Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Καταπληκτική αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζει και είναι μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ

Με Αυτόματη μετάφραση 

Πρόκειται για μια πολύ καλή πριγκίπισσα και αγαπημένη από ανθρώπους και δύο νέους, οι οποίοι επέλεξαν ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι, παρά να είναι μέρος της Καμπάλ, της σκοτεινής ελίτ, που ήταν στους ίδιους κύκλους, αλλά ποτέ δεν συμμορφώθηκαν. 

Αυτοί οι 3 νέοι άνθρωποι συν-δημιούργησαν ένα σχέδιο που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει και θα συντρίψει τον "techno-matrix" κόσμο μας. 

Πρόκειται για την πριγκίπισσα Νταϊάνα , τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ . και Donald J.Trump .

Πρόκειται για την όμορφη, αγνή, καλή και υπέροχη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αναγκάστηκε να παντρευτεί κατά βούληση ( προφανώς ο πατέρας της ήταν μέρος των βασιλικών σατανικών σπιτιών και ήταν αρραβωνιασμένος ), και είχε μόνο το καθεστώς δημιουργού των κληρονόμων του θρόνου για τη «βασιλική οικογένεια ερπετών» που, σύμφωνα με τα λόγια της Ντιάνα, Για 19 χρόνια, έπρεπε να παντρευτεί έναν μεγαλύτερο άντρα (άσχημο και άσχημο) χρησιμοποιώντας την μόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά της και στη συνέχεια να πεταχτεί στην άκρη. Έμαθε γρήγορα για τα τρομερά εγκλήματα της Βασίλισσας και της βασιλικής οικογένειας. Συνειδητοποίησε ότι (η Βασίλισσα) διοικούσε πολλές μυστικές κοινωνίες, όπου τα παιδιά τρώγονταν, βιάστηκαν και διακίνησαν, και θυσιαζόταν τελετουργικά στον Σατανά.

Πώς αντιμετωπίζει μια καλή και όμορφη πριγκίπισσα όταν βρίσκεται σε μια ανεξέλεγκτη και ανίσχυρη κατάσταση; Τα αγόρια της δεν είχαν πολύ έλεγχο, θα φρόντιζαν να αναλάβουν ρόλους εξουσίας και εξουσίας. Του είπαν ότι ήταν μόνο γονέας. Η σχέση της με τη βασίλισσα ήταν φρικτή, μισούσε τη βασίλισσα και η βασίλισσα τη μισούσε. Είπε ακόμη και συγκεκριμένα ότι η βασίλισσα είναι "κακό"! κακό / κακό ). Πού την πήγαινε; Φυσικά, σε μια μεγάλη απειλή. Και το ήξερε. Τι κάνει λοιπόν μια όμορφη και ευγενής πριγκίπισσα όταν ξέρει ότι η μοίρα της θα είναι θάνατος; Και ποιος δεν θα ήθελε τίποτα περισσότερο από να καταστρέψει το κακό, να εκδικηθεί τι έγινε σε αυτήν και στους γιους της ;!

Ποιος εμπιστεύτηκε για να την βοηθήσει να τρέξει; Ήταν JFK Jr . και Ντόναλντ Τραμπ . Ήξερε ότι ήταν καλοί και ήξεραν ότι ήταν καλή. Το σχέδιο ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του JFK επειδή άρχισε να κατεδαφίζει τη σκοτεινή Καμπάλα. Ο Donald και ο JFK Jr. ήταν ένα τεράστιο μέρος του Σχεδίου, όπως και η υπέροχη πριγκίπισσα Diana. Ποιος είχε το δικαίωμα να ανατρέψει το Βασιλικό Σπίτι από έναν εσωτερικό που έζησε όπου καταστράφηκε η ζωή του; Ο JFK Jr. και ο Donald Trump γνώριζαν ότι έπρεπε να καταστραφούν επειδή ήταν οι αρχηγοί της φιγούρας του Στέμματος και το Στέμμα ανήκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήξεραν ότι δεν θα απελευθερωθούσαμε ποτέ, εκτός εάν κατεδαφίστηκαν το στέμμα και το τραπεζικό σύστημα. Η Ντιάνα ήταν το τέλειο κεφάλι.

Princess Diana και JFK Jr.

Το καλοκαίρι του 1995, πραγματοποιήθηκε μια μυστική συνάντηση μεταξύ της Diana και της JFK Jr., έγινε
μια διευθέτηση και προγραμματίστηκε ο «ψεύτικος θάνατος» της και η θέση της στο Σχέδιο καθιερώθηκε. Το εξώφυλλο για λεπτομέρειες έχει σχεδιαστεί. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο του 1995, 6 μήνες αργότερα, αυτή και ο Ντόναλντ Τραμπ φτάνουν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση μαζί και ακόμη και «κατά λάθος» φτάνουν στο ίδιο τραπέζι. Ο Ντόναλντ έπαιξε καλά τον ρόλο του, πρώτα την κολακεύει, στη συνέχεια συνεχίζει με έναν λιγότερο κολακευτικό τρόπο, αλλά αυτό ήταν σημαντικό, διότι κρατούσε κάθε υποψία. Αφού οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της, εστάλη μια «χειρόγραφη» επιστολή στην Diana Trump από την Diana. Αυτός ήταν ο δρόμος προς τα εμπρός!

Το σχέδιο και η κάλυψη άρχισαν να ξετυλίγονται και «πέθανε» σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της. Και «πέθανε» ακριβώς 2 χρόνια μετά τη συνάντησή του με τον JFK Jr. Και ο JFK Jr. «πέθανε» ακριβώς 2 χρόνια μετά την Diana. ΟΧΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! Δεν υπήρχε κανένας τρόπος που η Diana και η JFK Jr. θα μπορούσαν να εκτελέσουν το Σχέδιο τους «ζωντανό». Δεν υπήρχε επιλογή και η ζωή τους ήταν ήδη σε κίνδυνο. Εδώ πρέπει να θυμηθώ ότι ο JFK Jr. "πέθανε" σε ατύχημα με ιδιωτικό αεροπλάνο με τη σύζυγό του, ο οποίος ήταν ο πιλότος.

JFK νεώτερος 

Έτσι, 3 εβδομάδες πριν από το «θάνατο» της Ντιάνα, ο Ντόντι μπήκε στη σκηνή, μόνο 3
εβδομάδες ήταν η έκταση της σχέσης τους. Ήταν το εξώφυλλο και ήταν επίσης η σύνδεση με την καλή πλευρά του Saudi Royal House. Ο παππούς του ήταν γιατρός του Βασιλιά Σαλμάν. Ο JFK Jr. και ο Donald Trump γνώριζαν ότι υπήρχαν δύο πλευρές στο Saudi House και ήξεραν ότι η καλή πλευρά (Salman) ήθελε να απαλλαγεί από την κακή πλευρά (αφεντικό του όχλου Al-Waleed) Η κακή πλευρά του Saudi House χρηματοδότησε το μεγαλύτερο μέρος της διαφθοράς και αντιπροσώπευε μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης του Crown. Ο Ντόναλντ και ο JFK Jr. τακτοποίησαν μαζί τους, μέσω του Ντόντι, ότι εάν (η καλή πλευρά του Σαουδαραβικού Σώματος θα κρατούσε την Ντιάνα ασφαλή), θα τους ελευθέρωνε από την κακή πλευρά που ηγήθηκε της παράστασης (Al-Waleed). Και εξαλείφοντας την κακή πλευρά, εξαλείφετε τη χρηματοδότηση του Dark Kabbalah και του Crown. Και σε αντάλλαγμα για την ελευθερία τους,

Η καλή πλευρά του Σαουδαραβικού Σώματος χρειαζόταν τη γνώση της Νταϊάνα για τους βασιλικούς δεσμούς για να εξαλείψει την κακή πλευρά του Σαουδάραβου Σώματος, η οποία ήταν συνδεδεμένη με το Στέμμα και τη χρηματοδότηση του Βασιλείου και της διαφθοράς. Θυμηθείτε, από την αρχή των αναφορών του Q, η εξάλειψη της Σαουδικής Αραβίας ήταν τόσο σημαντική, διότι έκοψε τους χρηματοδοτικούς δεσμούς των αρχηγών της Καμπάλα. Έπρεπε να είναι οι πρώτοι που καταρρίφθηκαν. Χωρίς τους δεσμούς τους, δεν θα μπορούσε να συμβεί τίποτα άλλο. Η μείωση της χρηματοδότησής τους έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα στα πραγματικά κεφάλαια, την αποδυνάμωση και την εξουδετέρωση της δύναμής τους. Επειδή τα χρήματα τους έδωσαν δύναμη.

Η πριγκίπισσα Ντιάνα πήγε στον JFK Jr. για συμβουλές. Τον συνάντησε στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει. Ο JFK Jr. πλαστοποίησε τον θάνατό του, όπως και η οικογένειά του. Είχαν 2 αυτοκίνητα το ίδιο. Δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι ήταν. Πέρασε το ίδιο σενάριο με τον JFK Jr. Το αυτοκίνητο σαμποτάρησε για να συντρίψει τη σήραγγα και έτσι ξεγελούσε τους εγκληματίες του. Σαμποτάρησε, αλλά τους έκανε να πιστεύουν ότι ήταν εκεί. Είναι μια πολύ σοφή γυναίκα όπως και η JFK Jr. Οι άνθρωποι πιστεύουν κυρίως σε αυτά που λένε τα ΜΜΕ. Ο Πρίγκιπας Χάρι μαζί της. Όλοι θα δουν τα στρατιωτικά δικαστήρια στον κόλπο του Γκουαντάναμο και σε όλο τον κόσμο, και η Diana και η JFK Jr. θα βγουν από το κρύψιμο για να τελειώσουν και να γιορτάσουν μαζί μας όταν βγει η GESARA αυτό το καλοκαίρι. Θα καταθέσουν σε αυτά τα Δικαστήρια εναντίον των μελών της Καμπάλα που κρατούνται εκεί. Επειτα,

Ο JFK Jr. με τη σύζυγό του στην προεδρική εκστρατεία του Τραμπ (πίσω με πλακάτ)

Αποκαλύψεις για την Ντιάνα και το γεγονός ότι οι Κλίντον εκτελέστηκαν τον Δεκέμβριο του 2018:


 Ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1900 από έναν Αμερικανό συγγραφέα: « Ο τελευταίος πρόεδρος » προφητεύει την εποχή μας, όταν αναφέρεται το όνομα Τραμπ… !! Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=dABJ-oWV7Uk

 Και ως τελευταία παρατήρηση, βγαίνουν πληροφορίες τώρα που ο Μάικλ Τζάκσον είναι επίσης ζωντανός. Επίσης φέρεται να ανέβασε το θάνατό του επειδή βρισκόταν στα σταυροδρόμια της Καμπάλα. Οι πληροφορίες θα εμφανιστούν σύντομα…

 Αγαπητοί, θα ζήσουμε και θα δούμε, αλλά έχουμε προειδοποιηθεί ότι θα ανακαλύψουμε πολλές ανησυχητικές πληροφορίες σύντομα, μετά την Καμπάλα μαζί με τα μέσα ενημέρωσης, η συσκευή ψεύδους και χειραγώγησης των μαζών θα ανατραπεί.

   Θεέ μου βοήθεια!

 Πηγή: https://conspiracydailyupdate.com/


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://burebista2012.blogspot.com



1 σχόλιο:

kukurukupowerranger είπε...

μόνο που ήταν τραβεστί και τα παιδιά τα έκανε με ωάρια της Ελισάβετ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters