Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

TO PLANDEMIC ΤΗΣ MIKOVIC ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το απαγορευμένο στα social ντοκιμαντερ "Plandemic" της Judy A. Mikovits PhD, στην Τούρκικη τηλεόραση, που "ξύπνησε" τους Τούρκους και τους λάθρο.
Τώρα που μάθανε τι γίνεται με το φιάσκο του κορωναϊού και της παιδεραστίας από τους διεφθαρμένους πολιτικούς, Μητσοτάκη τρέμε !
Θέλουν να μπούνε στην Ελλάδα και να σας πάρουν τα κεφάλια ! Πληροφορίες μας λένε ότι ο Έρντο κόλλησε Covid-19 και μας άφησε χρόνους !
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR. Web: https://www.sfagi.gr/ Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/ Twitter: https://twitter.com/sfagigr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters