Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΔΝΤ, Ανάλυση σύστασής καταστατικού και σύμβασης με τα Κράτη Μέλη:


Viky Charalambous
Μια γενική παρουσίαση για τον έλεγχο που επιβάλλουν στις χώρες, για τις κούφιες υποσχέσεις προστασίας των χωρών, την Ασυλία στα μέλη του, το αφορολόγητο, την άνευ περιορισμών και ελεύθερη εκτέλεση των πράξεών τους χωρίς το φόβο ελέγχου ή παρεμβολής της Δικαιοσύνης - αφού οι ίδιοι χαίρουν
προνόμια πάνω από τη Δικαιοσύνη και το Νόμο (αποφασίζουν και ελέγχονται εσωτερικά από μόνοι τους), την προστασία όλων των ακινήτων και κινητών από κάθε κατάσχεση - διεκδίκηση (ισχύει και για τις ιδιωτικές περιουσίες των υπαλλήλων τους), τη διασυνοριακή ελεύθερη διακίνηση των υπαλλήλων τους χωρίς έλεγχο, το αφορολόγητο σε μισθούς, έσοδα, ακίνητα, μερίσματα, κινητά κτλ ήτοι ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ .. και πολλά άλλα ...

Και ενώ οι υπάλληλοι του ΔΝΤ,, οι υπαλληλοι μας (αφού εμείς είμαστε οι ιδρυτές του Δ.Ν.Τ.), επιβάλουν λύσεις ειδικά σχεδιασμένες από τους ιδίους, εδραιώνοντας τις εγκληματικές τους ενέργειες, υποχρεώνοντας και επιβάλλοντας - εφαρμόζοντας υπέρμετρους υψηλούς και δυσανάλογους φόρους, δια των οποίων πτωχεύουν στην ουσία τα Κράτη, τριγυρνάνε με ύφος "Παντοκράτορα" υψώνοντας το δάχτυλο σε όλους τους υπόλοιπους Πολίτες - "Πληβείους" κυνηγώντας τους για την πληρωμή των ανέφικτων φόρων, ενώ την ίδια στιγμή οι ίδιοι στην ουσία δεν πληρώνουν ούτε 1 σεντ!!!!!!!!!!!






https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters