Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Πρωτοφανές: Η λαϊκή συνέλευση ανέλαβε τη διαχείριση στο χωριό ΣταγιάτεςΑιτία αυτής της πρωτοφανούς απόφασης των κατοίκων αποτελεί –όπως αναγράφεται στο ψήφισμα- το γεγονός ότι το χωριό αποκόπηκε από την υδροδότησή του από την Κρύα Βρύση.

Μεγαλειώδη χαρακτηρίζουν τη χθεσινή συνέλευση στην πλατεία του χωριού, με συμμετοχή των μόνιμων κατοίκων του χωριού και των Σταγιατιωτών που μένουν στο Βόλο. Τη συνέλευση οργάνωσαν κάτοικοι του χωριού.


Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε, ομόφωνα εγκρίθηκε ψήφισμα, στο οποίο τονίζεται ότι μετά και την άρνηση του τοπικού εκπρόσωπου να αναλάβει πρωτοβουλίες, τη διαχείριση του χωριού παίρνει στα χέρια της η λαϊκή συνέλευση.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, έγινε πορεία με μαύρες σημαίες προς το σπίτι του τοπικού όπου θυροκολλήθηκε το ψήφισμα και όλοι μαζί μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στη διασταύρωση με τον δρόμο προς Βόλο.

«Το μήνυμα στάλθηκε από το μικρό μας χωριό προς όλες τις κατευθύνσεις. Παλεύουμε ενάντια στη λεηλασία των φυσικών μας αγαθών και της ελευθερίας μας μέχρι να δικαιωθούμε με ότι αυτό συνεπάγεται», αναφέρεται στην ανάρτηση που καταλήγει ότι «μοιραζόμαστε τις υπέροχες στιγμές που βιώνουμε στις Σταγιάτες με όλους τους συναγωνιστές/ριες με τους ίδιους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού σε όλο τον πλανήτη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters