Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Εντείνεται η Επίθεση Κατά της Ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford 15/3/2021
Το κυνήγι τώρα εστιάζεται στους ηγέτες των Χαζάρων μαφιόζων, όπως τα μέλη της οικογένειας των Αψβούργων και τους μπράβους τους σαν τον Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φασισταριού, τη Μοσάντ και άλλους, λένε οι πηγές.

Συμφωνούν επίσης ότι ο πρωτοκακουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εκτελέστηκε για εγκλήματα πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής επίθεσης δολοφονίας στον πυρηνικό σταθμό της Ιαπωνίας στη Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011.

Για να καταλάβουμε πόσο ιστορικές είναι αυτές οι εξελίξεις, θα πρέπει να γυρίσουμε στα παλιά, όταν ο Μωυσής έλαβε τις «Δέκα Εντολές από τον Θεό».  Οι πρώτες τέσσερις από αυτές τις «Εντολές» είναι το πρόβλημα.

Κι αυτές είναι:

Εγώ ειμί ΚΥΡΙΟΣ ο Θεός σου·
ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού·
ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, και
ου λήψει το όνομα ΚΥΡΙΟΥ του Θεού σου επί ματαίω.

Αυτός ο «Θεός» είναι αυτός που απαίτησε πληρωμές σε χρυσό, ασήμι, αρωματικά έλαια, δέρματα προβάτων βαμμένα κόκκινα κ.λπ.  Στην πραγματικότητα, είναι μια ομάδα που έκρυψε το σύστημά της του ολοκληρωτισμού πίσω από την έννοια του «Θεού».  Ο λόγος που απαιτούν να μην γίνονται εικόνες ή ομοιότητές τους είναι επειδή δεν ήθελαν να ανακαλύψουν οι άνθρωποι ότι ο «Θεός» ήταν απλά ένα ανθρώπινο τσούρμο.  Οι μάγοι πίσω από την κουρτίνα.  Με άλλα λόγια, η μυστικότητα είναι απαραίτητη για το σύστημα διακυβέρνησής τους.

Αυτό δεν σχετίζεται με άρνηση ύπαρξης μιας θεϊκής σπίθας ή ενός Δημιουργού.  Υποστηρίζουμε απλά ότι οι δυτικοί μονοθεϊστικοί Θεοί (Αλλάχ, Γιαχβέ, Θεός κ.λπ.) είναι καμουφλάζ για ομάδες ανθρώπινων δουλέμπορων.  Έχουν έναν μυστικό ηγέτη γνωστό ως «Πίνδαρο»,  ο οποίος είναι ο απόλυτος κυβερνήτης τους και παίζει το ρόλο του «Θεού».  Θυμάμαι ακόμα αυτούς τους ανθρώπους να μου λένε «δεν υπάρχει Θεός, εμείς είμαστε ο Θεός», όταν μου ζήτησαν για πρώτη φορά να συνταχθώ μαζί τους στα σχέδιά τους για γενοκτονία.

Θυμηθείτε, η λέξη «θρησκεία» (religion) προέρχεται από το λατινικό «re ligare» που σημαίνει «ξαναδένω σε μια δέσμη» ή  αλλιώς «fascii», εξ ου και η λέξη φασισμός.

Η σημερινή ηγεσία αυτών των φασιστών απολυταρχικών προσπαθεί απεγνωσμένα να παραμείνει τώρα στην εξουσία χρησιμοποιώντας την ψεύτικη πανδημία τους για να αναγκάσει τους ανθρώπους να δεχτούν εμβολιασμούς που αλλάζουν τα γονίδια, οι οποίοι θα ξεδιαλέξουν τους αδύναμους σε ζόμπι της αποκάλυψης και θα εξημερώσουν περαιτέρω τους επιζώντες.

Όπως είπε κάποτε ένας από τους κορυφαίους μπράβους τους, o Henry Kissinger, ο στόχος είναι να καταστεί το ίδιο αδύνατο για τους απλούς ανθρώπους να τους αντιταχθούν όσο είναι και για ένα πρόβατο να αντιταχθεί σε έναν αγρότη.  Δυστυχώς γι’ αυτούς, αυτοί οι επίδοξοι αφέντες της ανθρώπινης ζωοφάρμας ποτέ δε φαντάστηκαν ότι τα τσοπανόσκυλά τους, οι στρατιωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης, θα στρέφονταν εναντίον τους.  Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει τώρα, όπως θα δούμε παρακάτω.

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα λάβαμε μια λεπτομερή έκθεση από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες σχετικά με το ποιοι ακριβώς είναι και πού βρίσκονται οι ηγέτες αυτής της φασιστικής ομάδας.  Στην ηχογράφηση της μιας ώρας στον παρακάτω σύνδεσμο, ο Michael McKibben της Leader Technologies και η ομάδα ερευνητών του έχουν κάνει μια ΒΑΘΙΑ βουτιά στην ιστορία και τη γενεαλογία του Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και των αφεντών του.  Πρόκειται για πραγματικό ρεπορτάζ γεμάτο αξιοποιήσιμες πληροφορίες βασισμένες σε έρευνες μηνών που ξεψάχνισαν έντυπα αρχεία κ.λπ

https://forbiddenknowledgetv.net/klaus-schwab-and-the-fourth-reich/.

Το βασικό δίδαγμα από όλες τις πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ότι οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Βασίλισσας Ελισάβετ, των Αψβούργων και των Ισπανών Βασιλικών κ.λπ. πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του Ιησού Χριστού. Πιστεύουν πως είναι το «θεϊκά» δοσμένο τους πεπρωμένο να κυβερνούν την ανθρωπότητα από την Ιερουσαλήμ.

Το κύριο όργανο της εξουσίας τους είναι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η BIS, και ο έλεγχος της δημιουργίας και διανομής «νομίσματος», καθώς και ο έλεγχος των περισσότερων διεθνικών εταιρειών.  Αυτή η ομάδα καταστρώνει σημαντικά μακροπρόθεσμα σχέδια όπως ένας «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» ή μια «πανδημία COVID-19″ για να στοιβάξει τα πρόβατα.  Στη συνέχεια διανέμουν στους μπράβους τους «νόμισμα» δημιουργημένο από το τίποτα για να δωροδοκήσουν πολιτικούς, προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης κ.λπ. και να επιβάλουν τα σχέδιά τους και να διενεργήσουν εσωτερικές ανταλλαγές βασισμένες στα σχέδια αυτά.  Η εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών για τις αεροπορικές μετοχές πριν από την 11/9 είναι ένα καλό παράδειγμα.

Τα τελευταία χρόνια αυτοί οι τύραννοι μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τη δουλειά του Μεσσία στην προγραμματισμένη φασιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη τους.  Οι Βρετανοί βασιλικοί πίεζαν για να παίξει το ρόλο αυτό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.  Οι Ιταλοί Φασίστες P3 προωθούν ένα άτομο ονόματι Marco Di Mauro, ο οποίος είναι προφανώς ένας χαρισματικός στιγματισμένος Ιταλός.  Υπήρχαν και άλλοι επίδοξοι παγκόσμιοι δικτάτορες, συμπεριλαμβανομένου του εκτελεσθέντος κορυφαίου Ναζί Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, και ένας απόγονος του Ντέιβιντ Ροκφέλερ γνωστός με το παρατσούκλι Ύπατος Ροκφέλερ.  Οι Μουσουλμάνοι επίσης έψαχναν κάποιον να παίξει το ρόλο του Μαχντί ή του Μεσσία για να εισάγει τη Νέα Εποχή.

Αυτό που όλοι αυτοί οι άνθρωποι απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος ξυπνάει και δεν πρόκειται να συμφωνήσει με τα σχέδιά τους και να αφεθεί στην υποδούλωση.

Η κατάρρευση της πλανδημίας τους του Covid-19 είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πώς η ικανότητά τους να κοπαδοποιήσουν την ανθρωπότητα καταρρέει.  Αυτό το σχέδιο τέθηκε εσπευσμένα σε εφαρμογή πρόωρα στα τέλη του 2019, αφού συνειδητοποίησαν ότι τα ασιατικά έθνη δεν επρόκειτο πλέον να τους χρηματοδοτούν.

Το πιο σημαντικό, η αρχική τους προσπάθεια να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους με ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις 5G και στη συνέχεια να τα ρίξουν στον «κορονοϊό» έχει εξουδετερωθεί.

Ως υπενθύμιση, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λεπτομερή παρουσίαση που δείχνει πώς το αρχικό «ξέσπασμα» του «κορωνοϊού» συνέπεσε σχεδόν ακριβώς με την έναρξη των δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε το έγγραφο εδω: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1_TDJDIrchpkw8m8AH9VSI52dPWJjr_L5

Αυτό που συνέβη ήταν ότι τα δίκτυα 5G έκλεισαν σχεδόν αμέσως, και γι΄αυτό το λόγο το ποσοστό θνησιμότητας αυτού του λεγόμενου ιού είναι τώρα το ίδιο με το ποσοστό θνησιμότητας του γενικού πληθυσμού πριν από την «πανδημία».

Υπάρχουν επίσης όλο και περισσότεροι πληροφοριοδότες που τώρα ξετρυπώνουν.  Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα ένας γιατρός που εργαζόταν σε ένα νοσοκομείο KKR στην Ιαπωνία τηλεφώνησε για να πει ότι όλα τα λεγόμενα κρούσματα «Covid-19» στην Ιαπωνία εντοπίζονταν σε νοσοκομεία KKR και ότι όλοι οι ασθενείς που είδε ήταν θύματα ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης και όχι ιού.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια έκθεση από έναν Καναδό πληροφοριοδότη γιατρό στα επείγοντα, που περιγράφει τα ιατρικά εγκλήματα του καθεστώτος Justin Castro. 

Λαμβάνονται μέτρα.  Για παράδειγμα, ένας κύριος με το όνομα Alexander Federowicz δημοσίευσε ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα μας που έγραφε εν μέρει “από το 1989 έως το 2005 το USAF (US Air Force, Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ), το USMC (US Marine Corps, Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ), ο Στρατός των ΗΠΑ και το Αμερικανικό Ναυτικό ανέπτυξαν συστήματα συχνοτήτων 5G.  Η στόχευσή τους προς οποιονδήποτε δημόσιο χώρο ή η σκόπιμη ακτινοβόληση οποιουδήποτε στρατιωτικού ή πολιτικού ατόμου με αυτά τα όπλα θα είχε ως αποτέλεσμα ένα γενικό στρατοδικείο και μια ποινή ισόβιας κάθειρξης στη Στρατιωτική Φυλακή Fort Leavenworth.  Σε ορισμένες περιπτώσεις θα είχε απονεμηθεί η εσχάτη των ποινών.”

Η MI6 σημείωσε αυτό το σχόλιο και το προώθησε στους ομολόγους της στο Πεντάγωνο και σε άλλες παγκόσμιες στρατιωτικές υπηρεσίες.  Τώρα έχει σταλεί η κλήση για το κυνήγι και τη σύλληψη όλων αυτών που προωθούν τα εμβόλια mRNA και αυτών που υποστηρίζουν το 5G κ.λπ.

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες απάντησαν με ένα μήνυμα που έγραφε εν μέρει:

«Η θανατική ποινή έχει επιβληθεί εναντίον όλων όσων προωθούν την παγκόσμια γενοκτονία και τη δόλια γενετική μηχανική που βασίζεται σε εμβόλια.  Οι αρχηγοί της Pfizer και της Astra Z καταδιώκονται από τις Ειδικές Δυνάμεις.  Το ίδιο ισχύει και για τους διεθνείς τραπεζίτες που χρησιμοποιούν δόλια προγράμματα συναλλαγών υψηλής συχνότητας που υποστηρίζονται από υπερυπολογιστές.»  

Το μήνυμα κουνούσε το δάχτυλο προς το Βατικανό και τη γαλλική αστυνομική μονάδα BRI.  Επεσήμαναν επίσης ότι ο «Μπιντές» δεν ήταν ο πρόεδρος και δεν είχε την υποστήριξη του Πενταγώνου.

Την επόμενη μέρα που λάβαμε αυτό το μήνυμα, βγήκαν αυτά τα νέα:

«Μια πυρκαγιά σε μια γαλλική εταιρεία υπηρεσιών cloud διατάραξε εκατομμύρια ιστότοπους, εξουδετερώνοντας τις πύλες των κυβερνητικών υπηρεσιών, τις τράπεζες, τα καταστήματα, τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και αφαιρώντας ένα μεγάλο κομμάτι του γαλλικού κυβερνοχώρου, σύμφωνα με τους παρατηρητές του διαδικτύου.» 

https://news.trust.org/item/20210310183756-alpef

Ένα άλλο σημάδι πως οι κακοί χάνουν είναι ότι η Monsanto έχει κριθεί ένοχη για χημική δηλητηρίαση.  Αυτή είναι μια πρόγευση του τι πρόκειται να συμβεί στις εταιρείες εμβολίων.  

https://www.blacklistednews.com/article/79425/monsanto-found-guilty-of-chemical-poisoning-in-landmark.html

Επίσης την περασμένη εβδομάδα, η ακροδεξιά βολιβιανή πολιτικός Jeanine Añez συνελήφθη  στις 13 Μαρτίου με την κατηγορία της τρομοκρατίας και της ανταρσίας για το ρόλο της στο στρατιωτικό πραξικόπημα του 2019 που είχε ως στόχο την κλοπή των προμηθειών λιθίου της Βολιβίας για τη Χαζαρική Μαφία.

Εν τω μεταξύ, δυο Γερμανοί πολιτικοί αναγκάστηκαν να παραιτηθούν για κερδοσκοπία με μάσκες προσώπου.

Υπάρχουν αμέτρητες άλλες παρόμοιες αναφορές που βγαίνουν σε αναβρασμό, οι οποίες δείχνουν ότι το φασιστικό πλέγμα ελέγχου στη Δύση καταρρέει.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικοινώνησαν μαζί μας την περασμένη εβδομάδα αξιωματούχοι του Συμβουλίου Ομοσπονδιακής Τράπεζας, οι οποίοι μας πρόσφεραν τριψήφιες αποδόσεις με τη μορφή ψευτο-δολαρίων (fiat) αν τους βρίσκαμε πρόσβαση σε κάποια «χρήματα της οικογένειας των δράκων». Φυσικά, τους είπαμε να ξεκουμπιστούν.

Γι’ αυτό το Βατικανό τώρα είναι χρεοκοπημένο. 

https://apnews.com/article/vatican-low-on-reserves-seeking-donations-90586d6c79d75d229c207dcddcfe2d9b https://apnews.com/article/vatican-low-on-reserves-seeking-donations-90586d6c79d75d229c207dcddcfe2d9b

Τα χρήματα που παράγουν είναι πλέον αποδεκτά μόνο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, γι ‘αυτό και η χρηματική παροχή Μ1 που χρειάστηκε 244 χρόνια για να φτάσει τα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι τις αρχές του 2020, έχει τώρα εκτιναχθεί σε πάνω από 20 τρισεκατομμύρια δολάρια. 

Πού πάνε λοιπόν όλα αυτά τα «χρήματα»;  Ένα μέρος είναι η NASA (Not A Space Agency: Μια Όχι Διαστημική Εταιρία) όπου φαίνεται να κρύβεται μεγάλης κλίμακας υπεξαίρεση.  Παρήγαγε μια προφανώς ψεύτικη προσγείωση με CG γραφικά στον Άρη.  Τώρα λέει ότι το ακριβό νέο διαστημικό τηλεσκόπιό της «ίσως να έχει κλαπεί από πειρατές». 

https://www.theatlantic.com/science/archive/2021/03/nasa-james-webb-space-telescope-pirates/618268/

Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου συστημικοί οικονομολόγοι, όπως ο καθηγητής οικονομικών του Μίσιγκαν Μαρκ Σκίντμορ, λένε ότι ολόκληρο το λογιστικό σύστημα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι δόλιο.

Τα πράγματα μόνο θα επιδεινώνονται, επειδή οι ελεγχόμενοι από τη Χαζαρική Μαφία πετρελαϊκοί πόροι δέχονται συστηματικές επιθέσεις σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, ιδίως στη Σαουδική Αραβία και τη Συρία.  










https://www.zerohedge.com/geopolitical/pro-iran-militia-publishes-video-new-attack-us-convoy-iraq

Ο μόνος Ισραηλινός σύμμαχος στη Μέση Ανατολή, τα ΗΑΕ, είχε ζητήσει από τον Νετανιάχου να έρθει και να υπογράψει μια συμφωνία προστασίας γνωστή ως σύμφωνο του Αβραάμ, μόνο για να ακυρωθεί η επίσκεψη για τέταρτη φορά.  Δόθηκαν διάφορες δικαιολογίες για την ακύρωση, αλλά ο πραγματικός λόγος που ο Νετανιάχου δεν μπορεί να πάει είναι ότι δεν βρίσκεται πλέον σε αυτή τη Γη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Νετανιάχου δεν εμφανίζεται δημοσίως παρά την τρέχουσα γενική προεκλογική εκστρατεία.  Αντ ‘ αυτού, σύμφωνα με την προπαγανδιστική ιστοσελίδα της Μοσάντ Debka, «Ο Νετανιάχου πραγματοποιεί εκστρατεία με έναν κάμεραμαν που παρακολουθεί και καταγράφει ζωντανά στο Facebook τις συνεχιζόμενες συναντήσεις του στη μία γωνιά της χώρας μετά την άλλη».  Με άλλα λόγια, όπως ο Joe Biden, υπάρχει τώρα μόνο μέσω σωσιών που φορούν μάσκα και ως CG ψηφιακό φάντασμα. 

Εδώ, παρεμπιπτόντως, είναι η τελευταία επιβεβαίωση ότι ο Λευκός Οίκος παραμένει άδειος ακόμα και όταν το CNN προσποιείται ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν υπάρχει στην πραγματικότητα. 

Φυσικά, ο Μπάιντεν ακόμη δεν έχει δώσει συνέντευξη τύπου ούτε έχει συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον άλλο παγκόσμιο ηγέτη.

Επίσης, σε ένα σαφές σημάδι ότι οι καλοί κερδίζουν, λάβαμε ένα τηλεφώνημα στις 11 Μαρτίου 2021 από τον διοικητή του Αμερικανικού Στόλου του Ειρηνικού Ναύαρχο John C. Aquilino, όπου διάβασε την ακόλουθη δήλωση:

“Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον ιαπωνικό λαό για την αποτυχία μας να τον προστατεύσουμε από την τρομοκρατική επίθεση στη Φουκουσίμα που έλαβε χώρα πριν από δέκα χρόνια σαν σήμερα.  Υποσχόμαστε να είμαστε σε επαγρύπνηση στο μέλλον για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λάβει χώρα ξανά τέτοια επίθεση”.

Επιβεβαιώσαμε επίσης τόσο από τη CIA όσο και από την NSA, ότι οι περισσότεροι ηγέτες αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Γενικού Γραμματέα των Ιησουιτών Peter Hans Kolvenbach και του πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, εκτελέστηκαν για τον ρόλο τους σε αυτήν την επίθεση.  Άλλοι δράστες, όπως ο βαρόνος Thyssen, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

( ΣτΜ μπορείτε να δείτε το σχετικό ολιγόλεπτο βίντεο του Ben Fulford εδώ:










ή εδώ:

https://rumble.com/veoftf-ben-fulford-.html )

Μερικά ακόμη ντόμινο, όπως ο Justin Castro στον Καναδά και η Angela Merkel στη Γερμανία, εκκρεμούν να πέσουν, αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου.

Ο στρατός τώρα πρέπει να καταλάβει τα κεντρικά του Facebook, της Google, του Twitter, της Microsoft κ.λπ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και να κυνηγήσει τα στελέχη τους για να θέσει ένα τέλος σε όλα τα βαθιά ψέματα και γραφικά CG που βλέπουμε στις πανταχού παρούσες οθόνες μας.

Τέλος, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να αναδιαρθρωθούν πλήρως.  Στη διάρκεια των ετών παρακολουθούσα δημοσιογράφους συναδέλφους μου να  να δολοφονούνται, να απολύονται ή να αποσύρονται έως ότου να έχουν μείνει μόνο λακέδες.  Αυτοί οι λακέδες πρέπει να απολυθούν ή να φυλακιστούν.  Είναι καιρός να επαναφέρουμε την αλήθεια στις δημόσιες συνδιαλέξεις μας.

Θυμηθείτε, η αλήθεια θα μας απελευθερώσει.

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters