Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τέλος της αυτοκρατορίας για τους ανθρώπους του Νταβός καθώς η πανδημία ολοκληρωτικής εξαγοράς καταρρέει

Από τον Benjamin Fulford

Αν ήμουν μέλος της ομάδας των μελλοντικών Θεών-Βασιλέων του Πλανήτη Γη στο Νταβός, θα φοβόμουν, θα φοβόμουν πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μακροχρόνια και προσεκτικά σχεδιασμένη χρήση μιας κατασκευασμένης πανδημίας καταστρέφει για να ξεκινήσει μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Αντ 'αυτού, στέκονται μπροστά από ένα δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου που κάνει τη Νυρεμβέργη να μοιάζει με χτύπημα στον καρπό.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εργαστεί σκληρά για δεκαετίες για να σκοτώσουν ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού και έχουν ήδη σκοτώσει πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ο Adolf Hitler ποτέ. Τώρα έχετε χάσει τον έλεγχο της πλειονότητας της παγκόσμιας στρατιωτικής δύναμης. Αυτό μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι στα άτομα που διοικούν την «κυβέρνηση» του Joe Biden Avatar στερήθηκε την πρόσβαση στο Πεντάγωνο και τώρα σχεδιάζουν να περπατήσουν στην έδρα του ΝΑΤΟ για προστασία. Προστασία που δεν μπορεί να παράσχει το ΝΑΤΟ επειδή κανείς δεν είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για λογαριασμό τους, λένε το Πεντάγωνο, το ρωσικό FSB, οι γαλλικές και βρετανικές στρατιωτικές πηγές

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders- inclusive-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Χάνετε επίσης το παγκόσμιο δίκτυο μέσων και οικονομικού ελέγχου. Έτσι, όταν το τμήμα υπνοβασίας του κοινού ξυπνά για τα τρομερά εγκλήματα του Cabal, δεν θα είναι σε μια συγχωρετική διάθεση.

Εδώ, από ένα βιβλίο του 1981 του Bilderberger Jacques Attalli, είναι ένα παράδειγμα του τρόπου σκέψης της:

«Το μέλλον θα αφορά την εξεύρεση τρόπου μείωσης του πληθυσμού… Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να χτίσουμε στρατόπεδα. Τους απαλλάσσουμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό ... Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι, μια πανδημία εναντίον ορισμένων ανθρώπων, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που πλήττει τους ηλικιωμένους ή τους ηλικιωμένους, Δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν σε αυτόν. Οι ηλίθιοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία τους. Θα διασφαλίσουμε ότι η θεραπεία έχει αναβληθεί, θεραπεία που θα είναι η λύση. Επομένως, η επιλογή των ηλίθων θα γίνει από μόνη της: θα πάνε στο σφαγείο μόνες τους. "

Τώρα έχουμε έναν δημοσιογράφο που επιβεβαιώνει αυτό το σχέδιο με στοιχεία του Φρόιντ, στο οποίο λέει, "Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των προσπαθειών εμβολιασμού, οι πάροχοι αρχίζουν να εξαντλούνται από άτομα που θέλουν να υποβληθούν σε ευθανασία".

http://82.221.129.208/euthanized.mp4

Φαίνεται ότι οι "ηλίθιοι άνθρωποι" έχουν ήδη επιλέξει τον εαυτό τους.

http://www.madnesshub.com/2021/04/us-vaccination-sites-are-closing-from.html

Οι άνθρωποι που εξακολουθούν να ακολουθούν τις εντολές και πιστεύουν στο σύστημα υποφέρουν επίσης από γνωστική ασυμφωνία καθώς οι αντιφάσεις συσσωρεύονται στην επίσημη ιστορία «πανδημίας». Εδώ μπορείτε να δείτε την αδερφή μου Μάρθα Φούλφορντ, μια ειδική μολυσματικών ασθενειών που λέει στην κύρια καναδική τηλεόραση ότι οι κλειδαριές δεν έχουν νόημα, επειδή οι περιοχές με τις πιο δύσκολες κλειδαριές έχουν επίσης τις πιο νέες περιπτώσεις.

https://globalnews.ca/video/7748177/medical-expert-sound-alarm-over-collateral-damage-of-lockdowns

Οι τρύπες στην επίσημη ιστορία σημαίνουν ότι το κόκκινο χάπι μόλις αρχίζει να δουλεύει πάνω της και αμέτρητοι από τους συναδέλφους της σε όλο τον κόσμο. Σύντομα όλοι θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν περισσότερες «πανδημικές» περιπτώσεις σε περιοχές που είναι κλειστές, καθώς οι αρχές εκεί έχουν συμμετάσχει πιο ενεργά στη δημιουργία της απάτης.

https://www.sgtreport.com/2021/04/covid-cases-are-growing-the-most-in-locked-down-states/


Ως παραδείγματα αυτής της κυβερνητικής συνδεσιμότητας, έχουμε εικόνες εδώ που προέρχονται από το βιβλίο «Covid- 19 and the Big Reset» στα ράφια των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Αυστραλίας.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=170674

Για να τονίσω αυτό, η ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών μας έστειλε ...

Στιγμιότυπα οθόνης αιτήσεων ελευθερίας πληροφόρησης προς κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ζητώντας αποδεικτικά στοιχεία για τον "νέο ιό" και απαντήσεις που δηλώνουν ότι καμία κυβέρνηση ή οργανισμός δεν έχει τέτοια στοιχεία.

(Το άφησα γιατί ήταν πολύ μικρό και μη αναγνωρίσιμο)

Δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε δοκιμές "Covid-19" που έχουν δώσει αρνητικά και θετικά αποτελέσματα.

Υπάρχει επίσης πληθώρα πληροφοριών για όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί. Εδώ είναι ένα μικρό μοντάζ διαφόρων αναφορών:

"Τα εμβόλια προκαλούν θρόμβους αίματος, ασθένεια τρελών αγελάδων, στειρότητα, έρπης κ.λπ. Οι αναφορές δείχνουν βλάβη σχεδόν σε κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος. ... Η ανάλυσή μας έδειξε σχετικά υψηλό ρυθμό καρδιάς τραυματισμοί, το 26% όλων των καρδιακών επεισοδίων εμφανίστηκαν σε νέους ηλικίας έως 40 ετών, με συχνότερη διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι μυοσίτιδα ή περικαρδίτιδα.
Έχουν επίσης παρατηρηθεί υψηλά ποσοστά μαζικής κολπικής αιμορραγίας, νευρολογικής βλάβης και βλάβης στο σκελετικό και το δέρμα σύστημα. Αυτό χρησιμοποιείται για μαζική ερήμωση. Ο πρεσβευτής δημόσιας υγείας της Ινδίας πεθαίνει την επόμενη ημέρα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID. Οι γυναίκες αναφέρουν την ξαφνική έναρξη των ανωμαλιών της εμμήνου ρύσεως και των αποβολών (περίπου 400 φορές, σύμφωνα με ορισμένους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης) από την αρχή της ... "

http://www.battleforworld.com/2021/03/31/covid-vaccine-autoimmune-response-part-1/#IsraelCovVaxSideEffectsOne

https://www.globalresearch.ca/israeli-people-comm Committee- april- report- Θανατηφόρος-αντίκτυπος-εμβολιασμός / 5743361


Όλα αυτά σημαίνουν ότι το κοράκι του Νταβός οκτάγωνο δεν πέτυχε την κρίσιμη μάζα που απαιτείται για την εδραίωση του κανόνα του μέσω της μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού, των πιστοποιητικών εμβολιασμού και της συνολικής σκλαβιάς του ανθρώπου.

Επίσης, αποτυγχάνουν οι προσπάθειες εμφύσησης εμφυλίου πολέμου και στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ. Ανακαλύπτουμε ότι οι ψυχές του Τζορτζ Φλόιντ τελείωσαν με μια «ένοχη ετυμηγορία» για τον αξιωματικό που φέρεται να τον σκότωσε. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν εμπόδισε τους προβοκάτορες, πολλοί από τους οποίους προέρχονταν από την Ανατολική Ευρώπη, να προκαλέσουν φυλετικές αναταραχές. Έχουν επίσης ξεκινήσει περισσότερους πυροβολισμούς με αθώους μαύρους σε μια προσπάθεια να πυροδοτήσουν περαιτέρω τις φλόγες της ταραχής. Ωστόσο, είναι ανεπιτυχείς.

https://www.zerohedge.com/political/lebron-james-tweets-image-columbus-cop-threatens-youre-next

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/watch-black-lives-matter -mob-επιθέσεις-φορτηγό-μόλις-λεπτά-λήψη-ετυμηγορία-ζητούμενο /

https://www.zerohedge.com/political/nbc-deceptively-edits-911-call-video-fatal-police-shooting-involving-knife-wielding-teen

Οι προσπάθειες για έναρξη ενός πολέμου με τη Ρωσία / Ιράν / Βόρεια Κορέα κ.λπ. αποτυγχάνουν επίσης πάρα πολύ. Στην πιο πρόσφατη ανατροπή του, προέκυψε ότι "οι Ολλανδοί βουλευτές, όπως και οι Βρετανοί και Βαλτικοί ομόλογοι τους, είχαν συνομιλία την Τετάρτη μέσω του Zoom με μια βαθιά ψευδή απομίμηση του αρχηγού προσωπικού του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης Alexei Navalny". Φαίνεται ότι καταφεύγουν στο CG επειδή δεν μπορούν καν να βρουν πραγματική ρωσική αντιπολίτευση για να ξεκινήσουν τις φλόγες του πολέμου. 

https://nltimes.nl/2021/04/24/dutch-mps-video-conference-deep-fake-imitation-navalnys-chief-staff

Εάν παρακολουθείτε τα μέσα προπαγάνδας των εταιρειών, μπορείτε να δείτε ότι συσσωρεύονται σε ιστορίες UFO με πρωτοφανή τιμή κάθε μέρα. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι το Cabal προσπαθεί να ξεφύγει από την πανδημία του με εξωγήινους φόβους. 

https://www.vice.com/de/article/z3xewj/air-canada-westjet-porter-pilots-ufo-sightings

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/astonishing-nasa -clip-captures-ufo-23952604

https://www.the-sun.com/news/2731522/most-compelling-ufo-vid-puerto-rico/

https://www.the-sun.com/news/2770635/spacex-starship-near-miss-ufo-astronauts-prepare-crash/

Και τώρα μόλις έχουμε μια ιδέα από τα βίντεο των ίδιων των εξωγήινων. Πρόγραμμα

αναπαραγωγής  βίντεο

Όταν μιλάμε για εξωγήινους, η NASA (Not A Space Agency) δημοσιεύει όλο και πιο γελοία δελτία τύπου. Πυροβόλησαν όλο και περισσότερα πράγματα στον Άρη, προφανώς στο Ντέβον της Αρκτικής, και μάλιστα έριξαν «ελικόπτερα του Άρη». 

https://odysee.com/@ConspiracyReality:3/00089---Mars-Perseverance-Rover-Landing-Debunked ::

Τώρα κυκλοφόρησαν ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι θα στείλουν «την πρώτη γυναίκα» και το «πρώτο πρόσωπο του χρώματος» στο φεγγάρι με μόλις 2,89 δισεκατομμύρια δολάρια, ή περίπου το ένα εκατοστό του κόστους των αρχικών προσγειώσεων στο φεγγάρι. Υποθέτω ότι μπορούν να το κάνουν φθηνά τώρα, επειδή δεν χρειάζεται να κατασκευάσουν ακριβά σετ ταινιών, τα γραφικά υπολογιστών θα κάνουν το τέχνασμα. Είναι μια καλή υπόθεση ότι ο προϋπολογισμός θα είναι 2,88 δισεκατομμύρια δολάρια για να γεμίσει τις τσέπες των απατεώνων της NASA και 0,01 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να δώσει τα CGs σε ένα υποκατάστημα παιχνιδιών υπολογιστών. 

https://www.nasa.gov/press-release/as-artemis-moves-forward-nasa-picks-spacex-to-land-next-americans-on-moon

Μπορεί κάποιος να κάνει παρόμοια τον κύκλο με μια τρύπα στην αναγνώριση τη μέση του ουρανού δίπλα στο ηφαίστειο που εκρήγνυται στην Ιαπωνία; Είναι κάτι τέτοιο τεχνητό CG ή τι; 

https://www.youtube.com/watch?v=RGnIuXPup64&t=81s

Εάν μιλάμε μόνο για παιχνίδια φαντασίας και υπολογιστών, αυτό το γράφημα δείχνει ότι το χρηματιστήριο των ΗΠΑ είναι απλώς μια μαζική παραίσθηση χωρίς σχέση με την πραγματικότητα. 

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/US-margin-debt-YOY-2021-04-17.png?itok=s-3h6fpI

Η ίδια η οικονομία των ΗΠΑ χάνει επίσης την επαφή με την πραγματικότητα, καθώς όλο και περισσότερα δωρεάν χρήματα διοχετεύονται στις μάζες για να τους εμποδίσουν να ανέβουν με το pitchforks. Φυσικά, όλα αυτά τα δωρεάν χρήματα σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κίνητρο να κάνουν πραγματική δουλειά, γι 'αυτό ένας McDonald's στις ΗΠΑ αναγκάστηκε να πληρώσει στους ανθρώπους 50 $ για να έρθει για μια συνέντευξη. 

https://www.zerohedge.com/markets/wh

Any-it-takes-tampa-mcdonalds-exposes-americas-systemic-labor-shortage-forced- pay Αυτό που σημαίνει όλα αυτά είναι η αμερικανική εταιρική κυβέρνηση στην αγωνία του θανάτου. Ακόμη και εταιρικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι η Ουάσιγκτον DC θα γίνει ένα άλλο κράτος των ΗΠΑ. 

https://www.cbsnews.com/news/dc-statehood-bill-pases-house/

Στην πραγματικότητα, έχουμε πλέον επιβεβαιώσει από έναν υψηλόβαθμο Ευρωπαίο βασιλιά ότι το τέλος της αμερικανικής ομάδας είναι μόνο ένα σύμπτωμα του τέλος του Rothschilds - η κυριαρχία είναι πάνω από τα δυτικά.

Αυτό είπε η πηγή:

«Η αποκλειστική κυριαρχία της BIS Basel και όλων των τραπεζών του κόσμου έχει επιστραφεί σε κυρίαρχο έλεγχο και έλεγχο. Οι Rothschilds έχουν φύγει. Το MI6 μπόρεσε να ανακτήσει τον έλεγχο. Η μεγάλη επαναφορά θα αντικατασταθεί από τη μεγάλη σύγκρουση. "

Όταν ρωτήσαμε εάν ένας απεσταλμένος από την Εταιρεία του Λευκού Δράκου πρέπει να πάει στο Νταβός για να συζητήσει τη μεταφορά εξουσίας στην ανθρωπότητα, η πηγή είπε:

«Υπάρχει πολύ χάος που πρέπει να ξεκαθαριστεί, έτσι οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν πρώτα. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν για να χωρίσουν και μετά στέλνουμε απεσταλμένους για να διατηρήσουμε την ειρήνη. Στρατιωτικά πράγματα. Οι μελλοντικές ειρηνευτικές συνομιλίες σημαίνουν ότι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα τρομοκρατικό καθεστώς και τώρα δεν έχουμε πλέον τρομοκρατία. "

Ακόμη και όταν τελείωσε ο μυστικός πόλεμος, η πηγή είπε:

" Πρέπει να τιμήσουμε όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών που έχουν πεθάνει και από τις οποίες πολλές δεν θα είναι ποτέ γνωστός. Μερικοί από τους αξιωματικούς μας εκτέθηκαν σε δύσκολες συνθήκες. Όλοι έχασαν τη ζωή τους και κανείς δεν ξέρει. "

Ας ελπίσουμε ότι η νέα γενιά επιχειρηματικών ηγετών στη Δύση θα τελειώσει όλη αυτή την τρέλα και θα αρχίσει να μιλά για κοινή λογική. Μιλώντας για κοινή λογική, ο Κινέζος ηγέτης avi Xi Jinping το είπε αυτό την περασμένη εβδομάδα:

«Η παγκόσμια διακυβέρνηση θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το εξελισσόμενο πολιτικό και οικονομικό τοπίο του κόσμου, να αντικατοπτρίζει την ιστορική τάση της ειρήνης, της ανάπτυξης και της win-win συνεργασίας και πρακτικών Να πληρούν τις απαιτήσεις ξεπερνώντας τις παγκόσμιες προκλήσεις. " 

http://www.xinhuanet.com/english/2021-04/20/c_139893671.htm

Αυτό δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο "έρχονται οι Ρώσοι" ή "το Ιράν πρόκειται να μας καταστρέψει" ή "αυτοί οι τρελοί Βόρειοι Κορεάτες έχουν πυροβολήσει έναν άλλο πύραυλο" ή "Έχουν έρθει οι Space Invaders" κ.λπ., αλλά είναι σίγουρα πολύ πιο λογικό . Αυτό χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή.

Ας ελπίσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις στην Ελβετία, που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Μαΐου, θα οδηγήσουν επιτέλους σε ανακοινώσεις βελτίωσης του τρόπου με τον οποίο οδηγούμε αυτόν τον όμορφο αλλά εύθραυστο πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε. Μέχρι τότε, ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://tanneneck.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters