Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Το φασιστικό 4ο Ράιχ καταρρέει καθώς οι συλλήψεις εγκληματιών πολέμου συνεχίζονται


BFulford - 2019-01-21

Η απομάκρυνση του Φύρερ George Bush Sr. φανέρωσε ένα νέο στρώμα φασιστών που έχουν κάνει μαζικές δολοφονίες στις Η.Π.Α. και στην Ιαπωνία και που πρόκειται να συλληφθούν ή να τους βρει “ξαφνικός θάνατος”, καθώς ο πόλεμος εναντίον της σατανικής μαφίας των Χαζάρων μαίνεται.

Στην Ιαπωνία, ο φασίστας πρωθυπουργός Shinzo Abe και το καθεστώς του είναι στον προθάλαμο του δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου. Αρχικά, η γαλλική αστυνομία εγκάλεσε τον κ. Tsunekazu Takeda, επικεφαλής της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιαπωνίας, για διαφθορά. Αυτή είναι μόνο η αρχή των νομικών προβλημάτων του. Ο Takeda είναι γιος του πρίγκιπα Tsuneyoshi Takeda, εξαδέλφου του αυτοκράτορα Hirohito ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία της περίφημης μονάδας 731 βιολογικού πολέμου, σύμφωνα με πηγές στρατιωτικής αστυνομίας των ΗΠΑ στην Ιαπωνία. Το καθεστώς του Abe έχει επίσης πιαστεί προσπαθώντας να δημιουργήσει το δικό του πολεμικό βιολογικό εργαστήριο που το παρουσίαζαν ως κτηνιατρικό κολέγιο, λένε οι πηγές.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, αποδεικνύεται ότι ο ειδικός εισαγγελέας Robert Mueller είναι γιος του αρχηγού της Γκεστάπο, Heinrich Mueller, σύμφωνα με πηγές της CIA. Και ενώ τα εγκλήματα του πατέρα δεν είναι τα εγκλήματα του γιου, ο Robert Mueller θα κατηγορηθεί για τη συμμετοχή του στην συγκάλυψη της 11ης Σεπτεμβρίου καθώς και για τη συμμετοχή του στο συνεχιζόμενο ψεύτικο ρωσικό κυνήγι μαγισσών στις ΗΠΑ, λένε οι πηγές.

Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε στο πλαίσιο αυτό ότι οι κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες που παρευρίσκονται στο φετινό φασιστικό παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας είναι ο Shinzo Abe και η γερμανίδα καγκελάριος (και η κόρη του Χίτλερ) AngelaMerkel, ως εκπρόσωποι των φασιστών συμμάχων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου . Εν τω μεταξύ, οι αρχηγοί των χωρών που αγωνίστηκαν εναντίον των φασιστών, η Βρετανή Πρωθυπουργός Theresa May, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ο Γάλλος EmmanuelMacron, ο ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping, ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin και ο Ινδός πρωθυπουργός Narendra Modi, μποϊκοτάρουν το Νταβός. Μια σειρά από ηγέτες επιχειρήσεων ακυρώνουν επίσης τις εμφανίσεις τους εκεί, όπως έκαναν και για το Σαουδαραβικό «Νταβός στην Έρημο» τον Οκτώβριο του 18. Δεν είναι τυχαίο, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA) λέει: Αμερικανικοί στρατιωτικοί, μαζί με Κινέζους και Ρώσους, πάγωσαν όλους τους Παγκόσμιους Λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών του Βατικανού και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, ώστε να ξεκινήσουν αποτελεσματικά την ενεργοποίηση της Παγκόσμιας Επαναφοράς Νομισμάτων.

Αυτό θα συνεπάγεται την αποπληρωμή των λογαριασμών "Tier One", λένε οι πηγές. "Η πρώτη βαθμίδα θα είναι να αποπληρωθούν οι ιδιοκτήτες λογαριασμών "Tier One", και ορισμένοι βασικοί κυρίαρχοι, οι οποίοι στην πράξη θα αποπληρωθούν για να “φύγουν από την μέση” και να σταματήσουν να παρεμβαίνουν ή να καθυστερούν τη διαδικασία της παγκόσμιας επαναφοράς. Βασικά, αυτό είναι το κάρμα που κλείνει πλήρη κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι η προσφορά προς το Βατικανό, την Fed, τους Ιησουίτες κλπ. Είναι: “Διαλέξτε τον χρυσό ή το μολύβι” δηλαδή, [δωροδοκία ή θάνατος] ", λέει μία πηγή.

Ένα ορατό σημάδι αυτής της επαναφοράς είναι το γεγονός ότι ένα νομοσχέδιο έχει εισαχθεί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την απομάκρυνση των ΗΠΑ από τα Ηνωμένα Έθνη και την εκδίωξη των στρατευμάτων των Ηνωμένων Εθνών από τις ΗΠΑ. Θυμηθείτε ότι ο ΟΗΕ είναι ιδιωτική εταιρεία και δεν είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικός οργανισμός των ανθρώπων του κόσμου. Τα υγιή μέρη του ΟΗΕ θα συγχωνευθούν με την αντικατάσταση του ΟΗΕ που θα εδρεύει στην Ασία - ενδεχομένως στο Λάος, σύμφωνα με τις πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.

Ο καθαρισμός των Ηνωμένων Εθνών άρχισε επίσης με τη διερεύνηση της διαφθοράς στην Παγκόσμια Οργάνωση Ατυχημάτων (WHO), η οποία αφορούσε στην κατάχρηση των κονδυλίων Ebola για να κάνει πράγματα όπως το να πληρώσει τα έξοδα ταξιδιών για τις γκόμενες. Ο WHO επίσης κατηγορείται για αχαλίνωτο ρατσισμό και σεξισμό. Καθώς διεξάγονται αυτές οι έρευνες, ο κόσμος θα μάθει για το ρόλο που διαδραματίζει στην παραποίηση ή την πρόκληση πανδημιών για την προώθηση εκστρατειών εμβολιασμού και φαρμακευτικών πωλήσεων με σκοπό το κέρδος.

Η σύνοδος κορυφής μεταξύ Trump και του βόρειο-κορεατικού ισχυρού Kim Jong Unσχεδιάζεται για τα τέλη Φεβρουαρίου μετά τις ασιατικές διακοπές για το σεληνιακό νέο έτος και πιθανότατα θα ασχοληθεί με την οικονομική επαναφορά και θέματα όπως το φασιστικό καθεστώς στην Ιαπωνία και την κορεατική επανένωση..

Ο καθαρισμός της σατανικής συμμορίας στη Δύση θα πρέπει να ολοκληρωθεί περίπου τον καιρό που θα λάβει χώρα η σύνοδος κορυφής, λένε οι πηγές. Ειδικά στις Η.Π.Α., το κλείσιμο της κυβέρνησης ανοίγει το δρόμο για μια σημαντική εκκαθάριση. "Μετά το πέρας των 30 ημερών, ο Trump μπορεί να απολύσει ομοσπονδιακούς υπαλλήλους καταπιεστικών οργανισμών όπως το TSA, το IRS, διεφθαρμένους μεγαλοσχήμονες του FBIDOJCIA,State Department και Deep State, εγκατεστημένους από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, "σημειώνουν οι πηγές του Πενταγώνου.

Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2019-01-21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters