Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Συγκινητικό: Αστροναύτες κρέμασαν τεράστια ελληνική σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?????

Ρίγη συγκίνησης: Αστροναύτες κρέμασαν τεράστια ελληνική σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό
Η σημαία κυμάτισε για περίπου μισή ώρα πάνω από τον ISS

Ρίγη συγκίνησης και δέος προκαλεί η κίνηση του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ISS, τα μέλη του οποίου ανάρτησαν ελληνική σημαία ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο ελληνισμός ζει ακόμα και έξω από τα όρια του πλανήτη μας.

Τα μέλη του πληρώματος ανάρτησαν τη σημαία στο ‘κατάρτι’ του διαστημικού σταθμού, την κεραία επικοινωνίας που χρησιμοποιεί ο ISS για την επικοινωνία του, όπου κυμάτισε περήφανα για μισή ώρα όσο οι αστροναύτες εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες.

Όπως είπαν αργότερα, πήραν την ιδέα από τις τεράστιες σημαίες που σηκώνουν με γερανούς στην Ελλάδα στις εθνικές επετείους, ενώ η κίνηση αιφνιδίασε ακόμα και την κυβέρνηση, η οποία χαιρέτησε την πρωτοβουλία των αστροναυτών.
Πρόκειται για την πρώτη σημαία που αναρτάται στην ιστορία του διεθνούς διαστημικού σταθμού, κάτι που σίγουρα θα κάνει κάθε Έλληνα περήφανο.


http://tovatraxi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters