Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

«Όλοι μαζί» και στις θρησκείες – Η οικολογία αντικαθιστά τον Χριστό (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό που συμβαίνει παγκόσμια μας προετοιμάζει για το αποκορύφωμα των γεγονότων.
Η ένωση των θρησκειών μπορεί για ορισμένους να αποτελεί ένα «σενάριο συνομωσίας», ωστόσο ήδη αυτή προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς.

«Λεπτομέρειες» εξάλλου όπως είναι ο…Ιησούς Χριστός και οι λιγοστές διδαχές του που έχουν φτάσει στις μέρες έχουν ήδη ξεπεραστεί από τους «μεγάλους» εκπροσώπους της Χριστιανικής θρησκείας.


Τώρα βρισκόμαστε στην εποχή της «συναίνεσης» απέναντι στο παγκόσμιο…πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.

Ο Χριστός αντικαθίσταται επί της ουσίας από την…οικολογία , την προστασία δηλαδή του πλανήτη, πάνω στην οποία δημιουργούνται οι βάσεις για την ένωση των θρησκειών.

«Faith For Earth» ονομάζεται το νέο κίνημα που αποτελεί ένα κράμα πανθρησκείας και οικολογίας.

Αν και το «Faith For Earth» εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017, εντούτοις με την απαρχή της δεκαετίας του 2020 μοιάζει πιο έτοιμο από ποτέ προκειμένου να «αγκαλιάσει» όλες τις θρησκείες.

Το logo τους εξάλλου, όπως θα δείτε πιο κάτω, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια άλλων εξηγήσεων:


(screenshot)

Ας πάρουμε μια γεύση από το τι υποστηρίζουν τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος «Faith For Earth»

«Ένα από τα πράγματα που εργαζόμαστε είναι η καθιέρωση ενός παγκόσμιου συνασπισμού, όπου φέρνουμε ηγέτες των μεγαλύτερων θρησκειών μαζί σε ένα χώρο να μεταφέρουν ένα κοινό μήνυμα το οποίο είναι:

η ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε και να ενσωματώσουμε τις ηθικές και συμπεριφορικές αλλαγές με βάση τις αξίες της πίστης στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον και τα περιβαλλοντικά ζητήματα»

.

Όλες οι θρησκείες επομένως έχουν την ευκαιρία να κάτσουν σε ένα τραπέζι, με πρόσχημα την οικολογία.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, ο κύριος συντονιστής του κινήματος, Iyad Abumoghli, ομολογεί πως θα χρησιμοποιηθούν τα πλήθη των πιστών από όλες τις θρησκείες του κόσμου.

Αυτοί θα είναι και οι πρώτοι που θα πρέπει να αποφασίσουν με ποια πλευρά είναι στον νέο κόσμο που μας ξημερώνει:





(φωτο:screenshot)


el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters