Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ....


Μας έδωσαν την πληροφορία από το εξωτερικό (Ελβετία). Στην αρχή είπαμε, μπα θα είναι αστείο. Όμως, μάλλον δεν είναι έτσι. 
Μοιάζει για σενάριο πολύ πιθανό. 
Ο κορονοϊός λοιπόν, ή μάλλον ακριβέστερα η τρομοκρατία του κορονοϊού η οποία έχει διασπαρεί παγκοσμίως, έχει βαθύτερο στόχο. 
Και αυτός, όπως μας ειπώθηκε, είναι να επιβληθεί ως αναγκαίο, σωτήριο μέτρο για τη ζωή των πολιτών η... αχρήματη κοινωνία!
Να μην υπάρχει δηλ. το ρευστό χρήμα επί του οποίου αναπτύσσονται εκατομμύρια μικρόβια και άρα μπορεί να μεταδοθεί πολύ εύκολα ο κορονοϊός.

Αντί για τα χρήματα θα συναλλάσσεται ο κόσμος αποκλειστικά και μόνον με τις κάρτες (χρεωστικές ή πιστωτικές). Έτσι θα μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες επέκτασης του κορονοϊού, οπότε θα είναι δυνατόν να ελεγχθεί και να νικηθεί ευκολότερα.

Δεν μοιάζει καθόλου απίθανο. Ο κόσμος θα τρέξει εν ονόματι της σωτηρίας του να απαλλαγεί από τα χρήματα και να προμηθειτεί κάρτες (χρεωστικές ή πιστωτικές). 
Έτσι, όπως το 2001 (βλέπε δίδυμοι πύργοι) λόγω του κινδύνου της τρομοκρατίας υποχρέωναν σε...γενικό ξεγύμωνμα τους πολίτες χάριν της ασφάλειάς τους, τώρα χάριν της σωτηρίας τους θα επιβληθεί αχρήματη κοινωνία!

Μήπως όλα αυτά είναι και crash test για το επόμενο στάδιο; Την επιβολή -μέσω πάντα της τρομοκράτηςη του λαού) του ηλεκτρονικού τσιπ εντός του ανθρωπίνου σώματος;


ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters