Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Εκτακτη Ειδηση Τι συμβαίνει στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας και “φεύγουν” οι κάτοικοί της;


Κάτι συμβαίνει με την ατμόσφαιρα της χώρας ή με τους εμβολιασμούς! Δεν εξηγείται διαφορετικά η ευκολία με την οποία “φεύγουν” για την άλλη ζωή οι κάτοικοι της Ελλάδας. Δεν εξηγούνται τόσοι θάνατοι, τόσοι καρκίνοι, τόσα εμφράγματα. 
Κάτι άλλο συμβαίνει. 
Η εισαγωγή που διαβάσατε με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου που ήταν μια χαρά στην υγεία του: Toυ Στέλιου Σκλαβενίτη της γωστής οικογένειας τροφίμων ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.


Ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας ήταν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Στέλιος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με γρίπη και από την περασμένη Πέμπτη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του, Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη Σκλαβενίτη (1924-1993), Σπύρο Σκλαβενίτη (1927-2006) και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο (1920-1999), αρχικά ως Χονδρέμπορος. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας (ως ΤΗΛΕΞΥΠ) και στα τέλη του 2013 η εταιρεία διέθετε 96 καταστήματα. Το 2007 αγόρασε μεμονωμένα καταστήματα αλυσίδων όπως 18 της αλυσίδας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το 2010, η επιχείρηση εξαγόρασε 8 καταστήματα από την αλυσίδα Ατλάντικ. Το 2013, η επιχείρηση εξαγόρασε τέσσερα καταστήματα από την εταιρεία ΔΟΥΚΑ, πέντε από το Μπαλάσκα και συμφώνησε να αποκτήσει 9 από την αλυσίδα Extra Πρώτα ώστε να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην Αττική.

Τον Νοέμβριο του 2014, η επιχείρηση εξαγόρασε το 100% των μετοχών της Makro Cash & Carry Hellas Ελλάδος, η οποία λειτουργούσε 9 καταστήματα χονδρικής, 2 στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη, από 1 σε Βόλο, Ηράκλειο, Λάρισα, Ξάνθη και Πάτρα, απασχολώντας 1.073 εργαζομένους. Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, η επιχείρηση εισήλθε στην αγορά της Κρήτης, εξαγοράζοντας από τη Βερόπουλος, το 60% του συνόλου των μετοχών της αλυσίδας Χαλκιαδάκης, η οποία διέθετε 38 καταστήματα, 27 στον νομό Ηρακλείου, 7 στον νομό Λασιθίου, 3 στον νομό Χανίων και 1 στον νομό Ρεθύμνου, απασχολώντας 940 εργαζομένους.

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 και μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, ανακοινώθηκε η εξαγορά του ομίλου Μαρινόπουλος από τον όμιλο Σκλαβενίτη. Η εξαγορά εγκρίθηκε από δικαστική απόφαση στις 16 Ιανουαρίου 2017 και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 26 του ίδιου μήνα.

Την 1η Μαρτίου 2017, ο όμιλος Μαρινόπουλος έκλεισε, και το μεγαλύτερο μέρος του συγχωνεύτηκε στη νεοσυσταθείσα εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη ΑΕ, θυγατρική του ομίλου Σκλαβενίτη στην οποία εντάχθηκαν όλα τα καταστήματα Carrefour Express και Carrefour Μαρινόπουλος.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά της “Μαρινόπουλος”, αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.


πηγη

http://pitsiriki.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters