Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Γέμισε Πάνοπλους Αστυνομικούς η Αθήνα στα ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης. Συμβαίνει κάτι ή μήπως είναι απλά για την προστασία του πολίτη;

Οι ομάδες των αστυνομικών κινούνται σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πρωτεύουσας με κλειστά φορτηγάκια και κάθε ομάδα αποτελείται από έξι-επτά άτομα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αρχικά θα είναι στάσιμοι σε συγκεκριμένα σημεία, κυρίως τουριστικά, όπως την Ερμού και την Πύλη Αδριανού, και ανά δύο ώρες θα αλλάζουν σημείο.

Αν και φέρουν βαρύ οπλισμό, οι άνδρες της Αστυνομίας είναι προσιτοί σε πολίτες και τουρίστες.

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr, σκοπός της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που έφερε αστυνομικούς από τα γραφεία στους δρόμους, είναι να αυξηθούν οι ομάδες αστυνομικών μέσα στους επόμενους μήνες και να διευρυνθεί η ακτίνα δράσης τους.

Οι αστυνομικοί -«κομάντο» έχουν δημιουργηθεί για την αποτροπή έκνομων πράξεων αλλά και τυχόν τρομοκρατικών ενεργειών στα ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters