Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 13-1-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 14 Ιανουαρίου 2019
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις» στο ξενοδοχείο «Αρμονία» στο Λουτράκι Αριδαίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για την ίδρυση του Πολιτικού Φορέα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 με στόχο η Ελλάς να διοικηθεί από Έλληνες με συμμετοχή σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες καθώς τα αλλογενή συμφέροντα που εξυπηρετούν τα κόμματα εδώ και 188 έτη έχουν φτάσει την χώρα , τον άνθρωπο και την κοινωνία μας γενικότερα στην σημερινή κατάσταση.
Ο Αρτέμης Σώρρας ως θεματοφύλακας και εγγυητής με ένα συγκεκριμένο οικονομικό χαρτοφυλάκιο μας έχει καταστήσει κληρονόμους και τελικούς δικαιούχους σε περιουσίες οι οποίες θα ενεργοποιηθούν με την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας από την Ελλήνων Συνέλευσις ενώ παράλληλα θα εκλείψει η ανάγκη δανεισμού και τα χρέη.
Οι Έλληνες ως κυρίαρχοι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου καλούμαστε να εκπληρώσουμε το ιερό μας καθήκον και να βάλουμε οι ίδιοι τέλος στο άδικο παίρνοντας θέση στα κοινά και εκτελώντας τις αποφάσεις της τοπικής μας κοινωνίας με την χρήση των 33 Ελλάνιων Αξιακών Πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα οποία θα δημιουργούνται οι νόμοι στην Ελλήνων Πολιτεία.
Ο εκπρόσωπος τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας
Δήμος Δημαρέσης


     

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters