Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα, Αλλαδιστάν! Η διάσπαση της χώρας θα γίνει μετά την ενσωμάτωσή τους

Νίκος Πρασσάς
• Δόγμα Νταβούτογλου περί στρατηγικού βάθους της Τουρκίας:

«Είναι αδύνατο για την Τουρκία, η οποία δημιουργήθηκε στη βάση του ιστορικού και γεωπολιτικού παρελθόντος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και υπεισήλθε στην κληρονομιά της, να διανοηθεί και να σχεδιάσει την άμυνα της αποκλειστικά στο πλαίσιο των συνόρων που κατέχει».

• Δόγμα φύλαξης συνόρων της Βυζαντικής Αυτοκρατορίας:
Η φύλαξη των συνόρων είχε αφεθεί στα χέρια δυνατών ανθρώπων που ζούσαν με κίνδυνο της ζωής τους αμυνόμενοι στις ορδές των βαρβάρων που είχαν την επιθυμία να εισέλθουν στα σύνορα όχι με καλή διάθεση.

Γνωστότερος από αυτούς τους ήρωες ήταν και ο Βασίλειος Διγενής Ακρίτας που οι μεταγενέστερες γενεές τον γνώρισαν μέσα από τα ακριτικά τραγούδια, και ενέπνευσαν πολύ αργότερα τον Σικελιανό, τον Παλαμά και τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ στον αγώνα της Κύπρου κατά της Αγγλοκρατίας, Γεώργιο Γρίβα.
Σήμερα, αντί ο Ελληνικός Στρατός να φυλάει τα σύνορα που έγιναν σουρωτήρι από τους άγνωστους υπηκοότητας και μη επισήμων εγγράφων «μετανάστες», οι οποίοι έρχονται ως σαμποτέρ κομμάντος από ξηράς, αντί να πέσουν με αλεξίπτωτο σε μια οργανωμένη στρατιωτική επιχείρηση, τους μεταφέρει στα καίρια σημεία των αμφισβητούμενων περιοχών από τους «ειρηνιστές» γείτονες. Ώστε να διασπαστεί η χώρα στα εξ ων συνετέθη από το αίμα των προγόνων της. Και οι Ήρωες να αποκαθηλώνονται, για να γίνονται ήρωες οι τρομοκράτες και καπηλευτές της Ελληνικής γης «προοδευτικοί» προσκυνημένοι αργυρώνητοι Προδότες!
Και ακόμη μιλάμε αν το ένα κόμμα ή το τάδε παρακόμμα που συμμετέχουν στο Ξενοβούλιο θα σώσουν την ..Ελλάδα!
Ξύπνα, ωρέ Έλλην(ιδ)α, φάε το μελομακάρονο και τους κουραμπιέδες σου, επειδή σε αιχμαλώτισαν πριν καν γίνει ο Πόλεμος των προφητειών, και πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη να προσκυνήσεις την αιχμάλωτη «Βασιλεύουσα», που είναι υπό τα δεσμά του Διεθνούς Ιερατείου!

– Όταν μάθεις καλά ποιος είναι ο Βελόπουλος, τότε κρίνε.
– Ο σκοπός είναι να μην βρεθεί ο λαός πάλι προ εκπλήξεων όταν δεν θα ξέρει ποιόν να επιλέξει μετά την αναμονή ..της δεκαετούς αιχμαλωσίας!
– Ποιος είναι καλός; ο Κυριάκος; Ο μνημονιάκιας; Να σοβαρευτούμε λίγο, κακό στην ζωή δεν είναι να κάνεις λάθος, κακό είναι να συνεχίζεις στο ίδιο λάθος.
– Ο Καρατζαφέρης ήταν ο μόνος που είπε «το πιστόλι στο τραπέζι τώρα». Έγκαιρα, πριν μας στύψουν σώζοντας τις τράπεζες τους, τότε που υπήρχε ακόμα λίπος, ρευστό, εννοώ.
– Ο Έλληνας δεν ξέρει να εκτιμά το καλό. Άρδην διαγράφει τα πάντα, γι’ αυτό χανόμαστε.
– Δεν μπαίνει κανείς στην Βουλή, αν δεν είναι με το μέρος του Συστήματος, καλοί μου φίλοι. Και όχι, μόνον αυτό, όταν μιλάς για «ανάπτυξη» με βότανα, κι από την άλλη σου κλέβουν νόμιμα τον χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα, σε μια χώρα που αλλάζει κοινωνικά από τους μετανάστες, δεν μπορείς να μην λες στους Έλληνες τον τρόπο που πρέπει να αμυνθούν, από το να παραπέμπεις στο «εάν εμείς γίνουμε κυβέρνηση». Δηλαδή ποτέ; Με την αλλαγή του εκλογικού σώματος λόγω ελληνοποίησης των ξένων στοιχείων, και την διάσπαση της Ελλάδος που έπεται; Λόγος ουδείς περί τρόπου λύσης!
– Τότε γιατί γράφουμε; Απλά για να δείχνουμε την πένα μας;
– Όχι, για να ξυπνήσουμε τα πΛήθη από την Λήθη! Ότι δεν πρόκειται ποτέ και Τίποτα ν’ αλλάξει, αν δεν ξυπνήσουν Όλοι από το Θέατρο του Θιάσου Σκιών στο Ξενοβούλιο.
:
Η λύση δεν έρχεται όταν αυτοί που επαγγέλονται το σώσιμο της χώρας είναι εσκεμμένα μειοψηφία από τα εκλογικά μαγειρέματα αυτού που μετρά τις ψήφους, ώστε η «μάζα» να ακολουθεί τους περισσότερους. Τους οπαδούς της Μειοδοσίας, που άλλα λένε πριν την ψήφο και άλλα μετά την εκλογή τους. Γιατί να μην ισχύουν τα ίδια και γι’ αυτούς που τα επισημαίνουν από πριν!
Η Αλλαγή δεν έρχεται από το Ξενοβούλιο, αλλά πάντα από έξω, όπως και το Πολυτεχνείο, που σκλάβωσε την Ελλάδα δια παντός.
Η Ελλάδα αν σωζόταν έπρεπε να ξυπνήσει πρώτα από τον ύπνο του νανουρίσματος της δημΙοκρατίας που βιώνει νωρίτερα, να ακύρωνε την Σύμβαση Cooper που έγινε παράνομα από την δικτατορία Μεταξά, και να ισχύσει μετά το πέρας της δημοκρατικότατα το 2010, αντί να πάει η χώρα στην Επίσημη Κατοχή του ΔΝΤ. Άρα και οι δημοκρατικές κυβερνήσεις που την αποδέχτηκαν δεν είναι Δημοκρατικές! Η Ελλάς, εάν είχε πολιτικούς κι όχι αντιπροσώπους ιδεολογιών, θα έπρεπε να είχε άμεσα αντιδράσει ως πλήρες κράτος μίας ευνομούμενης υποτίθεται Πολιτείας, έστω κατά την διάρκεια των 10 χρόνων πραγματικής κατοχικής δουλείας υπό τους όρων της Τρόικα. Τώρα, τον λόγο τον έχουν οι Εισβολείς Μετανάστες του «Αλλάχου Ακμπάρ».
...
Η διάσπαση της χώρας θα γίνει μετά την ενσωμάτωσή τους, και εσύ, Έλλην(ιδ)α θα αποτελείς τότε μειονότητα για να την αποτρέψεις με το «δημοψήφισμα». Ή θα το πω αλλοιώς, θα χρειάζεσαι διαβατήριο για να πας στο χωριό σου.
Και το βασικότερο, να κρίνεις έναν «πολιτικό» από αυτά που δεν σου λέει, κι όχι από αυτά που σου λέει, για να τον λες μετέπειτα, «Ψεύτη», που δεν τα πράττει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters