Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ;;; ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” – ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Xaris Damigos ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ 235 ΔΙΣ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. Ε ΡΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ;;; ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” – ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ !!! ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!  
ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ;;; ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ;;;
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΔΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ !!!
……………………………………..
……………………………………..
eurobank-1
eurobank-2
……………………………………..
……………………………………..
……………………………………..
……………………………………
…………………………………..

https://alfeiospotamos.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters