Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Απίστευτο: Η Ρωσία μας τιμά και ο Κ.Μητσοτάκης κάνει υποδείξεις στον Μ.Μισούστιν για «ανθρώπινα δικαιώματα»

«Πάρ' τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου»

Συνεχίζεται η «ψυχρολουσία» από την ελληνική κυβέρνηση στη Ρωσία, η οποία είναι η χώρα που έστειλε τον πιο υψηλόβαθμο πολιτικό αξιωματούχο για να τιμήσει τους εορτασμούς για το 1821 και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, αφού οι σύμμαχοι «σνόμπαραν» την Ελλάδα. 

Όμως ο πρωθυπουργός Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του να κάνει... διάλεξη για τις υποχρεώσεις της Ρωσίας και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στον Ρώσο πρωθυπουργό στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος κάποιας άλλης «υπερατλαντικής» χώρας ή οργανισμού και πάντως όχι της Ελλάδας.

Αφού ξεκαθάρισε στον Ρώσο πρωθυπουργό πως η «Ελλάδα είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ» πρόσθεσε πως η «ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας οφείλει να οικοδομείται μέσω συνεργατικών και όχι ανταγωνιστικών σχέσεων με κοινές αξίες όπως η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Στη συνέχεια «υπενθύμισε» στον κ.Μισούστιν πως «η ιδιότητα της χώρας σας ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σας επιφορτίζει κ. πρωθυπουργέ με την ευθύνη της ειρήνης και της διεθνούς νομιμότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και με μεγάλο καθήκον». 

​Από την πλευρά του ο Ρώσος πρωθυπουργός προτίμησε να επικεντρωθεί στα θετικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη και μίλησε κι αυτός για τον Καποδίστρια, τη βοήθεια της Ρωσίας στην Επανάσταση αλλά και τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών.

Άραγε όταν συναντήθηκε με τον κ.Ερντογάν, ο οποίος κοντεύει να συλλάβει αυθαίρετα τη μισή Τουρκία, μέχρι και βουλευτές, (κάτι που φυσικά δεν κάνει η Ρωσία) μετά ο κ.Μητσοτάκης γιατί δεν μιλούσε μετά για «ανθρώπινα δικαιώματα»; 

Και τι ακριβώς υπονοεί ο κ.Μητσοτάκης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», δηλαδή δεν καταπατούνται στην Ελλάδα, που οι πολίτες χάνουν το βίο τους από τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και εδώ κι ένα χρόνο απαγορεύεται χωρίς SMS να πάνε ακόμα και μέχρι το περίπτερο; 

Δείτε τις δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους:


Στις 18:15 ο Ρώσος πρωθυπουργός θα μεταβεί στο νέο συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου μαζί με όλους τους προσκεκλημένους θα τον υποδεχθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη. Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ξενάγηση των προσκεκλημένων στην Πινακοθήκη, τμηματικά και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στις 20:30 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο του οποίου θα υπάρξει προσφώνηση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και αντιφωνήσεις των υψηλών προσκεκλημένων.

 

https://www.pronews.gr/

 

 

 

1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΛΕΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ .
ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ,ΑΙΜΟ ΠΟΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ,ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣΤΙΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΝΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ .
ΤΑ 500,000 ΔΑΝΕΙΟ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΓΩΝΑ ,ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ .
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ .
ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΛΑΚΑ .Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ,ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ,ΠΙΑ .
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters