Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Η Χαζαρική Μαφία Διεξάγει Την Ψυχολογική Επιχείρηση «Μπάιντεν» Από Την Ελβετία

Benjamin Fulford 5/4/2021
Η χονδροειδής επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού, γνωστή ως «προεδρία Μπάιντεν», διεξάγεται από μια υπόγεια βάση στην Ελβετία, συμφωνούν πηγές από την MI6, την NSA, την FSB, τη CIA και αλλού.  Η βάση πατάει στα σύνορα του Λιχτενστάιν, της Αυστρίας και της Ελβετίας, επιτρέποντας την είσοδο από οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις χώρες, σύμφωνα με πηγή της CIA.  Ωστόσο, παρά τη συντριπτικά σκοτεινή ιστορία της πανδημικής καταστροφής και των «ξένων εχθρών» στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, το γεγονός ότι η άρχουσα τάξη αναγκάστηκε να υποχωρήσει στην Ελβετία είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι χάνουν τον πόλεμο για τον πλανήτη.

Πληροφορούμαστε ότι όχι μόνο ο Λευκός Οίκος είναι ακατοίκητος, αλλά και το Κογκρέσο, η Γερουσία, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Συμβούλιο Της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, το Υπουργείο Οικονομικών κ.λπ.  Ακούμε επίσης τώρα από την NSA ότι και τα κρατικά κυβερνητικά κτίρια είναι ακατοίκητα.  Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας που ζουν στην Ουάσινγκτον και κοντά σε κρατικά κυβερνητικά κτίρια να γίνουν πολίτες-δημοσιογράφοι και να προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν αν κάτι τέτοιο αληθεύει.  Σίγουρα η ζωντανή ροή κάμερας επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, αλλά, στην εποχή της ψηφιακής απάτης, τα ανθρώπινα μάτια είναι η πιο αξιόπιστη πηγή.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα που ελέγχει την Ψυχολογική Επιχείρηση Μπάιντεν είναι σίγουρα η φατρία Ροκφέλερ και οι Ελβετοί χειριστές τους, συμφωνούν οι πηγές. 
Την περασμένη Παρασκευή η MI6 έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

“Είχαμε σήμερα επιβεβαίωση για τη συμμετοχή της CIA στο αντί-πραξικόπημα του πραξικοπήματος που εγκατέστησε τον κ. Τραμπ.  Φαίνεται ότι η Χίλαρι Rodham Κλίντον [Ροκφέλερ] διευθύνει την παράσταση από το παρασκήνιο”.

Η NSA από την πλευρά της λέει ότι η τωρινή Χίλαρι είναι η έκτη κατά σειρά που χρησιμοποιείται.  Όλοι θυμόμαστε πώς κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2016 η Χίλαρι χώθηκε σε ένα μαύρο βαν και οι ειδήσεις του ABC στη συνέχεια ανέφεραν το θάνατό της.  Ωστόσο, εμφανίστηκε 20 κιλά πιο αδύνατη και πολύ νεότερη αρκετές ώρες αργότερα.  Επίσης, η παρακάτω εικόνα δείχνει σαφώς ότι η παρούσα «Χίλαρι» είναι πολύ κοντύτερη από την αυθεντική.

Παρ’ όλα αυτά, ό,τι Χίλαρι κι αν χρησιμοποιούν, είτε σωσία, είτε κλώνο, είτε άβαταρ, είτε διπλότυπο, η ομάδα γνωστή ως Ροκφέλερς είναι αυτή που διευθύνει ξεκάθαρα το σόου τρόμου «Μπάιντεν».

Τα σχέδιά τους περιγράφτηκαν σε ένα άρθρο του Μαρτίου του 2020 στο περιοδικό-ναυαρχίδα των Ροκφέλερ «Εξωτερικές Σχέσεις» που υποτίθεται ότι γράφτηκε από τον Τζο «εντός του στούντιο» Μπάιντεν. 

https://archive.is/SGLAj https://archive.is/SGLAj

Αυτό που δείχνει είναι ότι η ομάδα που τώρα έχει τον έλεγχο των εταιρικών μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ και των υπολογιστών των fiat money μέσα στις ΗΠΑ, σχεδιάζει να μας πάει πίσω στο χρόνο στη δεκαετία του 1980 και τον ψυχρό πόλεμο με τους εύκολους στην αναγνώριση εχθρούς.  Ας το παραδεχτούμε ότι τα «κομμούνια» είναι πιο ορατός εχθρός που προσφέρεται για στόχευση, από ό,τι οι  άμορφοι «τρομοκράτες» που αλλάζουν συνεχώς το εμπορικό σήμα τους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ χαρακτήρισε αυτόν τον νέο ψυχρό πόλεμο εναντίον Κίνας και Ρωσίας ως «μοναδική ευκαιρία». Ενώ προσπάθησε να το πλασάρει αυτό ως ευκαιρία για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική «να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους», είναι προφανές ότι μιλάει για μια τεράστια δωροδοκία χρημάτων fiat στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.  

Ρωσικές πηγές της FSB, από την πλευρά τους, λένε ότι ήταν τώρα σε εξέλιξη στην Ουκρανία μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.  Τη Δευτέρα 5 Απριλίου σε χρονική ζώνη Ιαπωνίας, μας έστειλαν αυτό το μήνυμα:

«Πριν από μερικές ώρες ένα αεροσκάφος στρατιωτικών μεταφορών C-17 (95-0107) με ένα συγκεκριμένο στρατιωτικό φορτίο έφτασε απευθείας από τις ΗΠΑ (με ανεφοδιασμό στη Σεβίλλη της Ισπανίας) στο αεροδρόμιο Λβιβ στη Δυτική Ουκρανία.»

Η FSB είπε ότι το «στρατιωτικό φορτίο» ήταν μια πυρηνική συσκευή που προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί σε άλλη μια προσπάθεια εκκίνησης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η FSB σημειώνει:

«Η Ουκρανία δεν ελέγχει τα ίδια τα στρατεύματά της.  Κάθε ταξιαρχία έχει επόπτες του ΝΑΤΟ.  Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου πώς θα ενεργήσει η Ρωσία.  Αποστολή τους είναι να σύρουν τη Ρωσία στον πόλεμο.  Η Ουκρανία θα διαταχθεί να προχωρήσει σε επίθεση και θα ακολουθήσουν τη διαταγή αυτή».

Οι Ρώσοι ανέφεραν ότι η επιχείρηση επρόκειτο να διενεργηθεί από την Κοινή Τακτική Δύναμη Πολύ Υψηλής Ετοιμότητας (VJTF) του ΝΑΤΟ, η οποία τώρα βρίσκεται υπό τη διοίκηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν.  Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πρόκειται να επισκεφθεί αυτή την ειδική ομάδα σε λίγες ημέρες, σημειώνει η FSB.  

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_180627.htm

Περιττό να πούμε ότι αυτή η ομάδα που προωθεί τώρα έναν νέο ψυχρό πόλεμο θα διοργανώνει επίσης κι άλλες διαφημιστικές εκδηλώσεις όπλων ή «κρίσεις», με τους συνήθεις υπόπτους όπως η Βόρεια Κορέα, το Ιράν, η Κίνα κλπ.

Αυτή η ομάδα έχει επίσης χρησιμοποιήσει την ψεύτικη εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων για να εγκαταστήσει φασιστική διακυβέρνηση σε μεγάλο μέρος των G7.  Δεδομένου ότι σε προηγούμενες αναφορές το έχουμε καλύψει αυτό πολύ εκτεταμένα, θα αναφέρουμε εδώ μόνο ότι η εκστρατεία ψευτο-πανδημίας είναι τόσο γεμάτη αυτο-αντιφάσεις, που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν.  Ένας στρατός πληροφοριοδοτών επισημαίνει επίσης ότι αυτή η εκστρατεία είναι ένα τεράστιο έγκλημα πολέμου.

Την περασμένη εβδομάδα Ρώσοι γιατροί που ανέλυσαν πολλαπλά θύματα covid 19 επιβεβαίωσαν αυτό που μας είπε ένας Ιάπωνας γιατρός την περασμένη εβδομάδα, και αυτό είναι ότι η πραγματική αιτία θανάτου ήταν η «εκτεταμένη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία».

Τώρα οι δικαστικές μάχες κατά της απάτης αρχίζουν να τσούζουν.  Την περασμένη εβδομάδα ένα βελγικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι όλοι οι περιορισμοί COVID 19 πρέπει να αρθούν εντός 30 ημερών επειδή δεν έχουν νομική βάση.  

Στην Ιαπωνία εν τω μεταξύ, η σκλαβο-κυβερνήτρια του Τόκιο Koike Yuriko, αναγκάστηκε να σταματήσει να προσποιείται ότι άνθρωποι πέθαιναν από COVID όταν μηνύθηκε από ιδιοκτήτες εστιατορίου που παρείχαν στοιχεία ότι τα μέτρα της κατά της πανδημίας δεν είχαν επιστημονική βάση.

Μιλώντας για την Ιαπωνία, έχουμε προειδοποιηθεί ότι το ακόλουθο Φρικιό με κεφαλαίο «Φ» έχει βγει από την κρυψώνα του.  

https://wrf.jp/yakuin.html https://wrf.jp/yakuin.html

Το όνομά του είναι Nakai Tenzan και είναι τόσο περιφρονημένος στην Ιαπωνία που ακόμη και οι γκάνγκστερ τον αποφεύγουν.  Έτρεξε να κρυφτεί όταν ένας συνεργάτης του μου είπε πως καυχιόταν ότι σκότωσε τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μου με δηλητήριο που προκαλούσε καρκίνο.  Επίσης μια φορά προσπάθησε να με κάνει να πιω χυμό πορτοκαλιού με αμφεταμίνες για να με κινηματογραφήσει «φτιαγμένο» και να το χρησιμοποιήσει εις βάρος μου προς τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες για να καταστρέψει τη φήμη μου.

Ο Tenzan στο παρελθόν διέκοψε τις δημόσιες ομιλίες μου για να πει στο κοινό ότι η δολοφονία του 90% της ανθρωπότητας ήταν αναπόφευκτη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το σταματήσουμε.

Το γεγονός ότι τώρα βγήκε από την κρυψώνα του μάλλον σημαίνει ότι οι Ροκφέλερ δεν μπόρεσαν να βρουν άλλον δολοφόνο να κάνει τα θελήματά τους στην Ιαπωνία.  Πρέπει να κυνηγηθεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και να προσαχθεί για ενεργητικότατη ανάκριση.  Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει αξιοποιήσιμες πληροφορίες για την κατάρριψη της μαζικής δολοφόνου Χαζαρικής Μαφίας, είναι αυτός.

Τώρα κρύβεται πίσω από τους τίτλους «Παγκόσμια θρησκεία το Βατικανό» και «Ενοποιήστε τον Σίντο, τον Βουδισμό, το Ισλάμ και τον Χριστιανισμό». 

https://wrf.jp/index.html

Ωστόσο, μην γελιέστε, είναι ένας ψυχρός δολοφόνος.  Στην πραγματικότητα, όχι δεν είναι ένας «ψυχρός» δολοφόνος επειδή σίγουρα απολαμβάνει να βασανίζει και να σκοτώνει ανθρώπους.  Αυτός και οι συνεργάτες του πρέπει να απομακρυνθούν όλοι από την κυκλοφορία πριν συμμετάσχουν σε ένα ακόμη συμβάν μαζικής δολοφονίας.

Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι βγήκαν από την κρυψώνα τους και συναντιούνται ανοιχτά στο Κυότο είναι επίσης ένα ισχυρό μήνυμα ότι έχει προγραμματιστεί για το Τόκιο κάποιου είδους γεγονός μαζικών απωλειών.  Τους υποσχέθηκαν ότι η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας θα μετακινούνταν στο Κιότο μετά τη Φουκουσίμα, αλλά δεν συνέβη ποτέ.  Φαίνεται να περιμένουν ότι αυτή τη φορά θα συμβεί.  Είναι πολύ πιθανόν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο να έχουν στηθεί ως μια τεράστια θυσία στον Σατανά.  Το γεγονός ότι οι αλλοδαποί απαγορεύονται είναι ένα περαιτέρω σημάδι ότι αυτό το γεγονός προορίζεται ως τιμωρία της Ιαπωνίας.  Θυμηθείτε, βάσει των ισχυρισμών αφορά μια ασθένεια που επιστημονικά δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει σε απομονωμένη και καθαρή κατάσταση για επαναλαμβανόμενη επιβεβαίωση.

Ο Nakai μου είπε επίσης κάποτε ότι πήρε εντολές «από εξωγήινους», δηλαδή τους ανθρώπους που κρύβονταν κάτω από τα Ελβετικά Όρη.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να διευκρινίσω ότι την περασμένη εβδομάδα, όταν ανέφερα πως τα αφεντικά της Χαζαρικής μαφίας μου είπαν ότι έλαβαν εντολές από «διαστημικούς εξωγήινους», χρησιμοποίησα εισαγωγικά για να καταστήσω σαφές ότι αυτό ισχυρίζονται εκείνοι.  Η δική μου άποψη είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που χρησιμοποιούν τους «εξωγήινους» ως εξαπάτηση.

Ανεξάρτητα από αυτό, σκεφτείτε τη δυστοπία με την οποία μας επιβαρύνουν αυτοί οι άνθρωποι.  Είναι όλο μίσος, φόβος, αρρώστια, θάνατο και κάθε τι αρνητικό.  Πρόδωσαν τους συνανθρώπους τους και προσπαθούν να καταστρέψουν τη ζωή.  Πρέπει να εξολοθρευτούν σαν παράσιτα, χωρίς δισταγμό ή ενοχή.

Βεβαίως, οι άνθρωποι θέλουν να αναλάβουν δράση.  Για παράδειγμα, κάποιος έβαλε φωτιά σχεδόν ταυτόχρονα σε τρεις στοές των Ελευθεροτεκτόνων στο Βανκούβερ του Καναδά την περασμένη εβδομάδα.  









Ένα άλλο άτομο χάκαρε την επιχείρηση των Ροκφέλερ ελέγχου του νου που ονομάζεται facebook και διέρρευσε προσωπικά δεδομένα 533 εκατομμυρίων χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του Mark Zuckerberg Rockefeller.  

https://www.businessinsider.com/stolen-data-of-533-million-facebook-users-leaked-online-2021-4

Ανώνυμοι άνθρωποι επίσης κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Rockefellers αναγκάστηκαν να διαγράψουν 2,5 εκατομμύρια dislikes ( 👎 ) των βίντεο του ψηφιακού Μπάιντεν από την επιχείρησή τους ελέγχου του νου που ονομάζεται Google. 

https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/youtube-deleted-2-5-million-dislikes-from-biden-white-house-videos-data-indicates_3759997.html

Παρατηρούμε επίσης ότι το Ισραήλ δεν μπόρεσε να σχηματίσει κυβέρνηση επειδή ο πρώην δικτάτοράς του Benjamin Netanyahu έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ.  Οι πηγές της Μοσάντ λένε ότι ο Νετανιάχου φλυαρούσε για τους αφέντες του πριν «εξαφανιστεί».  Προφανώς, έδειξε με το δάχτυλο προς την Ελβετία.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο πραγματικός εχθρός κρύβεται στο συγκρότημα υπόγειων βάσεων στην Ελβετία.  Τα εγκληματολογικά ίχνη που ακολούθησε ο παρών συντάκτης από τους Ροκφέλερς, τους Ρότσιλντ, τους P3  Ελευθεροτέκτονες κ.λπ., όλα οδηγούν στην Ελβετία

Η συμβουλή μας προς τους Ρώσους, τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, την MI6 κ.λπ. είναι να σταματήσουν να πολεμούν τα πλοκάμια του χταποδιού και να κυνηγήσουν το κεφάλι.  Ο πιθανότερος υποψήφιος ως νυν Πίνδαρος ή επικεφαλής του φαραωνικού OCTAGON GROUP είναι ο Karl von Habsburg.  Βρείτε τον και πάρτε τον για ανάκριση.  

https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_von_Habsburg

Αν ο Karl von Habsburg δεν είναι ο Πίνδαρος, τουλάχιστον μπορεί να μας δείξει ποιος είναι.  Τότε ίσως μπορέσουμε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στη μεσσιανική, σατανική ασθένεια κατάκαρδα στη δομή της παγκόσμιας εξουσίας.

Σε μια τελική σημείωση, αν οι Γνωστικοί Illuminati έχουν δίκιο και το πραγματικό πρόβλημα είναι μια επαναστατημένη Τεχνητή Νοημοσύνη, τότε παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα πιθανό διάγραμμα της δομής του εγκεφάλου της.  

Ίσως πραγματικά πρέπει να κλείσουμε προσωρινά το διαδίκτυο και να δούμε τι θα συμβεί.  Αυτό θα πρέπει να γίνει πριν να είναι πολύ αργά και η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκτήσει την ικανότητα να υφαρπάζει εντελώς τα ανθρώπινα μυαλά. 
Η απενεργοποίηση του διαδικτύου θα μπορούσε να είναι αρκετά απελευθερωτική.

πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters