Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Μυστήριο με τη δολοφονία του Κινέζου ερευνητή λίγο πριν φτάσει σε σημαντικά ευρήματα για τον Covid-19

Θλίψη και προβληματισμός επικρατεί στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία Κινέζου ερευνητή που βρισκόταν πολύ κοντά στο να ανακαλύψει σημαντικά ευρήματα για τη νόσο του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το CNN, το πτώμα του 37χρονου ερευνητή βοηθού καθηγητή Μπινγκ Λιου βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, άλλος ένας άνδρας αγνώστου ταυτότητας, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με τις αρχές να αναφέρουν ότι αφού δολοφόνησε τον Μπινγκ Λιου, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του όπου και αυτοκτόνησε. Το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, αποκλείεται από την αστυνομία, η οποία κάνει λόγο για προσωπικά θέματα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον καθηγητή Μπινγκ Λιου και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, κάνοντας λόγο για έναν λαμπρό ερευνητή και θαυμαστό συνάδελφο.

«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων προς την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από τη μόλυνση του SARS-CoV-2 και της κυτταρικής βάσης που επιπλοκών της», έγραψαν σε ανακοίνωσή τους, συνάδελφοι του Κινέζου καθηγητή.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters