Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Γιατί άραγε δεν δέχονται οι ΠΓΔΜίτες σύγκριση με το DNA τάφων της Βεργίνας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί άραγε δεν δέχονται οι ΠΓΔΜίτες σύγκριση με το DNA τάφων της Βεργίνας;
Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι είναι Μακεδόνες διότι ήρθαν σε επιμιξία με τον πληθυσμό που ζούσε στην Μακεδονία… Αν αυτό θα ήταν ποτέ δυνατόν, αν λέω, μου κάνει εντύπωση γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τεστ DNA στους Σκοπιανούς συγκρινόμενο με DNA που έχει εντοπιστεί από αρχαίους μακεδονικούς τάφους.
Σήμερα ο Ελληνικός πληθυσμός στην Ελλάδα έχει κατά 97% όμοιο DNA με των αρχαίων Ελλήνων παρόλη την πάροδο χιλιετηρίδων και τις αναπόφευκτες επιμιξίες.
Και αυτό δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου ασφαλώς, πρόσφατα σχετικά είναι τα δημοσιεύματα. Αν οι Σκοπιανοί αποδεικνυόταν ότι το DNA τους μοιάζει έστω και στο 50% των Μακεδόνων θα είχαν ένα ισχυρότατο επιχείρημα, αν όχι το θέμα θα έκλεινε μιας και διά παντός.
Πέραν αυτού, οι Μακεδόνες πάντα θεωρούσαν τους εαυτούς τους Έλληνες και το ίδιο τους θεωρούσαν και οι υπόλοιποι Έλληνες. Απόδειξη ότι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εν αντιθέσει με τους αρχαίους Θράκες, ή τους Έλληνες των αποικιών.
Το περίεργο είναι, γιατί εφόσον θεωρούν τους εαυτούς τους Μακεδόνες (έστω κατά 50%), δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ότι ανήκουν στο ελληνικό γένος. Το πιθανό επιχείρημα ότι θέλουν να έχουν το δικό τους κράτος ή γλώσσα δεν αλλάζει το γεγονός του φυλετικού προσδιορισμού, αφού και οι Κύπριοι θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες αλλά έχουν το δικό τους κράτος.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters