Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με αφορμή την ομιλια με θέμα «Αναγεννημένη Παιδεία. – Αναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον κ. Λ Αυγενάκη στο ξενοδοχείο «Hotel ibis Style» στις 21-2-2019, όπου μας ανακοίνωσε χαρακτηριστικά πως « Υπογράφουμε τη Συμφωνία Αλήθειας για την επόμενη μέρα με τους πολίτες του Ηράκλειου, μαζί σας ».
Η ανακοίνωση αυτή γεννά πολλά ερωτήματα στους πολίτες οι οποίοι δεν έχουν υπογράψει ουδεμιά Συμφωνία Αλήθειας με κανέναν κομματικό συνδυασμό, ουδέποτε στα χρονικά της Σύγχρονης Ιστορίας.

Καταγγέλλουμε την δήλωση αυτήν και αναρωτιόμαστε με ποιον τρόπο δεσμεύονται νομικά απέναντι στον Ελληνικό Λαό ότι θα κάνουν πράξη όλα όσα μας λένε.

Όπως αναφέρουν και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου ο οποιοσδήποτε Πολίτης μπορεί ελευθέρα να τους καλέσει και να τους εκφράσει τα ερωτήματα του ο μοναδικός τρόπος όπου επικυρώνει τις προγραμματικές τους δηλώσεις είναι η δημοσίευση τους και ο Λόγος Τιμής απέναντι στον Ελληνικό Λαό.
Όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο Λόγος Τιμής των κομματικών παρατάξεων δεν έχει κανέναν ουσιαστικό αντίκρισμα στην ζωές αυτών και ποσό μάλλον των παιδιών τους όπου είναι το μέλλον του Έθνους μας, την ιδιά στιγμή όπου η « Ελλήνων Συνέλευσις » έχει καταθέσει τις προγραμματικές της δηλώσεις στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (τον Ανώτατο Δικαστικό Θεσμό του Έθνους) με αριθμό πρωτοκόλλου 6199 / 04-09-2015 με εγκεκριμένα έργα ύψους 2.3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των Ελλήνων.
Ο κ. Αυγενάκης μας ενημέρωσε μεταξύ άλλων για μια συνολική και σε βάθος μεταρρύθμιση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, με προσλήψεις εκπαιδευτικών, τις απαραίτητες εργασίες όπου πρέπει να γίνουν στα σχολικά κτήρια τόσο για την ασφάλεια των μαθητών αλλά και την εύκολη πρόσβαση στους χώρους των σχολείων για τους μαθητές Αμεα. Την δημιουργία και ουσιαστική λειτουργία ενός Προτύπου και ενός Πειραματικού σχολίου στο Ηράκλειο όπως επίσης την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μέσα κυρίως από την λειτουργία της Γεωργικής Σχολής στην Μεσαρά και με έμφαση στη λειτουργία Τμήματος Τουριστικών Σπουδών στην Κρήτη και με στόχο τα Τριτοβάθμια Ακαδημαϊκά Ιδρύματα να είναι αυτόνομα και αυτοδιοικούμενα και πάντα με κοινό βηματισμό με την αγορά εργασίας,
όπου όλα αυτά στην Ουσία τους δεν αναδεικνύουν την πραγματική Παιδεία, πάρα μόνο εξυπηρετούν την Αγορά Εργασίας η οποία δεν θέλει Ελευθέρα Σκεπτόμενους Ανθρώπους με κριτική σκέψη και να εργαζόμαστε με μεράκι, πάρα μόνο υποταγμένους παραγωγικούς δούλους απέναντι στον βωμό του κέρδους.

Η « Ελλήνων Συνέλευσις » στο κομμάτι της παιδείας όπως μπορείτε να διαβάσετε και στις προγραμματικές μας δηλώσεις, όπου θεωρείται ως τον κρισιμότερο, και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας είναι έτοιμη να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την αρίστη, πλήρης και ολοκληρωμένης παιδείας των Ελληνόπουλων με βάση το αρχαίο ρητό ‘Νους υγιής εν σώματι υγιή’.

Η Ελλήνων Πολιτεία μέσα από τα σχολεία όπου δεν θα έχουν κανέναν οικονομικό περιορισμό θα έχουν κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται, για την επίτευξη του σκοπού τους, μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθηση,ς όπως μας κληροδοτήσαν οι προγονοί μας, όπου στόχος της παιδείας θα είναι η ανάπτυξη της δημιουργικής ικανότητας και της κριτικής σκέψης πάντα βασιζομένη στα 33 Ελλανια Αξιακά Πρωτοκολλά τα οποία έχουν έμφυτα μέσα τους όλοι οι άνθρωποι έτσι ώστε όλοι να μπορούν να αναγνωρίζουν το πραγματικό και αληθινό της Κοσμοθέασης. ( Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό.)
Θα δοθεί μεγάλο βάρος στην Τέχνη οποίας μορφής κι εάν είναι αυτή. Είτε μέσω της Μουσικής, είτε μέσο της Ζωγραφικής, της Γλυπτικής, του Θέατρου αλλά και κάθε άλλης μορφής καλλιτεχνίας.
Επίσης κάθε σχολικό κτίριο θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υποδομές αθλοπαίδων ατομικών αλλά και συλλογικών αθλημάτων έτσι ώστε να υπάρχει μια πλήρης και πραγματικά δωρεάν Παιδεία για όλα τα Ελληνοπούλα και σε όλα τα επίπεδα.
Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε όλοι ότι τα φροντιστήρια, οι αθλητικοί σύλλογοι, οι σχολές χώρου και τεχνών όπως και τα ωδεία δεν θα έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης λόγο του ότι για όλα θα έχει μεριμνήσει η Πολιτεία.
Βέβαια η παιδεία δεν σταματάει στα παιδιά αλλά εκεί αρχίζει!
Δια αυτόν τον λόγο η Ελλήνων Πολιτεία θα προσφέρει σε όλους τους Δήμους Διαρκή και Ελληνική Παιδεία σε όλους ανεξάρτητα της ηλικίας τους ή της επαγγελματικής τους κατάρτισης έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αναβάθμισης ολόκληρης της κοινωνίας εντός του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος βάση του τομέα ενδιαφέροντος των Πολίτων.

Ας μην ξεχνάμε όμως και τις Δημοσιές Βιβλιοθήκες όπου θα δημιουργηθούν σε κάθε πόλη και κωμόπολη με βιβλία της πραγματικής Ελληνικής Πανάρχαιας Γραμματείας μας σε ένα ιδανικό περιβάλλον εναρμονισμένο με τον ρολό που υπηρετεί. Όπως επίσης όλες οι βιβλιοθήκες, θα είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους διαδικτυακά με αλλά παρόμοια κέντρα σε ολόκληρο τον πλανήτη ούτως ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να έχει διευρυμένη πρόσβαση.

Οι πολίτες γνωρίζουν το τι πραγματικά αξίζουν και δικαιούνται αυτοί και τα παιδιά τους και δεν θα πέσουν για ακόμη μια φορά θύματα της τέχνης του Λογού ορισμένων πολίτικων προσώπων αλλά αυτήν τη φορά τα πολιτικά πρόσωπα θα γίνουν θύματα μέσα από τις ιδίες τους τις πολίτικες στάσεις διότι η πολιτική, δεν είναι επάγγελμα όπως κάποιοι λανθασμένα νομίζουν, αλλά έμφυτη απόδοση δικαιοσύνης και αυτοδιοίκησης των ιδίων των Πολίτων.
Η « Ελλήνων Συνέλευσις » καλεί και προσκαλεί όλους τους Πολίτες ανεξάρτητα του μορφωτικού τους επιπέδου, (όπου οι κυβερνώντες αυτού του Ιερού Τόπου φρόντισαν να εσκεμμένα να το κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα, ούτως ώστε να μην αντιληφθούμε τον Πνευματικό μας Πλούτο όπου μας αφήσαν οι προγονοί μας ως κληρονομιά) , και να συνεισφέρουν με ό,τι αυτοί μπορούν και γνωρίζουν μέσα από τον Βίο και την εργασια τους έτσι ώστε να χτίσουμε όλοι μαζί την Ελλήνων Πολιτεία, όπου ονειρευόμαστε να αφήσουμε και εμείς ως κληρονομιά στα παιδιά μας όπου είναι το ίδιο μας το μέλλον. (!)
Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters