Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Τι Ετοιμάζουν οι Κομιστές της Παγκοσμιοποίησης; Κλειστά Στόματα για την Φετινή Συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ. Οργιάζουν οι Φήμες


Κάθε φορά που ένα άρθρο επικαλείται τον όρο «Bilderberg»αρκεί για να σημάνει συναγερμός και να γίνει…ανασκόπηση σε κάθε πιθανή και απίθανη θεωρία συνωμοσίας.

Βέβαια η ετήσια συνάντηση των ελίτ του κόσμου κάθε άλλο παρά αθώα είναι και έχει αποδειχτεί πολλάκις αυτό , ενώ μόνο και μόνο πως στο πλαίσιό της διεξάγονται κάποιες πολύ αμφιλεγόμενες συζητήσεις, που το μόνο που γνωρίζουμε για αυτές είναι πως δεν θα τις μαθουμε ποτέ, αρκεί!
Αυτό όμως που φέτος έχει προξενήσει απορίες είναι πως έχουμε φθάσει αισίως στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου και δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία πληροφορία ούτε για τον τόπο ούτε για την ημερομηνία της συνεδρίασης για το 2019.

Κάποιοι, υποστηρίζουν πως αυτό έχει γίνει ηθελημένα για να μην επηρεαστεί η διεξαγωγή των ευρωεκλογών, αλλά γενικά ο χρόνος πιέζει, μιας και η συνήθης ημερομηνία της συνεδρίασης κυμαίνεται περί των αρχών του Ιουνίου.
Πέρυσι, ο τόπος συναντήσεως ανακοινώθηκε από τον Ιανουάριο (Τορίνο), αλλά σε αντίθεση με τις προηγούμενες συναντήσεις, η παρουσία του Τύπου ήταν ακόμη πιο περιορισμένη από άλλες χρονιές, όταν και διέρρεαν έστω κάποιες πληροφορίες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η μυστικιστική Λέσχη έχει μάθει να φιλάει καλύτερα τα νώτα της και έτσι έχουν χάσει οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ εναλλακτικών ειδήσεων την πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορήση.
Αυτός είναι, σύμφωνα με τους αναλυτές, και ο λόγος για τον οποίο είναι εμφανές ότι οι λεπτομέρειες της συνάντησης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και πιθανότατα δεν θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε όσοι είναι να συμμετάσχουν το ξέρουν ήδη…
Παρά τις περιορισμένες διαθέσιμες πληροφορίες το μόνο σίγουρο είναι πως η Bilderberg 2019 πρόκειται να συμβεί, αλλά κανείς δεν ξέρει πού ή πότε.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters