Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ MV EVER GIVEN = ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΠΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΟΤΕ!

Γιατί τίποτα, μα τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ είναι ο κύριος Στόχος!
Λέγεται πως:
"Αυτό το πλοίο μεταφοράς Εμπορευματοκιβωτίων κατασκευάστηκε ειδικά, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ τη Διώρυγα του Σουέζ - Ακριβώς 1019 εβδομάδες μετά την 9/11, και 911 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πλοίου - Που έγινε επίσης 33 μήνες μετά την αρχή της κατασκευής του! 💥💥
Είναι καιρός να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες τερματισμού της ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ & ΠΑΙΔΙΩΝ/ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, τόσο στη Κίνα, όσο και στις χώρες της Μ. Ανατολής και Αφρικής!
Για τον σκοπό αυτό, το εμπορικό πλοίο MV EVER GIVEN παραμένει ακινητοποιημένο στο Σουέζ χωρίς καθόλου δυνατότητα μετακίνησης, δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή του Διεθνούς Εμπορίου. (Χάρτης στα σχόλια)
Το πότε η Ανθρωπότητα θα μάθει το περιεχόμενο των Εμπορευματοκιβωτίων του πλοίου της EVERGREEN - Ιδιοκτησίας της KILLARY R. CLINTON, είναι καθαρά θέμα χρόνου! 💥💥
Αναμένεται πως το όλο θέμα θα αποτελέσει το Μεγαλύτερο "Κόκκινο Χάπι" ποτέ, για την ΑΦΥΠΝΙΣΗ των Μαζών..!
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και ΣΑΡΩΤΙΚΟ!
ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ..!
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!





-------------===========================------------------

ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΣΟΥΕΖ;
Το πλοίο Ever Given της εταιρείας Ever Green έκανε ένα συνηθισμένο δρομολόγιο. Δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνει κάτι διαφορετικό σε αυτή την διαδρομή από ότι κάνει συνήθως.
Το πλοίο θα μπορούσε να είχε πάθει ΚΑΤΙ , ίσως έξω από κάποιο λιμάνι, στα ανοικτά κάποιος θάλασσας ή κάπου αλλού… Το περιστατικό έγινε μέσα σε ΚΑΝΑΛΙ, επειδή το θέατρο είναι κωδικό και το ΚΑΝΑΛΙ είναι το σημείο μέσα από το οποίο περνούμε να γεννηθούμε.
Η ακινητοποίηση του πλοίου μέσα στο κανάλι , δείχνει ότι κάποια γεγονότα θα γεννηθούν μέσα από αυτό το γεγονός. Η γέννηση πληροφοριών που αφορούν το παγκόσμιο καθεστώς και ίσως να είναι το τελευταίο ισχυρό χτύπημα στο βαθύ κράτος.
Αυτά τα πλοία λειτουργούν με αυτόματο πιλότο τις περισσότερες φορές, οι υπολογιστές είναι αυτοί που κάνουν την δουλειά.
Θα μπορούσε κάποιος να έχει χακάρει τον υπολογιστή του πλοίου ή ακόμα κάποιοι να ανέβηκαν κρυφά στο πλοίο; Όπως και να έχουν τα πράγματα η συμμαχία έκανε την δουλειά της πήρε αυτό που ήθελε και έφυγε αφήνοντας το πλοίο στο κανάλι.
Η Ρωσία έχει γεμίσει την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Σουέζ με πολεμικά πλοία και υποβρύχια. Το Αμερικανικό Ναυτικό κάνει άσκηση στο άλλο άκρο του καναλιού. Όλα συμπτώσεις;
Όλες οι προσπάθειες να βοηθηθεί το πλοίο να κινηθεί έχουν αποτύχει. Η άλλη λύση που απομένει είναι να ξεφορτώσουν τα εμπορευματοκιβώτια που κουβαλά. Το πλοίο έχει παγιδεύσει πολλά άλλα πλοία στο δρομολόγιο τους και αυτό έχει προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα , όπως και την αύξηση του πετρελαίου.
Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι ο πανικός έχει να κάνει με το εμπόρευμα που βρίσκεται μέσα στα εμπορευματοκιβώτια, αφού η συγκεκριμένη εταιρεία έχει σχετιστεί και παλιότερα με την διακίνηση παιδιών. Τα παιδιά δεν είναι σε θέση να ομολογήσουν τίποτα επειδή δεν ξέρουν.
Αυτό το πλοίο κουβαλά από όλα, παιδιά, ναρκωτικά, όπλα.
Μήπως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο των λευκών καπέλων;
Ever Gre en = C I A

PORT SAID=DIAS=ΣΑΙΔ=ΔΙΑΣ
PORT SUEZ=ZEUS=ΣΟΥΕΖ=ΖΕΥΣ
THE PERFECT TRAP IN THE EGYPT CANAL....
IT WILL REVEAL THΕ GREAT CONSPIRACY OF THE EVIL CABAL 🙏
TRUST THE PLAN
IS GIVEN BY THE GOD





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters