Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ: «ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ». ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…


Με εντολή ΓΕΣ οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων στην Θράκη ενώπιον παράνομων μεταναστών τα εγκαταλείπουν & φεύγουν.  PRONEWS
Σε μια αποκάλυψη η οποία χρήζει άμεσης απάντησης από το ΥΠΕΘΑ, προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος - Παράταξη Πολιτών» Κώστας Καραΐσκος για τον Δήμο Κομοτηνής, με την οποία αναφέρει πως έχουν σταλεί οδηγίες προς παραμεθόριες μονάδες στις οποίες οι οδηγοί του Ελληνικού Στρατού και οι άλλοι συνάδελφοί τους καλούνται επί της ουσίας να μην αντιδρούν όταν εμφανίζονται ενώπιόν τους «Παρανόμως Εισελθόντα Πρόσωπα – ΠΕΠ» (δηλαδή παράνομοι μετανάστες) και μάλιστα να εγκαταλείπουν τα υπηρεσιακά τους οχήματα στο έλεος τους εάν τους «φράζουν» τον δρόμο!


Η καταγγελία είναι βαρύνουσας σημασίας καθώς πλέον μιλάμε για έναν Στρατό υπό παράλυση εν καιρώ ειρήνης λόγω της αθρόας εισβολής αλλοδαπών.

Σε περίπτωση πολεμικής κρίσης οι Τούρκοι ήδη έχουν εξασφαλίσει και διαπιστώσει ότι θα μπορέσουν να εμποδίσουν και «βραχυκυκλώσουν» ολοκληρωτικά οποιαδήποτε κίνηση του ΕΣ προς υπεράσπιση του εθνικού εδάφους για να μην αναφέρουμε ότι δεν θα μπορέσει να επιχειρήσει κανενός είδους επιθετικού ελιγμού προς δημιουργία προγεφυρώματος εντός του τουρκικού εδάφους.

Εδώ όχι μόνο θα έχουμε «παράλυση» του Ελληνικού Στρατού αλλά και απώλεια των μέσων του καθώς όπως καταγγέλει ο επικεφαλής του «Σπάρτακος-Παράταξη Πολιτών», απλώς οι οδηγοί παίρνουν τα κλειδιά μαζί τους!

Εάν ισχύει η καταγγελία αυτά πρόκειται για μείζον θέμα, εάν δεν ισχύει θα πρέπει να διαψευστεί.
Θα πρέπει να πούμε πως η παράταξη του Σπάρτακου έχει ήδη 3 θητείες στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής που σημαίνει πως έχει απήχηση στην τοπική κοινωνία και δεν θα προέβαινε σε τόσο σημαντικές καταγγελίες εάν όντως δεν υπήρχε σημαντικό ζήτημα.


«ΠΡΟΣ Κομοτηνή, 1-12-2019
Αντιστράτηγο Γ. Καμπά, Αρχηγό Γ.Ε.Σ.
Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Μεσογείων 227-231, Χολαργός, 15561 ΑΘΗΝΑ
Κοινοποίηση:
Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη
Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Κύριοι,
Η γενική διάλυση της χώρας μας με την αφορμή της μαζικής παράνομης μετανάστευσης ελπίζαμε ανέκαθεν πως θα έβρισκε ένα ανάχωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τουλάχιστον στα μέρη μας και δη στον Έβρο. Δυστυχώς, τόσο η επικρατούσα κατάσταση όσο και πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν, βεβαιώνουν ότι η στρατιωτική (και η πολιτική;) ηγεσία του ΥΠΕΘΑ τείνει να ευνουχίσει και το ένοπλο κομμάτι του λαού μας. 
Εκ μέρους λοιπόν του συνειδητού τμήματος της ακριτικής κοινωνίας, σας ερωτώ: Έχουν σταλεί οδηγίες προς παραμεθόριες μονάδες στις οποίες οι οδηγοί του Ελληνικού Στρατού και οι άλλοι συνάδελφοί τους καλούνται επί της ουσίας να μην αντιδρούν όταν εμφανίζονται ενώπιόν τους «Παρανόμως Εισελθόντα Πρόσωπα – ΠΕΠ»;

Έχετε υπογράψει ή είναι σε γνώση σας οδηγία για παραμονή του οδηγού εντός του οχήματος ή αλλαγή δρομολογίου προκειμένου να αποφευχθεί κάθε επαφή με ΠΕΠ; Για αγγλιστί προειδοποίηση του τύπου «παραβιάζετε στρατιωτική ἰδιοκτησία, παρακαλώ απομακρυνθείτε»; Τέλος, για την περίπτωση που τα ΠΕΠ επιμείνουν (!), είναι δυνατόν να συστήνεται εγκατάλειψη του οχήματος με μόνη προτεινόμενη μέριμνα για τον οδηγό να …κατεβάσει τον γενικό διακόπτη και να πάρει φεύγοντας τα κλειδιά;;;!!!

Επειδή ειδικά το τελευταίο παραβιάζει ώς και τον στρατιωτικό όρκο, αλλά και όλα αυτά προσομοιάζουν μάλλον με εχθρική προπαγάνδα κατά του ηθικού των Ελλήνων, ευελπιστούμε να διαψεύσετε ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα ισχύουν ως οδηγίες του ΓΕΣ. Ο Στρατός μας δεν βρίσκεται στη Θράκη ούτε ως θυρωρός παρανόμων μεταναστών ούτε ως σερβιτόρος σαμπάνιας σε γαλονάδες.

Με τιμή,
Κώστας Καραΐσκος, Κομοτηνή
επικεφαλής της Παράταξης Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,
Περιφερειακή Επιτροπή Υπεράσπισης της Ελληνικής Κοινωνίας».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Τουλάχιστον ένας παραιτήθηκε. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 114 ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και ο Κούλης με αναγκάζει να εξυπηρετώ λαθρομετανάστες».


ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ: "ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΝΗΣΙΑ  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ.  ΟΛΗ  Η  ΘΑΛΑΣΣΑ  ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΗ  ΜΑΣ". ΕΔΩ  Ο  ΚΟΣΜΟΣ  ΚΑΙΓΕΤΑΙ  ΚΑΙ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΞΕΚΙΝΑ  ΑΓΩΝΑ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ"


«ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ».



  


ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Όλα τα παρακάτω αποτελούν ένα απόλυτα λογικό σενάριο, που μπορεί να ζήσουμε ξαφνικά.


Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Μία χώρα έρμαιο της τύχης της: Το ΥΠΕΘΑ έβγαλε σε... «δημόσια διαβούλευση» τα ανταλλακτικά των Mirage & των υποβρυχίων
Το είδαμε κι αυτό, νομοσχέδια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τίθενται προς δημόσια διαβούλευση, δηλαδή το ΥΠΕΘΑ δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για την άμυνα της χώρας και ρωτάει την ελληνική κοινωνία!

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αφορά στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16, την υποστήριξη των MIRAGE-2000/5 και την παροχή επιπλέον υλικών (τορπιλών) για τη συντήρηση των υποβρυχίων τύπου 214 και 209!

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έχει τεθεί από τις 29 Νοεμβρίου η νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας «Ρυθμίσεις θεμάτων υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας» που αφορά μεταξύ άλλων στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16 και την υποστήριξη των MIRAGE-2000/5.
Φυσικά εννοείται ότι στην δημόσια διαβούλευση θα μπορούν να «βλέπουν» και όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως φερειπείν το τουρκικό ΥΠΑΜ, το τουρκικό ΥΠΕΞ...

Δηλαδή έχουμε δημόσια διαβούλευση για αντικείμενα στα οποία υπάρχουν μοναδικές πηγές! Π.χ. τα ανταλλακτικά των Mirage 2000 παράγονται μονάχα από την Dassault, τα ανταλλακτικά των υποβρυχίων παράγονται μονάχα από την ThyssenKrupp Marine Systems!
Δημόσια διαβούλευση γίνεται μονάχα για διαγωνισμούς στους οποίους συμμετέχουν περισσότεροι εκ του ενός κατασκευαστών για τα προϊόντα για τα οποία ζητάμε.

Φυσικά η όλη διαδικασία μπορεί να καταλήξει σε καθυστέρηση ή σαμποτάρισμα. Μπορεί να εμφανιστεί ο οποιοσδήποτε και να πει ότι «έχω τα ανταλλακτικά που ζητάτε και τα δίνω σε τιμή 50% κάτω» τότε το ελληνικό Δημόσιο είναι υποχρεωμένο να κατοχυρώσει τον διαγωνισμό σε αυτόν που μειοψηφεί.
Όταν έρθει η ώρα της εγγυητικής επιστολής ο ανάδοχος μπορεί να πει «συγγνώμη τα πούλησα» και να έχουν χαθεί έξι μήνες χωρίς λόγο. Έξι μήνες όμως που είναι κρίσιμοι για την Εθνική Άμυνα.
Βέβαια αυτά τα κόλπα είχαν γίνει και στα ρωσικά ΤΟR και ΟSΑ με δημόσιες διαβουλεύσεις όπου εμφανίστηκαν προμηθευτές από την ανατολική Ευρώπη με αποτέλεσμα τα συστήματα να μην μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι που τελικά υπογράφτηκε η σύμβαση για τα TOR-M1 και τουλάχιστον διαθέτουμε αυτό το σύστημα σε επιχειρησιακή κατάσταση.

Επίσης, κυρώνεται σχέδιο Συμφωνίας Διευθέτησης Διαφοράς μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Thyssen Krupp Marine Systems (TKMS), και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε. (ΕΝΑΕ), «η οποία κρίνεται και χαρακτηρίζεται επωφελής και συμφέρουσα για το Ελληνικό Δημόσιο και αφορά στα Επιπλέον Υλικά (ExcessMaterials) των υποβρυχίων».

Ποιες άλλες ρυθμίσεις περιλαμβάνονται
Περαιτέρω στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που αφορούν:
- Στη χορήγηση αποδεικτικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.»
- Στην εξόφληση δαπανών στρατιωτικών νοσοκομείων και ΝΙΜΤΣ
- Θέματα σταδιοδρομικής φύσης των εθελοντών μακράς θητείας και επαγγελματιών οπλιτών
- Στις μετατάξεις του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου
- Στη χορήγηση μερισμάτων από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

«Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, σας καλώ να συμμετάσχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας επί των σχετικών ρυθμίσεων», αναφέρει σχετικά ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.
Ζ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters