Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΕΕΕΕ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

George Adalis B
Τελικά δεν θα με αφήσουν να αγιάσω μέρες που είναι κι ας το ήθελα τόσο πολύ. Αρχικά είχα σκεφτεί να γράψω ένα αποκαλυπτικό πλην όμως ... καθωσπρέπει άρθρο και να το στείλω εκεί που συνεργάζομαι, αλλά στην πορεία είπα «δε γαμιέται»! Θα το δώσω «δώρο» σε όλους εσάς που χρόνια τώρα τα λέμε εδώ μέσα, κάτω από τα αγριεμένα βλέμματα της ελίτ! Πάμε λοιπόν:
ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ TA MME:

Ότι ένα πλοίο Ελληνικών συμφερόντων πιάστηκε αιχμάλωτο σε πειρατεία στο Καμερούν και υπάρχουν πέντε Ελληνες που κρατούνται όμηροι ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε και μπλα μπλα μπλα μπλα για τα λιμάνια του Καμερούν και τις κινήσεις του Λιμεναρχείου και του ΥΕΝ και ξανά μπλα μπλα μπλα για το δεξαμενόπλοιο “HAPPY LADY” και ξανά μανά μπλα μπλα μπλα!

ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΩΘΕΙ TA "ΚΟΡΙΤΣΙΑ", ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ... ΑΔΑΛΗΣ:

- Το “HAPPY LADY” είναι δεξαμενόπλοιο το οποίο μπορεί να μεταφέρει και χημικά και δεν είναι απλά "Ελληνικών Συμφερόντων", αλλά ανήκει σε Ελληνική εταιρία με έδρα την Γλυφάδα και έχει Ελληνική Σημαία! Kαι που να ακούσετε τη συνέχεια…

- Το πλοίο δεν ανήκει απλά σε κάποιον Ελληνα εφοπλιστή. Αλλά ανήκει στην εταιρία Eastern Mediterranean Maritime η οποία είναι γνωστή διεθνώς με το «παρατσούκλι» EAST MED. Καθίστε να το ξαναγράψω… EASTMED, EASTMED, EASTMED, EASTMED, EASTMED! Φτάνει;;; Καταλάβαμε;

- Η EAST MED έχει την έδρα της στον οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 69 στην Γλυφάδα. Και ανήκει στον εφοπλιστή ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟ !!!

- Πρόκειται για τον πρωτότοκο γιο του Ιωάννη Μαρτίνου και της Αθηνάς-Νουνού Μαρτίνου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα Εφοπλιστής που άλωσε τις θάλασσες. Θρύλος λέμε! Ο Θανάσης Μαρτίνος έχει 48 πλοία συνολικής χωρητικότητας 4,2 εκατομμυρίων τόνων. Ενώ όλη η οικογένεια Μαρτίνου με τις 3 εταιρίες που διαθέτει, έχει, (κρατηθείτε) 162 πλοία συν. Χωρητικότητας 16 εκ. τόνων!

- Ο Θανάσης Μαρτίνος έχει τρέλα με την εκκλησία και κάνει δωρεές. Και όχι μόνο σε εκκλησίες αλλά βάζει το χέρι στην τσέπη για πολλούς που έχουν ανάγκη!

- Μόλις βγήκε κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, του πρότεινε μια άκρως τιμητική θέση και την δέχτηκε! Σήμερα, ο Θανάσης Μαρτίνος είναι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!! Ναι όπως το ακούτε! Η πειρατεία έγινε σε καράβι του διοικητή του Αγίου Ορους!!!

- Κι ενώ η οικογένεια Μαρτίνου αποφεύγει την δημοσιότητα ως ο διάολος το λιβάνι, η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (κι όχι εξαδέλφη όπως λανθασμένα είχα αναφέρει αρχικά), η Γεωργία Μαρτίνου, χωρίς να βγει ούτε μια φορά στην τηλεόραση, κατέβηκε υποψήφια με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική και αν θυμάμαι καλά βγήκε πρώτη. Σήμερα είναι βουλευτής με τη ΝΔ !!!

Αααααα, και που είπαμε πως έγινε η πειρατεία; Στο Καμερούν όπου πρόσφατα αποκαλύφτηκαν οι συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις του Γερμανικού Στρατού! Ε; Εκεί όπου οι Καμερουνεζοι Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκπαιδεύονται στην Τουρκία. Και κάποιοι από αυτούς φοιτούν στα Τουρκικά Ισλαμικά Λύκεια του Καμερούν!

Δεν θα πω περισσότερα για την ώρα! Απλά μέρα που είναι, θα ήθελα να σκεφτείτε πόσο βολεύει όλο αυτό κάποιους!

Κάποιους που θα σκεφτούν να ζητήσουν βοήθεια-διαμεσολάβηση σε ποιους λέτε; Μα στον Ερντογάν που οργώνει στο Καμερούν! Στην Μέρκελ που διεξάγει μυστικούς πολέμους εκεί! Αααα, και στον Βλαδίμηρο που λατρεύει το Αγιον Ορος!!!

Και καταλήγοντας θα στείλω τις ευχές μου στους ινστρούχτορες που χρόνια τώρα με βρίζουν: «Περαστικά σας κορίτσια!!! Ελπίζω να σας έκλεισα καλά την χρονιά, όπως ακριβώς σας την άνοιξα και καλά ξεμπερδέματα τώρα που άνοιξα το στόμα μου πρωτοχρονιάτικα!»

ΥΓ.
Στους φίλους μου εδώ μέσα θα στείλω αργότερα τις ευχές μου μιας και παρακολουθούμε στενά το θέμα των πέντε Ελλήνων ναυτικών!!!




https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters