Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Stargate άλλη μια ταινία για τις Πύλες που σφράγισε ο Μέγας Αλέξανδρος;

Ποια ήταν η σχέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις πύλες;
Σύμφωνα με την προφητεία του Όσιου Ανδρέα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί εκπρόσωποι από τα ρυπαρά έθνη να βγουν στην επιφάνεια.

Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμμένος, ούτε κατά συρροή σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.
Μας μιλά επίσης ο Άγιος Ανδρέας για “ρυπαρά έθνη, τα βδελυρότατα πάσης σιχασιάς και δυσωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ’ ουρανόν”. Τα ρυπαρά λοιπόν έθνη, δεν ζουν “υπ’ ουρανόν”; Ζουν τώρα δηλαδή υπόγεια; Γιατί τονίζει ο Άγιος Ανδρέας ότι θα διασκορπισθούν στις χώρες κάτω από τον ουρανό;

Τι γνωρίζουμε για τα “ρυπαρά έθνη” ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ;
Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγές, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, κάποιοι … σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε.

Τα πλάσματα αυτά μερικοί εκ των οποίων ήσαν τεράστιοι σε μέγεθος οι καλούμενοι και γίγαντες, πολέμησαν μεταξύ τους και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα “Τάρταρα”, σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές “πύλες” που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπεράνθρωπες. Έτσι σταδιακά περιορίστηκαν και οι τελευταίοι στο εσωτερικό της Γης.
Τα λεγόμενα “Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” λένε: “όταν οι παλιοί κάτοικοι της Γης, (τα βδελυρά έθνη), θα πολεμήσουν με τους “καινούργιους” (ανθρώπους), τότε θα γίνει ένας πόλεμος που όμοιός του δεν ξανάγινε πάνω στον πλανήτη”.Ο Όσιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς, πιθανότατα για 72 ομάδες ανθρώπων…

Ποια είναι η γη των Γωγ και Μαγώγ;
Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα “ρυπαρά έθνη” στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Όσιος Ανδρέας μιλάει για την “Ινδαλία” δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαίων ενώ κατά άλλα βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού…

Τι γνωρίζουμε για τις πύλες;
Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφέας παραμένει άγνωστος, αλλά και από το κεφάλαιο η ΣΠΗΛΙΑ του Κορανίου, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει, περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού θωρακισμένου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου το οποίο απωθούσε όποιον προσπαθούσε να διεισδύσει επί τα εντός.

Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρόνια και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού. Να τονίσουμε ότι υπάρχει στην κατοχή του δικτύου των Ελλήνων, κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Όσιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες εισόδου-εξόδου δαιμονικών οντοτήτων. Τα κείμενα αυτά είναι στην διάθεση όσων ενδιαφέρονται και εφόσον τα ζητήσει κάποιος μπορεί να τα μοιραστεί με το δίκτυο.

Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”;
Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα αποκρύπτονται επιμελώς. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό.


1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ είπε...

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΗ-ΜΗΤΡΑ
ΓΗ-ΜΗΤΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ
ΟΛΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΚΛΙΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ (ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ)-ΒΑΡΥΤΗΤΑ

ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ Η/Μ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ (ΠΥΛΗ-ΠΟΛΟΣ) ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΤΟ ΠΩΣ ΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ", ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ.

ΒΛΕΠΕ ΤΑΙΝΙΑ "BLACK TOWER"
Σταργκειτ
Andromeda Ascendant ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΓΩΓ

H TAKTIKH ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ

ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters