Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Τούρκοι στρατιωτικοί επιχείρησαν να ανοίξουν διόδους στον Έβρο

Τούρκοι στρατιωτικοί επιχείρησαν το βραδύ της Παρασκευής να ανοίξουν διόδους στον φράχτη των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr αλλά και το evros-news.gr η επέμβαση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων ήταν άμεση, κλείνοντας τα σημεία που είχαν ανοιχθεί. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μεταφέρουν μετανάστες σε πιθανά περάσματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα κάνοντας χρήση στρατιωτικών οχημάτων.
Από το πρωί της Παρασκευής παραμένει αμείωτη η πίεση από χιλιάδες μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα από τον Έβρο. Χθες το βράδυ οι μετανάστες και πρόσφυγες προκάλεσαν επεισόδια πετώντας πέτρες και φλεγόμενα ξύλα στις δυνάμεις ασφαλείας της ελληνικής πλευράς.
Το πρωί του Σαββάτου υπήρξαν νέες συγκρούσεις ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προς την ελληνική πλευρά ερρίφθησαν δακρυγόνα τουρκικής προέλευσης. Την ίδια στιγμή ο Τούρκος πρόεδρος απείλησε ότι έως και 30.000 μετανάστες μπορεί να φτάσουν στα ελληνικά σύνορα ενώ η κρατική τουρκική τηλεόραση δημοσίευσε «χάρτη οδηγιών» με τις διαδρομές μετανάστευσης προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από χθες υπάρχουν μαρτυρίες μεταναστών και προσφύγων πως μεταφέρονται δωρεάν με πούλμαν προς τα σύνορα ή ακόμα και με στρατιωτικά οχήματα.

Κατά το χθεσινό 24ωρο αποτράπηκε η είσοδος σε 4.000 περίπου παράνομους μετανάστες. Σύμφωνα με το evros-news.gr, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, τις συνεχείς περιπολίες στρατιωτών και συνοριοφυλάκων οι μετανάστες προσπαθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας να περάσουν στο ελληνικό έδαφος σπάζοντας τον κλοιό στις Καστανιές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters