Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ερευνητής αποκρυπτογραφεί την Λέσχη Μπιλντερμπεργκ και αποκαλύπτει : Αποδυναμώνεται, το μοντέλο της είναι ετοιμοθάνατο -Τι λέει για την εκλογή του Τραμπ και για το ποιοι κυβερνούν τον κόσμο

Ο Ντάνιελ Εστούλιν είναι ίσως ο μεγαλύτερος ερευνητής για μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του πλανήτη. Στη σελίδα Wikipedia ορίζεται όμως ως “θεωρητικός συνωμοσίας”. 
Οι έρευνές του για την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεγκ έχουν προκαλέσει σεισμό και οι αποκαλύψεις του έχουν συζητηθεί…
Ο ίδιος δηλώνει “σοβιετικός / ρώσος αξιωματούχος”. “Γεννήθηκα στη Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Λιθουανίας. Ο πατέρας μου είναι από τον Λένινγκραντ και η μητέρα μου από το Μινσκ, στη Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Λευκορωσίας” αναφέρει σε τελευταία του πολύ πρόσφατη συνέντευξη.

Σύμφωνα με τον Εστούλιν στο επίκεντρο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι η οικονομική ολιγαρχία, η οποία σήμερα εκπροσωπείται από υπερεθνικά συμφέροντα. “Ο όμιλος Bilderberg είναι ένας τέτοιος οργανισμός. Δεν είναι το κακό μάτι στην κορυφή της Τεκτονικής πυραμίδας, όπως διακηρύσσουν οι θεωρητικοί συνωμοσίας” αναφέρει.

Σε ερώτημα αν θεωρεί πως η μυστικιστική Λέσχη Bilderberg αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία απαντάει:

“Η Λέσχη Bilderberg είναι μια συνάντηση ανθρώπων που εκπροσωπούν μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Πρόκειται για ένα μέσο συγκέντρωσης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα και πιο επιθετικά οικονομικά συμφέροντα. Η ιδέα πίσω από κάθε συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργήσει αυτό που ονομάζουν το στόχο της αριστοκρατίας μεταξύ των ευρωπαϊκών και αμερικανικών ελίτ στην πολιτική, την οικονομία και τη στρατηγική. (…) Η σοβιετική KGB και άλλες παρόμοιες οργανώσεις ακολουθούν τον όμιλο Bilderberg από την πρώτη συνάντηση του 1954”

Ερωτώμενος ποιοι είναι οι εγκέφαλοι πίσω από την Bilderberg σχολιάζει:“Ξεκίνησε από τον Józef Retinger, έναν πολωνό πολιτικό εξόριστο ο οποίος, ανησυχούσε για την αύξηση του αντιαμερικανισμού στην Δυτική Ευρώπη, πρότεινε μια διεθνή διάσκεψη, όπου η ελίτ της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα συμμετάσχουν στην προώθηση του ατλαντισμού. Άλλα ευρωπαϊκά ιδρυτικά μέλη ήταν ο πρίγκιπας Bernard της Ολλανδίας, μέλος του ναζιστικού κόμματος στη δεκαετία του 1930, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Paul van Zeeland και ο τότε επικεφαλής της Unilever, Paul Rijkens. Μεταξύ των σημαντικών παραγόντων πέρα από τον Ατλαντικό ήταν ο τότε επικεφαλής της CIA, Walter Bedell Smith, ο Charles D. Jackson, ειδικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ , ο George Ball , επικεφαλής της Lehman Brothers, και ο τραπεζίτης Ντέιβιντ Ροκφέλερ”.

Εντύπωση προκαλεί με την παραδοχή πως “οι εκλεγμένοι πρόεδροι και πρωθυπουργοί είναι «μισθωμένοι εργαζόμενοι» που διοικούν για λογαριασμό της αόρατης ελίτ. Εννοιολογικά, ο κόσμος κυβερνάται από υπερεθνικές δυνάμεις που δεν ανταποκρίνονται στους πολίτες των εθνών αλλά στις υπερεθνικές δομές εξουσίας των ελίτ. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι ο Πρόεδρος Trump είναι «ο ισχυρότερος πολιτικός στη γη», όταν στην πραγματικότητα ο Trump είναι ένα έργο μιας εναλλακτικής ομάδας υπερεθνικών συμφερόντων που δεν είναι καν Αμερικανοί. 

Οι ΗΠΑ είναι πλέον μέρος ενός έργου της φιλελεύθερης ελίτ και του κερδοσκοπικού έργου που βασίζεται στη Wall Street. Αυτό το έργο είναι νεκρό σήμερα και μπορούμε να το δούμε από την κατάρρευση που βλέπουμε γύρω μας. Η εναλλακτική ομάδα, που ονομάζεται Black International (ευρωπαϊκή αριστοκρατία, Rotschilds, Βατικανό), κατόρθωσε να πάρει τον υποψήφιο και να τον κάνει πρόεδρο. Τον Νοέμβριο του 2014, δήλωσε δημοσίως ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι πιθανότατα κάποιος όπως ο Trump”.

Και συνεχίζει :“Η Bilderberg, η τριμερής επιτροπή, το CFR, ο Pinay Circle, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ, το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός κλπ. αποτελούν μέρος των φιλελεύθερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν μιλώ για Δημοκρατικούς εναντίον Ρεπουμπλικάνων ή κόμματα Φιλελεύθερων έναντι Συντηρητικών, αλλά μάλλον για ένα δυτικό καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο, το Bretton Woods, που βασίζεται σε μια έννοια απεριόριστης ανάπτυξης. Αλλά δεν μπορείτε να μεγαλώσει απεριόριστα σε έναν πεπερασμένο πλανήτη και η οικονομική κρίση στον δυτικό κόσμο είναι απόδειξη ότι το μοντέλο είναι ετοιμοθάνατο”.

“Η Bilderberg είναι ένα κανάλι για ένα συγκεκριμένο όραμα των παγκόσμιων υποθέσεων. Όπως το Νταβός και πολλοί άλλοι ιδιωτικοί ευρωπαϊκοί και αμερικανικοί οργανισμοί, εργάζεται για μια παγκόσμια τραπεζική οικονομική διαταγή. Οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις του συμμετέχουν επίσης σε συναντήσεις άλλων οργανώσεων με το ίδιο προφίλ, αλλά στη Bilderberg δεν λαμβάνονται αποφάσεις. Είναι μάλλον το φόρουμ όπου συζητούνται και τελειοποιούνται ορισμένες από τις σημαντικότερες πολιτικές του μέλλοντος” προσθέτει.

Τέλος σχετικά με την επιρροή της Μπίλντερμπεργκ σήμερα τονίζει:“Η επιρροή της μειώνεται επειδή το μοντέλο που αντιπροσωπεύει είναι ετοιμοθάνατο. Είναι όμως ακόμα πολύ ισχυρή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters