Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Bretton Woods, Δ.Ν.Τ., Διεθνής Τράπεζα και Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΕ


 

Στη διεθνή διάσκεψη στο Bretton Woods του New Hampshire, 44 έθνη συμφωνούν στην ίδρυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως. 

Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Κ. Βαρβαρέσος ενώ συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος ο Ανδρέας Παπανδρέου που διέμενε ήδη στις ΗΠΑ.
Γιώργος Φήμος.
Μια φορά και ένα καιρό ο υιός της Σοφίας Μινέϊκο βρέθηκε στο Bretton Woods του New Hampshire ως τεχνικός σύμβουλος , το όνομα του ήταν Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου στην διάσκεψη στο Bretton Woods


Το ημερολόγιο τότε έδειχνε 1944. Η χρεοκοπημένη Ελλάδα (1932) έβαλε 65 εκατ. δολάρια Αμερικής σε ΧΡΥΣΟ για να δημιουργηθεί η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο



Στην συνέχεια οι παγκόσμιοι φίλοι μας έφτιαξαν τον εμφύλιο ( με εσωτερική βοήθεια πρακτόρων τους). Ενας εμφύλιος που συνέχισε το καταστροφικό έργο της κατοχής , με αποτέλεσμα ο απλός κόσμος να μην γνωρίζει τη θέση ισχύος της Ελλάδας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. 

Τα χρόνια πέρασαν (πόλεμος Κορέας, αποστασίες Χούντα μεταπολίτευση) και η Ελλάδα χάνοντας την βιομηχανίας της και διογκώνοντας το δημόσιο τομέα αναγκάζεται και δανείζεται από τις αγορές.
 

Τι είναι αγορές ; 
Οι αγορές αποτελούνται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικά ταμεία, θεσμικούς επενδυτές, hedge funds κλπ.
Το χρέος αυξήθηκε με αποτέλεσμα οι αγορές να μας δανείζουν με απαγορευτικό επιτόκιο και να αναγκαστούμε να μπούμε σε εποπτεία από του παγκόσμιους "φίλους" μας( ΔΝΤ ΕΚΤ Τροϊκα ESM κ.α. ακαταλαβίστικα για τον απλό κόσμο).


Σε μία κρίση ειλικρίνειας ο εγγονός της Σοφίας Μινέϊκο Γιώργος είπε κατά λέξη:"...τρισεκατομμύρια !!! λεφτά ξέρουμε ότι βρίσκονται και για τον ΠΟΛΙΤΗ όταν υπάρχει η πολιτική βούλιση και αυτήν την βούλιση εμείς στο ΠΑΣΟΚ την έχουμε..." από το 0,08 και μετά ΑΚΟΥ με ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

 



Επτά χρόνια γεμάτα ανεργία μετανάστευση λαθρεποικισμό... Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκε στην κρατική τηλεόραση η δημιουργία μιας νέας τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ



τον Ιούλιο του 2017 το πρακτορείο REUTERS ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η νέα τράπεζα στην Ελλάδα δεν θα δέχεται καταθέσεις !!!!!!


Βάση αυτών των δεδομένων δημιουργείται το εξής ερώτημα εφόσον ο γιος της Σοφίας Μινέϊκο (ο αήμνειστος Ανδρέας Παπανδρέου) γνώριζε από πρώτο χέρι ότι εμείς δεν είμαστε πελάτες αλλά είμαστε συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ γιατι δανειζόμασταν τόσα χρόνια από τις Αγορές;

Δεν πρόκειται για λάθος είναι ένα καλοστημένο σχέδιο να μειωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μπανανία εξαρτώμενη από τα παγκόσμια Καρτέλ.



Φωτογραφία του Γιώργος Φήμος.
 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …  Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/01/%CE%97-%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91.png 

Στις φώτο της κοινοποίησης από την σελίδα του κράτους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ μας λένε κατάμουτρα ότι τραβάνε λεφτά από την συμφωνία Bretton Woods για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους 

Φωτογραφία του Γιώργος Φήμος. 

Φωτογραφία του Γιώργος Φήμος. 

Φωτογραφία του Γιώργος Φήμος. 
Φωτογραφία του Γιώργος Φήμος. 
 





Στα παρακάτω λινκ φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια αυτής της ιστόριας👇
http://agp.archeio.gr/media.php?id=68&page=history
http://alfeiospotamos.gr/…/up…/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
http://alfeiospotamos.gr/?p=6794




ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=684073708650331&id=100011431239469

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters