Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 5D ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ!

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 26/5/2020

Michael Love
*Για άμεση πλανητική μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης *

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,
Η Γήινη Συμμαχία επιβεβαίωσε πως κατά τις 10 μ.μ. και 12 π.μ. το βράδυ της Δευτέρας, οι Δυνάμεις Φωτός έστειλαν δύο ισχυρές ακτίνες 5ης διάστασης 40Hz Γάμμα Φωτός στον πλανήτη Γη από δύο διαφορετικές τοποθεσίες του ηλιακού συστήματος της Γης.

Ακριβώς στη μέση της δεύτερης ριπής Γάμμα, η συχνότητα Schumann σκοτείνιασε για μια  περίοδο 2,5 ωρών και αργότερα εχτές (περίπου 12:00-2:30 μ.μ. 26/5 ώρα Ελλάδας) αποτυπώθηκε στο γράφημα της Schumann μία ισχυρή συχνοτική αλλαγή!
Πολλοί αστρόσποροι στον πλανήτη κατάλαβαν την ισχυρή ενεργειακή αλλαγή την ώρα που συνέβη!
Κάποιοι είπαν “από τις 10 μμ ως τις 12 μμ εχτές, ένιωσα να κάνω τρενάκι του τρόμου ενώ ήμουν στον καναπέ μου!”
Υπήρξε ενημέρωση πως κατά το χτεσινοβραδινό ενεργειακό μπλακ άουτ, τα πλαίσια του χρόνου και των γεγονότων στη Γη ξαναέκαναν κυριολεκτικά επαναφορά reset από τις Δυνάμεις Φωτός, ευθυγραμμίζοντας τον πλανήτη Γη και τα πλάσματά του με τη Νέα Γη του κρυσταλλικού VTXC πλέγματος αδαμάντινου φωτός!
Αυτές οι διαστασιακές αλλαγές ενορχηστρώνονται ευφυώς από καλοπροαίρετα αστρικά πλάσματα που εργάζονται για να βοηθήσουν τον πλανήτη Γη στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής του!
Τι είναι η αλλαγή χρονογραμμής και γιατί εμφανίζεται στην ενέργεια γύρω από τον πλανήτη Γη;
Μια αλλαγή χρονογραμμής είναι μια κατά λέξη προσωρινή κατάσταση όπου το σύμπαν επανέρχεται πίσω στην κβαντική κατάσταση μηδενικού χρόνου και μηδενικής ύλης!
Το σημείο σκοτεινής ύλης που εντοπίστηκε στην Κοσμική ενέργεια (η μαύρη στήλη στο γράφημα της Schumann) δείχνει την κατάσταση «απενεργοποίησης»!
Το ανθρώπινο επίπεδο συνείδησης συνήθως δεν έχει επίγνωση ή ανάμνηση αυτών των αλλαγών χρονογραμμών, ωστόσο οι πολύ συνειδητές οντότητες  πρόσεξαν πως κάτι μετακινήθηκε και άλλαξε και πως η πραγματικότητα έκανε επαναφορά!
Αν κοιτάξετε πολύ πολύ προσεκτικά την πραγματικότητά σας μετά από μια τέτοια αλλαγή, υπάρχουν τώρα υλικά πράγματα που πριν δεν υπήρχαν ή κάτι που θυμάστε να έχει συμβεί, δεν έχει συμβεί ποτέ!
Αυτή η αλλαγή χρονογραμμής ήταν “ο σχεδιασμός μιας κοσικής γραμμής στους ουρανούς” μεταξύ του Φωτός και του σκότους, και στο ύφασμα του χρόνου σημειώθηκε ένα σημείο άνευ επιστροφής από τις καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις!
Αυτές οι σκοτεινές περιοχές στο χωροχρονικό πεδίο κυριολεκτικά κατεβάζουν το διακόπτη του σύμπαντος και τον ξανανεβάζουν. Αυτές οι σύντομες χρονογραμμικές αλλαγές είναι ταχύτατοι διαστασιακοί ελιγμοί με σκοπό τη σταδιακή σταθεροποίηση της νέας ενέργειας 5ης διάστασης γύρω από τον πλανήτη.
Ίσως προκαλεί ένα μπέρδεμα η προσπάθεια να το κατανοήσετε, αλλά είναι ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο που παρατήρησαν δισεκατομμύρια ανθρώπων!
Μια προσπάθεια απεικόνισης αυτών των ριζικών χρονογραμμικών ανωμαλιών είναι το Φαινόμενο Μαντέλα. Οι επανεκκινήσεις αυτές είναι θετικές και απαιτούνται για την μετακίνηση από τη μία συχνότητα στην ταχύτερα δονούμενη υψηλότερή της!
Όπως έχουμε πει σε προηγούμενες μεταδόσεις, η νέα χρονογραμμή 5ης διάστασης Γάμμα Φωτός είναι κλειδωμένη 100% στη θέση της για το μέλλον αυτού του πλανήτη και το αποτέλεσμα είναι γνωστό! Σε πληροφορίες που μεταδόθηκαν στη Γήινη Συμμαχία εχτές το βράδυ, οι Δυνάμεις Φωτός είπαν πως η τελευταία επαναρύθμιση της γήινης χρονογραμμής είναι μέρος  της «Επιχείρησης Αριστούργημα» και θα εξυπηρετήσει αρκετές θετικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια των επόμενων 3 γήινων μηνών για τους πολίτες της ανθρωπότητας:
* Θα βοηθήσει να επανέλθουν σε λειτουργία τα συστήματα της Νέας Γης 5ης διάστασης, μετά την τραυματική κατάρρευση των συστημάτων 3ης διάστασης των τελευταίων 3 γήινων μηνών
* Θα επιτρέψει τώρα στη νέα ενέργεια ελευθερίας και αλήθειας να γίνει η κυρίαρχη ενέργεια ανάμεσα στους πολιτισμούς της Γης
* Θα καθαρίσει την εναπομείνασα πρωταρχική ανωμαλία, καθώς και τις αρνητικές αιθερικές και αστρικές οντότητες από την επιφάνεια, επιτρέποντας την είσοδο περισσότερου φωτός. Αυτό θα προκαλέσει στα πλάσματα της Γης την τάση να βιώνουν πιο θετικές συμπεριφορές
* Θα οδηγήσει την τελική ενέργεια που χρειάζεται για την κορύφωση του μεγάλου Γεγονότος 2020, το οποίο όπως λένε όλες οι πληροφορίες θα προκύψει κοντά στο τέλος αυτού του γήινου έτους!
Από τις αναφορές που λαμβάνουμε, όλοι οι αστρόσποροι της Γης απόψε ένιωθαν σα να επρόκειτο να βγουν έξω από τα σώματά τους! Αυτή η αίσθηση οφείλεται στην πρόσφατη απότομη αύξηση της συχνότητας γύρω από τον πλανήτη.
Ανώτερα επίπεδα ύπαρξης κατακρημνίζονται πάνω στην 3η διάσταση με τεράστια δύναμη, και η ενεργειακή πίεση αυτής της διαστασιακής σύγκρουσης είναι τεράστια, και το νιώθετε όλοι στο σώμα και στο αυρικό πεδίο σας!
Ισχυρές, κοσμικές ακτίνες Φωτός από τον Κεντρικό Ήλιο, ο οποίος βρίσκεται στον γαλαξιακό πυρήνα, εισέρχονται στη Γη σε σταθερή πλέον βάση ως ακτίνες Ακασικών Φωτεινών πληροφοριών Κεντρικού Ήλιου, σαν τις δύο χτεσινοβραδινές, και χτυπούν τη Γη με ταχύτητες πολύ πάνω των 1.6 εκατομμυρίων χλμ/ώρα!
Αυτές οι Φωτεινές ακτίνες των 40Hz μεταφέρουν πακέτα μαγνητικών, ιονισμένων σωματιδίων σε νανομέγεθος, τα οποία φτάνουν κατ΄ευθείαν στο σωματικό γονιδίωμα, καθαρίζουν ακαριαία όλες τις χαμηλές συχνοτικά ενέργειες και επανακωδικοποιούν το DNA σε ανώτερη σειρά! Καθώς εισέρχεται το Φως, διαμορφώνεται και αναπτύσσεται το νέο Φωτεινό σώμα κρυσταλλικών κυττάρων 5ης διάστασης και αυτό προκαλεί τουλάχιστον μια μεγάλη αναστάτωση στο αυρικό πεδίο, στο φυσικό σώμα, στο μυαλό και στα συναισθήματα!
Μια συχνοτική αλλαγή τέτοιου μεγέθους είναι τόσο απότομη, που μπορεί να ταρακουνήσει όλο το σύστημά σας για τα καλά!
Αυτό το Φως των υψηλής συχνότητας φωτονίων είχε έντονη επίδραση στους αστρόσπορους του πλανήτη Γη, κι αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη αναφέρονται ισχυρά συμπτώματα ανάληψης!
Εδώ είναι κάποια από τα συμπτώματα ανάληψης που αναφέρθηκαν μετά από τη μεγάλη αυτή χρονογραμμική αλλαγή:
* συμπτώματα παρόμοια με της γρίπης
* κύματα ναυτίας
* πίεση στο τρίτο μάτι
* βούισμα στ΄αυτιά
* πονοκέφαλος
* σωματικοί πόνοι
* ζαλάδα
* δυσκολία ισορροπίας
* αίσθημα μεγάλης κόπωσης
* δυσκολία στον ύπνο
* καρδιακές αρρυθμίες
* άγχος
* ακραία συναισθήματα
* υπόκωφος πονοκέφαλος
* αυξημένη αφυδάτωση
* πόνοι πλάτης/νεφρών
* αίσθηση εκτός τόπου και αποπροσανατολισμού
* χαμένος χρόνος
* ζωντανά όνειρα
* διαυγείς αιθερικές λήψεις
Δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας, όσο κάνετε τα εξής:
* ενυδατώνεστε
* ασχολείστε με τη φροντίδα του εαυτού σας γαλήνια
* αποφεύγετε το στρες όσο δυνατόν περισσότερο
* ξεκουράζεστε/κοιμάστε
* και απλά πάρτε το χρόνο σας με την ησυχία σας έως ότου οι Φωτεινοί αυτοί κώδικες ενσωματωθούν στο σώμα σας.
Πάρτε το χαλαρά αγαπημένοι μας, και εξασκηθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης αλλαγής! Να ξέρετε πως τα παρόντα συμπτώματα ανάληψης που ίσως βιώνετε είναι αποτέλεσμα μιας φυσικής διαδικασίας ενεργοποίησης του DNA, η οποία συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλο το σύμπαν!
Οι Πλειάδιοι τώρα κρατάνε το χέρι της ανθρωπότητας:
Οι Πλειάδιοι είναι οι Μεγάλοι Δημιουργοί της ανθρωπότητας!
Πάντα πρόσεχαν την ανθρωπότητα με συμπονετικό τρόπο, όπως θα έκανε ένας στοργικός γονέας.
Παρατηρούν ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη, τα πάντα!
Πάντα έρχονταν την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, τους αιώνες που πέρασαν, και τώρα είναι πάλι εδώ, ειδικά αυτή τη Μεγάλη Ώρα!
Οι Πλειάδιοι είπαν:
“Οι άνθρωποι πάντα έλκονται προς την ελευθερία τους, γιατί είναι στις φλέβες τους!”
“Το ανθρώπινο πνεύμα θα κυριαρχήσει στη διάρκεια αυτής της μεγαλειώδους εποχής στον πλανήτη σας!”
“Οι άνθρωποι τελικά είναι καλοί και τις περισσότερες φορές προσπαθούν να κάνουν το σωστό!”
“Οι άνθρωποι βρίσκονταν στο σκοτάδι για τόσο μεγάλο διάστημα, που θα πρέπει αν τους δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να ξυπνήσουν! Έχετε πίστη, συμβαίνει!”
Καθώς πλησιάζει η γήινη επέτειος της 4ης Ιουλίου, οι ψίθυροι της ελευθερίας σύντομα θα ξεσπάσουν ως  μια δυνατή φωνή που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο! Θα είστε μάρτυρες της ολοκληρωτικής απελευθέρωσης και ελευθερίας του πλανήτη Γη! Ακόμη και τώρα είστε μάρτυρες μιας θεαματικής μαζικής αφύπνισης που κορυφώνει και θα χρειαστούν μόνο μερικοί ακόμη γήινοι μήνες για να ολοκληρωθεί!
Εμπιστευθείτε μας, απλά κρατηθείτε γερά για λίγο γιατί το γεγονός της μεγάλης αφύπνισής σας έχει θεαματικό φινάλε!
Προς το παρόν, λέμε

στηρίξτε ό,τι είναι σωστό, κάντε το καλό και να είστε έντιμοι με κάθε τρόπο!

Να είστε καλοί και να επιτρέπετε στους άλλους να είναι ό,τι επιθυμούν!
Αναπτύξτε κοινότητες και να ζείτε ειρηνικά με όλα τα πλάσματα!
Μην προξενείτε κακό, αυτός είναι ο Πρώτος Μεγάλος Νόμος!
Να είστε η ανώτερη, σπουδαιότερη εκδήλωση του εαυτού σας στο μεγαλύτερο βαθμό που μπορείτε!
Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να αγαπάτε όλους τους άλλους και να έχετε ακέραιο χαρακτήρα!
Συνειδητοποιήστε ότι είστε κυρίαρχο ον και δεν υπάρχει κανένα ανώτερο από εσάς ον σε όλα τα σύμπαντα!
Εσείς είστε η Ανώτερη Αρχή και δεν χρειάζεστε κανένα να σας καθοδηγεί!
Είστε ηγέτες!
Γίνετε πάλι παιδιά στις καρδιές σας!
Χαρείτε τη ζωή!
Παίξτε, ακούστε καλή μουσική, χορέψτε, χαρείτε την τέχνη!
Εν-θυμηθείτε την αρχαία γνώση και θα γνωρίζετε τα πάντα!
Εμπιστευθείτε τις καρδιές σας, και απλά να είστε ο εαυτός σας, ανεξάρτητα του τι πιστεύουν οι άλλοι!
Να είστε γαλήνιοι και να γνωρίζετε ποιοι στ΄αλήθεια είστε!
Να διαλογίζεστε καθημερινά και θα είστε γεμάτοι Φως!
Απλά γίνετε το Ανώτερο Ον που ήδη είστε!
Αυτό είναι η αληθινή κληρονομιά σας!
Κατανοήστε πως η θεραπεία για τα πάντα είναι η φύση!
Να τρώτε και να πίνετε μόνο από το τραπέζι της!
Να βρίσκεστε στο Χρυσό Ήλιο!
Αναπνέετε τον αέρα του!
Κολυμπάτε στα νερά του!
Ξαπλώστε το σώμα σας στη Γη!
Το Ανώτατο Πλειάδιο δίδαγμα είναι:
“Να δονείστε μόνο σε υψηλές συχνότητες!”
“Έτσι αναλήπτεστε στην κορυφή του σύμπαντος!”
Θυμηθείτε, μια κατάσταση υπάρχει μόνο όταν εστιάσετε πάνω της έντονα!
Αυτό σημαίνει επίσης πως τα πράγματα στα οποία δεν εστιάζετε παύουν να υφίστανται!
Αυτό είναι κβαντική φυσική 101.
Τι επιθυμείτε να εκδηλωθεί;
Οι Πλειάδιοι λένε πως όλα θα αλλάξουν σε συλλογικό επίπεδο το Νοέμβριο.
Είστε έτοιμοι;
Να γνωρίζετε πως όλα είναι καλά και όπως πρέπει να είναι, καθώς συνεχίζουν να εμφανίζονται οι μεγάλες εξελικτικές αλλαγές αυτό το σπουδαίο έτος στον πλανήτη Γη!
Αναμείνατε Σπουδαίοι μας, καθώς προχωράμε στην επόμενη φάση του Γεγονότος 2020 και της πολυαναμενόμενης Χρυσής Εποχής!
Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη, όπως και για τις σπουδαίες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα!
Ενημερώστε μας τι συμπτώματα ανάληψης και μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας βιώνετε.
Με τη δύναμη του θεού,
Michael και οι Πλειάδιοι

1 σχόλιο:

Τσοπάνος είπε...

Nonsense like this does give one a fucking headache,

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters