Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID, ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ LUC MONTAGNIER




Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ε.Μ.Α. (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων)


Η επιτροπή ασφάλειας του EMA συνεχίζει τη διερεύνηση των συμβάντων COVID-19 Vaccine AstraZeneca και θρομβοεμβολικών - περαιτέρω ενημέρωση

Νέα  15/03/2021

Αρκετές αρχές που είναι υπεύθυνες για εθνικές εκστρατείες εμβολίων σε χώρες της ΕΕ έχουν προσωρινά παύσει τον εμβολιασμό με το COVID-19 Vaccine AstraZeneca . Αυτή είναι μια προφύλαξη που λαμβάνεται υπό το φως της εθνικής τους κατάστασης, ενώ ο EMA ερευνά μια σειρά από συμβάντα θρόμβων αίματος σε άτομα που είχαν λάβει το εμβόλιο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως .

Γεγονότα που αφορούσαν θρόμβους αίματος, μερικά με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, όπως χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων, έχουν συμβεί σε πολύ μικρό αριθμό ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο. Πολλές χιλιάδες άνθρωποι αναπτύσσουν θρόμβους αίματος ετησίως στην ΕΕ για διαφορετικούς λόγους. Ο αριθμός των θρομβοεμβολικών συμβάντων συνολικά σε εμβολιασμένα άτομα φαίνεται να μην είναι υψηλότερος από αυτόν που παρατηρείται στον γενικό πληθυσμό.

Η EMA συνεργάζεται στενά με την εταιρεία, με ειδικούς σε διαταραχές του αίματος και με άλλες υγειονομικές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου, με βάση την εμπειρία του με περίπου 11 εκατομμύρια χορηγούμενες δόσεις του εμβολίου.

Η έρευνα του EMA συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο και θα γίνει προσεκτική ανάλυση όλων των δεδομένων που σχετίζονται με θρομβοεμβολικά συμβάντα τις επόμενες ημέρες. Οι ειδικοί εξετάζουν με μεγάλη λεπτομέρεια όλα τα διαθέσιμα δεδομένα και τις κλινικές περιστάσεις που αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις για να προσδιορίσουν εάν το εμβόλιο μπορεί να συνέβαλε ή εάν το συμβάν πιθανότατα οφείλεται σε άλλες αιτίες. Η επιτροπή ασφάλειας του EMA ( PRAC ) θα επανεξετάσει περαιτέρω τις πληροφορίες αύριο (Τρίτη) και κάλεσε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 18 Μαρτίου για να ολοκληρώσει τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν και τυχόν περαιτέρω ενέργειες που ενδέχεται να χρειαστούν.

Η πανδημία COVID-19 είναι μια παγκόσμια κρίση, με καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία, στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα, και συνεχίζει να αποτελεί μείζονα επιβάρυνση για τα συστήματα υγείας της ΕΕ. Τα εμβόλια για το COVID-19 συμβάλλουν στην προστασία των ατόμων από το να αρρωστήσουν, ειδικά επαγγελματίες υγείας και ευάλωτους πληθυσμούς, όπως ηλικιωμένοι ή άτομα με χρόνιες ασθένειες. Ενώ η έρευνά του συνεχίζεται, ο EMA παραμένει επί του παρόντος της άποψης ότι τα οφέλη του εμβολίου AstraZeneca στην πρόληψη του COVID-19, με τον σχετικό κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου, υπερτερούν των κινδύνων παρενεργειών .

Ο EMA θα συνεχίσει να επικοινωνεί περαιτέρω ανάλογα με την περίπτωση. Εν τω μεταξύ, όποιος έχει λάβει το εμβόλιο και έχει οποιεσδήποτε ανησυχίες θα πρέπει να επικοινωνήσει με έναν κατάλληλο επαγγελματία υγείας. Είναι σημαντικό τα άτομα που υποπτεύονται ότι μπορεί να έχουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό να το αναφέρουν στον εθνικό ρυθμιστή φαρμάκων ή σε έναν επαγγελματία υγείας που μπορεί να τους βοηθήσει.

Περισσότερα για το φάρμακο

Το εμβόλιο COVID-19 Το AstraZeneca είναι ένα εμβόλιο για την πρόληψη της νόσου του κορανοϊού 2019 (COVID-19) σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Το COVID-19 προκαλείται από τον ιό SARS-CoV-2. Το εμβόλιο COVID-19 Το AstraZeneca αποτελείται από έναν άλλο ιό (της οικογένειας του αδενοϊού) που έχει τροποποιηθεί ώστε να περιέχει το γονίδιο για την παραγωγή μιας πρωτεΐνης από το SARS-CoV-2. Το εμβόλιο COVID-19 AstraZeneca δεν περιέχει τον ίδιο τον ιό και δεν μπορεί να προκαλέσει COVID-19.

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες με το COVID-19 Vaccine AstraZeneca είναι συνήθως ήπιες ή μέτριες και βελτιώνονται μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Περισσότερα για τη διαδικασία

Η ανασκόπηση των θρομβοεμβολικών συμβάντων με το COVID-19 Vaccine AstraZeneca διεξάγεται στο πλαίσιο ενός σήματος ασφαλείας , με ένα επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα. Ένα σήμα ασφαλείας είναι πληροφορίες για ένα νέο ή ελλιπώς τεκμηριωμένο ανεπιθύμητο συμβάν που πιθανώς προκαλείται από ένα φάρμακο όπως ένα εμβόλιο και που απαιτεί περαιτέρω έρευνα.

Η ανασκόπηση διενεργείται από την Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων Φαρμακοεπαγρύπνησης ( PRAC ) της EMA , την αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση θεμάτων ασφάλειας για τα ανθρώπινα φάρμακα. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, το PRAC θα κάνει τις απαραίτητες συστάσεις για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και την προστασία της υγείας των ασθενών.


https://www.ema.europa.eu

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ:  Andreas Chrysis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters