Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Μ Α Θ Α Τ Ε ποιός είναι τό νέο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του κυρίου ....Π Α Π Ο Υ Τ Σ Η "μας" ; ; ; Ξέρετε ΠΟΥ; Μα στήν ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 'WO R L D  B A N K'  
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  
 
Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ....
 
(ΟΧΙ ΝΤΕ! 
ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"  ΤΩΝ '7', Ή ΤΩΝ '8', Ή ΤΩΝ '9', ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ "ΠΟΥΝ"  ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ...)......
Ή είμαστε "μαρτυριάρηδες", ή δεν είμαστε. Νέος και ολόφρεσκος διορισμός Διοικητού στόν τραπεζικό ΚΟΛΟΣΣΟ 'World Bank', απο τόν Πρόεδρο Ντ.Τράμπ, εκεί ακριβώς που "εργάζεται" (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑ ΓΕ;) ο "δικός μας" ο Χρηστάκης ο Παπουτσής μετά ΚΑΙ της θυγατρός του Ζωής - Μελίνας παρακαλώ...

Σχετική εικόνα
"ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ" ...ΜΕΓΑΛΟ-ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ ΣΤΗΝ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ"! ΚΑΙ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ....
Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass

Ο νέος Διοικητής, επιλογή πρίν λίγες ημέρες του αμερικανού προέδρου, ονομάζεται David Malpass, είναι 63 ετών και όπως επισημαίνεται σε ορισμένες ("αντισυμβατικές") ιστοσελίδες των ΗΠΑ,  "τυχαίνει" ΚΑΙ αυτός να είναι ευρέως γνωστής καταγωγής.

Σχετική εικόνα
Μάλιστα σημειώνεται πώς "κατά διαβολική σύμπτωση" ("πάντα"!) οι 3 απο τους 5 τελευταίους προέδρους της Παγκοσμίου Τραπέζης ήσαν της ΙΔΙΑΣ πασίγνωστης καταγωγής, τήν στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν κατά τις στατιστικές ΜΟΛΙΣ το 2 τοίς χιλίοις (!) του πληθυσμού της υδρογείου...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ "ΠΟΝΑΕΙ" Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ;
ΔΕΙΤΕ ΤΙ "ΠΟΝΕΤΙΚΟ" 'ΠΟΣΤΕΡ' ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ...
"ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ" !
ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ...ΠΟΤΑΜΙ
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ; ; ;

Έτσι, ο "δικός μας" ο Χρηστάκης ντέ, που κατοικοεδρεύει και "εργάζεται σκληρά" στην χιονισμένη Νέα Υόρκη (μέ τις πολικές ενίοτε θερμοκρασίες) απέκτησε νέο αφεντικό. 

Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass

Και να ευχηθούμε καλορίζικος ο mister D.Malpass στην νέα θέση (που μάλλον ήταν επιλογή & πρόταση της θυγατρός Τράμπ της Ιβάνκας) και να προσέχει και τα  (δύο) "δικά μας παιδιά"...

Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ  Π Α Σ Ο Κ  ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ...
Σχετική εικόνα
ΕΤΣΙ "ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ" ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters