Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Καταδίκη της οικογένειας Rothschild από την ισπανική κυβέρνηση για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και ξέπλυμα χρήματος

Η οικογένεια Rothschild είναι μία από τις πιο γνωστές οικογένειες παγκοσμίως με πολλούς μύθους γύρω από τον αμύθητο πλούτο της και την ισχύ της και όταν η ισπανική κυβέρνηση καταδικάζει ένα από τα πιο ισχυρά παρακλάδια της για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και ουσιαστικά χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων, τότε αυτό αποτελεί πολύ σοβαρή είδηση.
Στην ιδιωτική τράπεζα Edmond de Rothschild επεβλήθη πρόστιμο ύψους 3,32 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας και Επιχειρήσεων της Ισπανίας για σοβαρές παραβιάσεις κατά της πρόληψης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η κρατική ισπανική αρχή επέβαλε την χρηματική ποινή 660.000 ευρώ «και δημόσια επίπληξη», για «παράβαση της υποχρέωσης ειδικής εξέτασης» και για «παράβαση της υποχρέωσης επικοινωνίας με ένδειξη».

Με άλλα λόγια, η ιδιοκτήτρια οικογένεια Rothschield δεν ενημέρωσε τις αρχές ενώ είχε υποχρέωση να το κάνει.

Η άλλη ποινή είναι ακόμη πιο σοβαρή: 2.660.001 ευρώ «και δημόσια επίπληξη» για «παράβαση της υποχρέωσης συνεργασίας με τα όργανα υποστήριξης της Επιτροπής για την Πρόληψη της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες» Δηλαδή, η Rothschild δεν συνεργάστηκε με τις αρχές όταν της το ζήτησαν.

Όλα αυτά στο γραφείο της Rothschild της Ισπανίας, όπου η επιχείρηση αναπτύσσει, εκτός από την ιδιωτική τραπεζική δράση και δραστηριότητες φιλανθρωπίας.

«Η Ισπανία είναι μια σκληρή και πολύ ανταγωνιστική αγορά, αλλά στην οποία είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι», δήλωσε η βαρόνη Ariane de Rothschild το 2018, σε συνέντευξή της στον El Independiente . «Είμαι πεπεισμένη για το ευρωπαϊκό εγχείρημα τόσο στην πολιτική όσο και στις οικογενειακές επιχειρήσεις και στην ίδια την τράπεζα», είχε πει…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters