-Chinese-influence-10-MILLION-year-80-000-diamond.html

Ο Πρόεδρος της κινεζικής εταιρείας ενέργειας πρόσφερε στον Χάντερ Μπάιντεν ένα διαμάντι αξίας 80.000 δολαρίων, αφού συμφώνησε να βοηθήσει στην επέκταση της εταιρείας κάνοντας «πιτς» για 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.


 

Τζο Μπάιντεν: Ο ιστότοπος unusualwhales.com παρακολουθεί άτυπη δραστηριότητα στη χρηματοπιστωτική αγορά. Οι χειριστές ανακάλυψαν: Πολλοί Αμερικανοί γερουσιαστές επένδυσαν πολλά σε μετοχές εταιρειών υποδομής λίγο πριν ο JOE BIDEN αποκαλύψει το σχέδιο υποδομής του ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων καταλήγουν πλέον στις τσέπες των εκλεγμένων αξιωματούχων τους μέσω συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η επιχείρηση θα συνεχιστεί.


 

Ο Μπάιντεν ομολόγησε στην εθνική τηλεόραση, «Συγκεντρώσαμε την πιο ολοκληρωμένη οργάνωση απάτης ψηφοφόρων στην πολιτική ιστορία (και κάνατε και για την κυβέρνηση Ομπάμα»):

https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0


 

Η Ουκρανία ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν έκλεψε δισεκατομμύρια από την Ουκρανία:

https://4gunner.com/ukraine-press-release-about-joe-biden/


 

Ο Μπάιντεν καυχήθηκε ότι εκβίασε τον εισαγγελέα της Ουκρανίας:

https://www.youtube.com/watch?v=UXA-dj2-CY


 

Ο Μπάιντεν είπε ότι δεν χρειαζόταν τις ψήφους μας για να εκλεγεί και με την τεράστια εκλογική νοθεία του 2020, είχε δίκιο:

https://www.youtube.com/watch?v=icUaWOFi3CY


 

Ο Μπάιντεν κατηγορείται για προδοσία: Μπάιντεν, Χάρις, Μίλι κατηγορούμενος για προδοσία, Δικαστήρια του Λευκού Οίκου, Μαζικές συλλήψεις, Στρατιωτικός Νόμος.


 

Ένα δίκτυο παιδεραστών Μπάιντεν / Κλίντον / Ομπάμα που αποκαλύφθηκε από το Wikileaks:

https://beforeitsnews.com/politics/2021/04/obama-biden-clinton-pelosi-white-house-pedophile-ring-uncovered-by-wikileaks-3232354.html

--------------------------------------------------


 

Δ. Τα Real News για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021:


 

Η υπόθεση Ηνωμένες Πολιτείες κατά Ghislaine Maxwell ξεκινά σήμερα. Συνδεθείτε εδώ:

https://www.justice.gov/usao-sdny/united-states-v-ghislaine-maxwell


 

Walmart Freighters: Γνωρίζουμε ότι άρχισαν να βυθοκύνουν τον ποταμό Yanghtze τη δεκαετία του 1980, για τα φορτηγά Walmart. Γνωρίζουμε ότι η Walmart δημιουργήθηκε ως οδηγός .... γνωρίζουμε επίσης ότι ο Soros ήταν συνιδιοκτήτης της Walmart .....

https://rumble.com/vpu4dl-walmart-fema-camps.html


 

Τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις εντοπίστηκαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία.


 

Ειδήσεις «Maxi Operazione» της ιταλικής αστυνομίας κατά της μαφίας Ndrangheta. Αναζητήσεις σε όλη τη χώρα. Περισσότερες από εκατό συλλήψεις. Κατασχέθηκε ένας τόνος κοκαΐνης. Παράλληλα, μεγάλη επιδρομή πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα ελβετικά καντόνια. Και εκεί φυλακίζονται έξι μαφιόζοι.


 

Η Nina Bransgrove στο «Show the pedos, put a end to the cabal». Προσαρμοσμένα μωρά, τεχνητές μήτρες, ανθρώπινη κλωνοποίηση, δημιουργημένα στην εικόνα του θηρίου!

https://t.me/ConnectingDotsChannel


 

Queen Falls: Τα Μπαρμπάντος διακόπτουν τους δεσμούς με το βρετανικό στέμμα, ο πρώτος πρόεδρος που ορκίστηκε τη Δευτέρα. Η Γενική Κυβερνήτης Σάντρα Μέισον θα ορκιστεί ως η πρώτη Πρόεδρος των Μπαρμπάντος για να αντικαταστήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ ως αρχηγό του κράτους και να τερματίσει σχεδόν τα 400 χρόνια βρετανικής κυριαρχίας.


 

ΝΤΑΒΟΣ στις ΚΑΤΑΚΟΜΠΕΣ: Η μυστική σύνδεση του Klaus Schwab με το Βατικανό:

https://youtu.be/fwjeumh21xE

--------------------------------------------------


 

E. COVID / Vax Hoax:


 

Fauci, η αλήθεια που αποκαλύπτεται, Charlie Ward:

https://drcharlieward.com/dr-fauci-the-truth-exposed-on-film-must-be-sharedl


 

Το Ένατο Περιφερειακό Εφετείο εμποδίζει την έναρξη ισχύος της υποχρέωσης εμβολιασμού των ενοποιημένων μαθητών του Σαν Ντιέγκο κατά του COVID19 - μία ημέρα πριν από την προθεσμία που έχει ορίσει η σχολική περιφέρεια για να λάβουν οι μαθητές την πρώτη τους δόση...

https://ca-times.brightspotcdn.com/8b/bc/8c651dfb420698295481c0a51874/ninth-circuit-decision-re-sdusd-vaccine-obligation.pdf


 

Ο γερουσιαστής Rand Paul επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον Anthony Fauci για "την απόλυτη αλαζονεία κάποιου που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την επιστήμη" αφού ο ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου άφησε να εννοηθεί ότι οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούσαν να το κάνουν. Ο γραφειοκράτης δημόσιας υγείας μπορεί ακόμη και να σκεφτεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο, ειδικά αν έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να αγνοήσει την επιστήμη της φυσικής ανοσίας», έγραψε ο Πολ. Ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ είπε επίσης στο Twitter ότι ο Φάουτσι ήταν «ένας μη εκλεγμένος τεχνοκράτης που διέστρεψε την επιστήμη και τα γεγονότα προκειμένου να ασκήσει αυταρχικό έλεγχο σε εκατομμύρια Αμερικανούς».


 

Εκατοντάδες γιατροί μαρτυρούν την φάρσα του εμβολίου CV-19:

https://beforeitsnews.com/politics/2021/05/doctors-by-the-hundreds-testify-of-cv-19-vaccine-hoax-3233295.html


 

Ποτέ δεν έχει γίνει τεστ για την επιβεβαίωση των νέων παραλλαγών και δεν έχει υπάρξει ποτέ συγκεκριμένο τεστ για τον «Covid». Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια δήλωση 360 λέξεων από τον Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη νέα παραλλαγή και την ανακοίνωσή του για ταξιδιωτική απαγόρευση «ως προληπτικό μέτρο μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες».


 

Μία από τις χιλιάδες αποδείξεις ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και δεν γίνονται τυχαία. Στις 28 Μαρτίου 2016, ο Δρ Peter Dashak, ένας επιστήμονας που έχει συνεργαστεί στενά με τον Fauci, περιέγραψε λεπτομερώς πώς οι επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιό σε ένα κινεζικό εργαστήριο που θα οδηγήσει σε μια παγκόσμια πανδημία κοροναϊού: «Βρήκαμε πολλούς άλλους κοροναϊούς σε νυχτερίδες. Μερικά από αυτά έμοιαζαν πολύ με το SARS, γι' αυτό προσδιορίσαμε την αλληλουχία μιας πρωτεΐνης ακίδας που προσκολλάται στα κύτταρα. Τότε εμείς, καλά, δεν έκανα αυτή τη δουλειά, το έκαναν οι συνάδελφοί μου στην Κίνα. Δημιουργούμε ψευδοσωματίδια. Δημιουργούμε πρωτεΐνες ακίδας από αυτούς τους ιούς που προσκολλώνται στα ανθρώπινα κύτταρα σε κάθε βήμα.

--------------------------------------------------


 

ΣΤ. Εκλογική νοθεία το 2020:


 

"Αποδείξεις παραποίησης" και "αποδείξεις απάτης" στην κομητεία Maricopa και το Συμβούλιο Εποπτών διέγραψε εκλογικά στοιχεία μετά από κλήτευση.


 

Εκλογικοί υπάλληλοι της κομητείας Maricopa συνελήφθησαν να καταστρέφουν εκλογικά έγγραφα - κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου.


 

Η αγωγή στο Τέξας ήταν ισχυρή πέρυσι - και η υπόθεση για νοθεία στους ψηφοφόρους είναι ακόμη πιο ισχυρή σήμερα. Πολλά ΝΕΑ κομβικά στοιχεία στην τελευταία καταγγελία που είναι έτοιμη να πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο.


 

Σαν 49.171 περισσότερες ψήφοι από τους ψηφοφόρους στην Πενσυλβάνια.


 

Η Αριζόνα πιστοποιήθηκε και καταμετρήθηκε παράνομα.


 

«Ο αριθμός των παράνομων ψήφων και ψήφων... ξεπερνά κατά πολύ το περιθώριο ψήφων που χωρίζει τους υποψηφίους».


 

Οι εκλογές στην Αριζόνα παραβίασαν τη ρήτρα των ψηφοφόρων «επιτρέποντας περισσότερες από 52.000 εγγραφές κατά παράβαση του νόμου της Αριζόνα».


 

Ο σερίφης της κομητείας Racine στο Ουισκόνσιν διεξήγαγε μια τεράστια ποινική έρευνα με την Εκλογική Επιτροπή του Ουισκόνσιν για την παράνομη συλλογή ψήφων σε οίκους ευγηρίας.


 

Σε μια κούρσα που αποφασίστηκε με 10.457 «ψήφους», ο έλεγχος διαπίστωσε:


 

- 255.326 ψηφοδέλτια στον «φάκελο των τελικών δημοσκοπήσεων» ως ψήφισαν στην προκαταρκτική ψηφοφορία που δεν συμπεριλήφθηκαν στον «αρχείο επιστροφών εκ των προτέρων».

- Έγιναν 23.344 ταχυδρομικές ψήφοι όταν ο ψηφοφόρος είχε μετακομίσει και δεν υπήρχε πλέον κανένας με το ίδιο επίθετο στη διεύθυνση.

- 5.295 πολλαπλά ψηφοδέλτια από το ίδιο άτομο

- 3.432 περισσότερες ψήφοι στα επίσημα αποτελέσματα από ό,τι στον τελικό φάκελο ψηφοφοριών

- 2.592 περισσότερα διπλά ψηφοδέλτια από τα ψηφοδέλτια που στάλθηκαν για αντιγραφή

- 1.528 ψηφοφόροι που μετακόμισαν σε άλλη πολιτεία

- 618 ψήφοι δεν εμφανίστηκαν στην επίσημη εκλογική περιφέρεια

- 17.322 προκαταβολικά ψηφοδέλτια αλληλογραφίας που αντιγράφτηκαν από 17.126 εκλέκτορες που ψήφισαν δύο φορές (16.934 εκλέκτορες), τρεις φορές (188 εκλέκτορες) ή τέσσερις φορές (4 εκλέκτορες)

- 9.589 λιγότεροι φάκελοι επιστροφής EVB που αναγνωρίστηκε ότι έφεραν έστω και υπογραφή από αυτούς που υπέβαλε η κομητεία Maricopa για επαλήθευση υπογραφής.

- Μείωση 59,7% στους απορριφθέντες φακέλους επιστροφής λόγω αναντιστοιχίας υπογραφών σε σύγκριση με το 2016, ενώ οι φάκελοι επιστροφής EVB αυξήθηκαν κατά 52,6% μεταξύ 2016 και 2020.

- 6.545 λιγότερες εικόνες φακέλων EVB από αυτές που αναφέρθηκαν από την κομητεία Maricopa.

- 2.580 κακές υπογραφές ενώ η κομητεία Maricopa απέρριψε μόνο 587.


 

Καταγγελία από το Ανώτατο Δικαστήριο για εκλογική νοθεία το 2020:


 

Καταγγέλλοντες: Η καταγγελία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο γενικός εισαγγελέας οποιασδήποτε πολιτείας να μπορεί να την προσαρμόσει και να προσθέσει την κατάστασή τους σε αυτήν. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος που θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Δείτε τα αρχεία του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Αποδεικτικά στοιχεία της καταγγελίας.


 

Κατηγορούμενοι: ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, ΠΡΟΕΔΡΟΣ PRO TEMPORE ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ARIZONA, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΦΑΝΙΑΣ, ΣΤΙΝΣΙΛΑΝΤΣΙΑΝ.

--------------------------------------------------


 

Ζ. Αν δεν είχαν τον έλεγχο τα Λευκά Καπέλα, το Deep State / Cabal υπό τον Μπάιντεν θα είχε εξαφανίσει τον Eos.

Ο Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα άφησαν την πυραμίδα να εκραγεί από μέσα. Σπάστε τη δομή για να καταρρεύσει ολόκληρη η μήτρα. Αργα αλλα σιγουρα. Το σπίτι με τα χαρτιά του Cabal καταρρέει.


 

Εκτελεστικό διάταγμα 13818: Αποκλεισμός της περιουσίας όσων εμπλέκονται σε σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά.


 

Εκτελεστικό διάταγμα 13848: Επιβολή ορισμένων κυρώσεων για ξένη παρέμβαση σε εκλογές στις ΗΠΑ.


 

Εκτελεστικό διάταγμα 13959: Αντιμετώπιση της απειλής των επενδύσεων σε τίτλους που χρηματοδοτούν στρατιωτικές εταιρείες στην κομμουνιστική Κίνα.


 

Εκτελεστικό διάταγμα 13818:


 

- ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΝΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.

- Γ ΠΡΙΝ Δ

- SFQ ONLINE

- NESARA / GESARA

- ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

- ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΟΙ ΣΗΜΑΝΤΕΣ

- EBS (ON)

- ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ (ΕΝΕΡΓΟ)

--------------------------------------------------


 

H. DUMBS: ΤΙ ΕΙΝΑΙ;.

https://t.me/DUMBSandUnderground/10341


 

ΒΛΑΚΟΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Συγκομιδή αδρενοχρωμίου από μωρά και παιδιά:

https://www.bitchute.com/video/LN5YmrrEQmgB/


 

Η τελετή έναρξης της μεγαλύτερης σήραγγας στον κόσμο ήταν ένα παράξενο αποκρυφιστικό τελετουργικό:

https://t.me/StayAwakeLiechtenstein/53900


 

Η σήραγγα μήκους 2.400 χιλιομέτρων μεταξύ του Βατικανού και της Ιερουσαλήμ. Βρήκαμε περισσότερο χρυσό από όσο φαντάζεστε στο τούνελ κάτω από την πόλη του Βατικανού. Από την πόλη του Βατικανού, και βαθιά υπόγεια, υπάρχει μια σήραγγα που πηγαίνει σχεδόν σε απευθείας γραμμή προς την Ιερουσαλήμ. Η πραγματική απόσταση απευθείας γραμμής είναι 2.306,03 km (1.432,90 μίλια). Το μήκος της σήραγγας έχει δοθεί να είναι περίπου 2.400 km, έτσι διασχίζει υπόγεια και υποβρύχια. Σημείωση από την Τζούντι: Ήταν σε αυτή τη σήραγγα κάτω από την πόλη του Βατικανού που η ομάδα του Δρ. Τσάρλι Γουόρντ πήρε 650 αεροπλάνα φορτωμένα με χρυσό και τα επέστρεψε στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, κυρίως στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.


 

Hyperloops: Προηγμένα συστήματα μεταφοράς Mach 2 από την Αυστραλία μέσω Κίνας στην Ελβετία, μέσω Γερμανίας και κάτω από τον Ατλαντικό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενωσε τις τελείες.


 

Σήραγγες Dover τόσο ψηλά όσο ένας καθεδρικός ναός:

https://www.youtube.com/watch?v=K7W-kfOk42w


 

Subtropolis Κάνσας προς Κάνσας Σίτι:

https://www.youtube.com/watch?v=3DJ4VjIRM24


 

Ο Τραμπ διατάζει την ανάπτυξη ενός στόλου παγοθραυστικών για την Αρκτική και την Ανταρκτική. Επίσημος στόχος, λέει, είναι η προστασία των εθνικών συμφερόντων. Η ανάπτυξη αυτού του στόλου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το 2029, είπε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να έχουν ισχυρή παρουσία σε αυτές τις περιοχές. Πρέπει να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές εδώ. Πιθανότατα είναι στην πραγματικότητα υπόγειες βάσεις στις πολικές περιοχές και θαμμένες τοποθεσίες αρχαίων πολιτισμών. Μνήμες από την επιχείρηση Highjump (Ναύαρχος Μπερντ) έρχονται στο μυαλό. Αλλά η Αρκτική και η Ανταρκτική σημαίνουν πολύ περισσότερα, καθώς αυτές οι δύο περιοχές οδηγούν σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα.


 

Μέσα στον μυστικό λαβύρινθο των σηράγγων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, γνωστές ως Great Northern Route, σκαλισμένα ένα μίλι κάτω από τον βράχο του Γιβραλτάρ για την προστασία των Συμμάχων, με "οδούς" που ονομάζονται από αγγλικές πόλεις, έτσι ώστε τα βρετανικά στρατεύματα να μπορούν να προσανατολιστούν. Αυτό το θέρετρο μήκους 1,6 χιλιομέτρων, που ονομάστηκε «Great North Route» και χτίστηκε το 1940, χτίστηκε βαθιά στον βράχο του Γιβραλτάρ.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4385932/Inside-secret-WW2-tunnels-Rock-Gibraltar.html


 

Αφρική: Γνωρίζουμε επίσης από τις διαθέσιμες πληροφορίες ότι η Αφρική πρέπει σαφώς να διεισδύσει πλήρως από DUMBS & TUNNELS. Και τις τελευταίες εβδομάδες, σεισμοί γίνονται όλο και πιο συχνά, ΟΛΟΙ μέχρι στιγμής σε βάθος 10 χιλιομέτρων, αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα από οποιοδήποτε ρήγμα! Γνωρίζουμε πόσα παιδιά χάνονται κάθε χρόνο στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο πόσες ανθρωπιστικές οργανώσεις δραστηριοποιούνται εκεί. Πολλά ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με τη σχέση μεταξύ σεισμών και παιδιών: Το αδρενοχρωμα είναι ο ισχυρός ορμονικός πρόδρομος της αδρεναλίνης που απελευθερώνεται από το σώμα σε μεγάλες ποσότητες σε περιόδους έντονου φόβου, θυμού ή αντίληψης θανάσιμου κινδύνου. Βασανίζονται απίστευτα ή βασανίζονται για να παράγουν αυτή την ουσία! Και σε αυτές τις σήραγγες και τις υπόγειες εγκαταστάσεις βρίσκονται τα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!


 

Καταστροφή DUMBS:


 

Αυστραλία: Ένας σπάνιος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας, σημειώθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στην Αυστραλία δυτικά της ηπείρου.


 

Ιράν 14 Νοεμβρίου 2021: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στο Ιράν. Το ένα με μέγεθος 6,1 στην κλίμακα σε βάθος 10 km και το άλλο ακολούθησε 2 λεπτά αργότερα με 6,5 στην κλίμακα σε βάθος 100 km! Τα Εμιράτα, ειδικά το Ντουμπάι, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία έχουν επίσης πληγεί από ελαφρύτερους σεισμούς. Για αυτούς τους σεισμούς λείπουν στοιχεία για την ισχύ και το βάθος!


 

Οι σεισμοί στον Ινδικό Ωκεανό συμβαίνουν σχεδόν τακτικά. Τις περισσότερες φορές όμως σε βάθος μεγαλύτερο από 10 km! Η σύνδεση αυτών των σεισμών έδωσε μια εικόνα που είχαμε ήδη αρκετές φορές. Δύο άμεσα παρακείμενοι σεισμοί κοντά στη Σουμάτρα δείχνουν πολύ καθαρά ότι «σεισμοί» σε βάθος 10 χιλιομέτρων συμβαίνουν ανεξάρτητα από τους «κανονικούς» σεισμούς!


 

Τουρκία 17 Νοεμβρίου 2021: Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας σημειώθηκε στην Τουρκία πριν από λίγα λεπτά. Το επίκεντρο βρίσκεται κοντά στην πόλη Düzce κοντά στο Sarimese, μόλις 20 χλμ από την ακτή και 170 χλμ από την Κωνσταντινούπολη.


 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΘΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΕΔΟΦΙΛΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ... ... Ε


 

Όλες οι σήραγγες στον κόσμο θα γεμίσουν και θα καταρρεύσουν. Η φύση κατέχει τον βιότοπό της ΝΟΜΟΣ (LOI) = L = Γη (Γη), Α = Αέρας, W = Νερό (Νερό).


 

Βατικανό (θρησκεία): Καθαρίστηκε και σήμερα πλημμύρισε για να γίνει λίμνη και φυσικό πάρκο, παράδεισος για τα πουλιά.


 

City of London (Οικονομικά): Καθαρίστηκε και αυτή τη στιγμή πλημμύρισε για να γίνει λίμνη και φυσικό πάρκο, παράδεισος πουλιών.


 

Ουάσιγκτον DC (Στρατιωτικός): Καθαρίστηκε και αυτή τη στιγμή πλημμυρίζει για να γίνει λίμνη και φυσικό πάρκο, παράδεισος πουλιών.

*********************************

Επεξηγηματικές σημειώσεις εδώ:
https://beesbuzz.com/blog/1503/fin-de-bulletin/


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://beesbuzz.com/blog/3141




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters