Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΚΡΑΤΟΣ" HELLENIC REPUBLIC ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ





ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΚΡΑΤΟΣ" HELLENIC REPUBLIC

HELLENIC REPUBLIC (Filer) CIK0000931106

Business AddressCHARALAMBOS ROCANAS CONSUL GENERAL69 EAST 79TH STREETNEW YORK NY 10021







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ Φ.Ε.Κ. Α1 ΣΤΙΣ 28/2/1833 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ Φ.Ε.Κ.! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΙΣΧΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ: www.et.gr
ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Φ.Ε.Κ. Α2 ΣΤΙΣ 6/2/1833 ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ: www.et.gr
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ Φ.Ε.Κ. Α2 ΣΤΙΣ 6/3/1833 Ο  ΚΑΤΑΝΑΓΓΑΣΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΤΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ !
HELLENIC REPUBLIC ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ 202261 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ!
HELLENIC REPUBLIC ΚΑΤΑΧΩΤΡΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ BLOOMBERG ME ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ 29380993 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ!
ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL ΩΣ MANAGER ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ HELLENIC REPUBLIC! ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΡΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!! ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 26 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Είμαι Έλλην αυτόχθον Ιθαγενείς και δεν αποδέχομαι κανέναν να διοίκηση την χώρα μου

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters