Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Βρέθηκε Αρχαία Μελέτη της Ζωής στην Γη πριν 3.000 Χρόνια! Ποιοι την Έκαναν και Γιατί;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Σχετικά πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στην περίεργη, αλλά ενδιαφέρουσα Πέτρα Cochno, μια εξαιρετικά αρχαία και πολύ μεγάλη πέτρα στην Σκωτία, η οποία είναι
χαραγμένη ολόκληρη με μερικά από τα καλύτερα και πιο μυστηριώδη αρχαία σχέδια που έχουν βρεθεί ποτέ στην Ευρώπη. 
Τα συγκεκριμένα σχέδια έχουν προταθεί ότι μπορεί να αποτελούν έναν αστρικό χάρτη κάποιας περιοχής του διαστήματος, πιθανότατα από μία άλλη οπτική γωνία και όχι σχεδιασμένη όπως θα την βλέπαμε από την Γη.

Διαβάστε επίσης:
Cochno Stone: ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ;
Ωστόσο, σε μία επικοινωνία που έγινε με τον ανεξάρτητο ερευνητή Sean Moriarty, ο οποίος με την μικρή ομάδα του διερευνά την πέτρα εδώ και αρκετό καιρό, δίνει μία διαφορετική διάσταση στα πράγματα.

Το αποτέλεσμα των δικών του αποκρυπτογραφήσεων εξηγεί πως το αινιγματικό κύπελλο και τα υπόλοιπα δακτυλιοειδή σημάδια αποτελούν χάρτη όλων των αρχαίων τοποθεσιών της γύρω περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί. Με απλά λόγια ο δικός του ισχυρισμός έρχεται σε σύγκρουση με εκείνον που θέλει τον  Cochno Stone ως χάρτη του διαστήματος.

Η αναφορά αυτή γίνεται καθώς υπάρχει μια λιγότερο γνωστή αρχαία πέτρα, σε μία άλλη περιοχή, εκτός Σκωτίας, αλλά φαίνεται να έχει κάποια κοινά στοιχεία με την Πέτρα του Cochno.
Βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα, βαθιά μέσα στα βουνά του Jackson County και έχει στην κυριολεξία μπερδέψει πάρα πολλούς από όσους έχουν προσπαθήσει να την εξετάσουν.
Ο βράχος είναι γνωστός ως Judaculla Rock, είναι ένας ογκόλιθος από σαπουνόλιθο, που είναι χαραγμένος με μια πληθώρα παράξενων σχεδίων που οι αρχαιολόγοι πιστεύουν τώρα ότι μπορεί και να ξεπερνούν τα 3.000 χρόνια.

Οι ντόπιοι Ινδιάνοι Τσερόκι θεωρούν την τοποθεσία ως ιερή και δηλώνουν ότι είναι εξαιρετικά αρχαία. Ο βράχος έχει μελετηθεί από ερευνητές από όλο τον κόσμο, αλλά κανείς δεν ήταν ποτέ σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τα περίεργα πετρογλυφικά επάνω της. Ένα ακόμα μυστήριο είναι ότι ο βράχος έχει κοπεί με μια άγνωστη τεχνική, που έλαβε χώρα σε άγνωστο χρόνο και από άγνωστους τεχνίτες.

Διαβάστε επίσης:
Judaculla Rock: Ο Βράχος των Ινδιάνων Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ»

Η πέτρα κάθεται στη βάση ενός βουνού που έχει μια μεγάλη φλέβα χαλκού η οποία διατρέχει την περιοχή υπογείως, παράλληλα με μια ποικιλία άλλων σπάνιων μετάλλων που υπάρχουν. Μάλιστα, αυτή η γεωλογική διάταξη έχει χρησιμοποιηθεί συχνά ως εξήγηση για τις παράξενες ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες, οι οποίες μπορούν εύκολα να ανιχνευθούν γύρω από το βράχο.
Η ομάδα League of Energy Materialization, and Unexplained Phenomena Research (L.E.M.U.R.) που διερευνά παραφυσικά και αινιγματικά ζητήματα υποστηρίζουν ότι έχουν σπάσει τον κώδικα που κρύβουν τα σχέδια. Αν μάλιστα ισχύει, τότε η πρόταση που βγαίνει από την έρευνά τους είναι σίγουρα η πιο συναρπαστική που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Τον Αύγουστο του 2002, η L.E.M.U.R. διερεύνησε τον Judaculla Rock. Έκαναν συγκρίσεις και σημάνσεις  των σχεδίων στην επιφάνειά του βράχου με μορφές που διακρίνονται μόνο σε μικροσκόπια και οι οποίες υπάρχουν ειδικά στην ζωή των λιμνών της γύρω περιοχής.
Ανάμεσα στα δύο, τις πραγματικές μορφές ζωής και στα σχέδια, υπάρχει μία αναμφισβήτητη καλλιτεχνική σχέση, όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε στην εικόνα:

Βρέθηκε Αρχαία Μελέτη της Ζωής στην Γη πριν 3.000 Χρόνια! Ποιοι την Έκαναν και Γιατί;

Ο σύγχρονος ακαδημαϊκός κόσμος αναφέρει και αναγνωρίζει ότι ο άνθρωπος είδε για πρώτη φορά μικροσκοπικά πλάσματα τον Σεπτέμβριο του 1674. Αυτές οι παρατηρήσεις έγιναν από τον Ολλανδό επιστήμονα Anton Van Leeuwenhoek. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν για την ύπαρξη της μικροσκοπικής ζωής για λιγότερο από 330 χρόνια.

Όμως, αν πράγματι τα σχέδια Judaculla αποτυπώνουν την μικροσκοπική ζωή των λιμνών, ποιός μπορούσε να τα γνωρίζει αυτά πριν από 3000 χρόνια; Θα μπορούσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί της περιοχής να έχουν εφεύρει ένα μικροσκόπιο;

Μήπως κάποιοι αρχαίοι εξωγήινοι να γνώριζαν καλύτερα κάποια πράγματα και τα αποτύπωσαν στον βράχο; Όμως για ποιό λόγο να το κάνουν αυτό, αν δεν παρέδιδαν μαθήματα στον τοπικό πληθυσμό των γήινων; Μαθήματα για την μελέτη της γήινης ζωής…
Διαβάστε επίσης:

Ο «ΓΕΝΕΤΙΚΌΣ ΔΊΣΚΟΣ» που ΑΦΗΣΑΝ οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ για να «ΓΙΝΟΥΝ» οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
Θα μπορούσαν άνθρωποι ανεπτυγμένου πολιτισμού από άλλη ήπειρο να έφτασαν έως εκεί και να τους δίδαξαν αυτά που δεν μπορούσαν να δουν με γυμνό μάτι; Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι οι αρχαίοι Έλληνες, είναι πολύ πιθανόν να διέθεταν μικροσκόπια, τα οποία και αυτοί με την σειρά τους παρέλεβαν από τους δικούς τους προγόνους.
Διαβάστε επίσης:

Υπήρχαν Μικροσκόπια στην αρχαία Ελλάδα;
Ότι κι αν συνέβη στ’ αλήθεια, μέχρι σήμερα, η θεωρία της ομάδας L.E.M.U.R. είναι η μόνη που έχει επιβεβαιωθεί με επιτυχία και θεωρείται ως η πιο κοντινή στην πραγματικότητα των σχεδίων του Judaculla Rock. Και κάπου εδώ έρχεται να σταθεί και η θεωρία για τον Cochno Stone που λέγεται ότι θα μπορούσε να παρουσιάζει έναν χάρτη του διαστήματος.

Μήπως, λοιπόν, αρχαίοι εξωγήινοι ή άνθρωποι από παλαιότερο κύκλο ζωής, έφτασαν σε αυτά τα μέρη και επιχείρησαν να διδάξουν σε εκείνους τους ανθρώπους εκείνης της περιόδου, τον μακρόκοσμο και τον μικρόκοσμο;
Αφού δείτε και το σχετικό video αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω:
Ancient Alien «Study Of Earth» Found In North Carolina?

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters